Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Flexi New Classic XS Tape 3 meter

Productinformatie
Rood
€ 9,95
€ 9,95
Zwart
€ 9,95
€ 9,95

Flexi New  Classic Tape 3 meter XS is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg.

  • Flexibele en ergonomische looplijn
  • Maximale lengte 3 meter
  • Voor honden tot 12 kg

Meer informatie

Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small

Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg. Het product is voorzien van een platte lijn met een musketonhaak, voor gemakkelijk aanlijnen. Met deze hondenriem geeft u uw hond alle vrijheid en kan hij op iedere gewenste afstand tot een maximum van 3 meter lopen. Ook is de looplijn met een druk op de knop vast te zetten op de gewenste lengte. De Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small is in het bijzonder geschikt voor honden van kleinere rassen en honden met een lichaamsgewicht tot 12 kg. Het product is verkrijgbaar in drie kleuren.

  • Flexibele looplijn tot een afstand van maximaal 3 meter
  • Geschikt voor honden van kleinere rassen met een maximaal gewicht van 12 kg
  • Op iedere gewenste afstand vast te zetten
  • Met stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

 

Bij Brekz kunt u de beste riemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi New Classic Tape 3 meter Extra Small tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Op de flexi zit een jaar garantie op het binnenwerk, niet op de lijnen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon hondenriem met vaste lengte? Kijk dan eens bij de Nylon Hondenriem Blauw. Een overzicht van al onze riemen vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
2.4 / 5 (5)
08-06-2019
4
4
4
4
4
Helaas ben ik niet tevreden over deze hondenriem. Ik bestelde hem voor mijn hond van 9 kg. Dat stond bij de beschrijving: Tot 10 kg. Maar dit is zo'n klein handvat dat mijn man er met zijn hand niet in kan komen. Wat heeft het gewicht van de hond met de grote van het handvat te maken? Helaas moest ik het op eigen kosten terugsturen: voor 6,95..net te dik voor een brievenbuspakketje. Ik heb het ding toen maar aan mijn kleindochter gegeven als speelgoed... Petra
19-11-2018
4
4
4
4
4
De flexi classic tape xs is oke
18-07-2018
4
4
4
4
4
Klein handvat voor 2 vingers. Loopt vaak vast bij het begin. Persoonlijk vind ik deze Flexi niet zo goed, doch het bedrijf Brekz krijgt 5 sterren voor de service en de lage prijzen.
22-06-2018
4
4
4
4
4
Fijn en klein voor de kond en past lekker tussen drie hand vingers. En mag het hondje los dan past het met gemak in je jaszak.
21-07-2017
4
4
4
4
4
Het handvat is veeel te klein !!!! Er kunnen amper 3 vingers in !!!! Gemaakt voor kinderhandjes. Vervolgens hierover een mail gestuurd en geen reactie op gehad! Jammer miskoop!