Flexi hondenriemen
4
4
4
4
4
(8)

Flexi New Classic XS Tape 3 meter

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Flexi New Classic XS Tape 3 meter is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg.

  • Flexibele en ergonomische looplijn
  • Maximale lengte 3 meter
  • Voor honden tot 12 kg

Meer informatie

Productinformatie Flexi New Classic XS Tape 3 meter

De Flexi New Classic XS Tape 3 meter is een flexibele, platte looplijn met een lengte van 3 meter en is geschikt voor honden met een gewicht tot 12 kg. Het product is voorzien van een platte lijn met een musketonhaak, voor gemakkelijk aanlijnen.

Met deze hondenriem geeft u uw hond alle vrijheid en kan hij op iedere gewenste afstand tot een maximum van 3 meter lopen. Ook is de looplijn met een druk op de knop vast te zetten op de gewenste lengte.

De Flexi New Classic XS Tape is in het bijzonder geschikt voor honden van kleinere rassen en honden met een lichaamsgewicht tot 12 kg. Het product is verkrijgbaar in drie kleuren.

  • Flexibele looplijn tot een afstand van maximaal 3 meter
  • Geschikt voor honden van kleinere rassen met een maximaal gewicht van 12 kg
  • Op iedere gewenste afstand vast te zetten
  • Met stevige karabijnhaak voor eenvoudig aankoppelen aan de halsband
  • Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren

Bij Brekz kunt u de beste riemen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Flexi New Classic XS Tape 3 meter tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

U krijgt 1 jaar fabrieksgarantie op het binnenwerk. Deze garantie is niet van toepassing op kapotte, beschadigde of gerafelde koord/band/riem veroorzaakt door hondentanden, schaven langs ruwe oppervlakten of ander verkeerd gebruik.

Is uw Flexi nat geworden? Om roestvorming van het oprolmechanisme te voorkomen, adviseert Flexi om de natte lijn te laten drogen. Dit doet u door de lijn of riem na gebruik voorzichtig uit de behuizing te trekken en de constante stop in te drukken. Leg de Flexi eventueel bij de verwarming, maar niet op een hete verwarming. Wees voorzichtig bij het weer loszetten van de rem.
Aanzienlijk vervuilde riemen kunt u het beste vóór het oprollen met een vochtige doek schoonmaken, zodat het mechanisme van de lijn geen nadeel kan ondervinden.

Ander product?

Gebruikt u liever een Flexi hondenriem met een lijn van 5 meter? Kijk dan eens naar de Flexi New Comfort S. Voor het volledige overzicht van Flexi kunt u terecht op de pagina met al onze Flexi hondenriemen.


Reviews
4
4
4
4
4
2.8 / 5 (8)
07-10-2020
1
2
3
4
5
Werkt tot nu perfect.
08-06-2019
1
2
3
4
5
Helaas ben ik niet tevreden over deze hondenriem. Ik bestelde hem voor mijn hond van 9 kg. Dat stond bij de beschrijving: Tot 10 kg. Maar dit is zo'n klein handvat dat mijn man er met zijn hand niet in kan komen. Wat heeft het gewicht van de hond met de grote van het handvat te maken? Helaas moest ik het op eigen kosten terugsturen: voor 6,95..net te dik voor een brievenbuspakketje. Ik heb het ding toen maar aan mijn kleindochter gegeven als speelgoed... Petra
19-11-2018
1
2
3
4
5
De flexi classic tape xs is oke
18-07-2018
1
2
3
4
5
Klein handvat voor 2 vingers. Loopt vaak vast bij het begin. Persoonlijk vind ik deze Flexi niet zo goed, doch het bedrijf Brekz krijgt 5 sterren voor de service en de lage prijzen.
22-06-2018
1
2
3
4
5
Fijn en klein voor de kond en past lekker tussen drie hand vingers. En mag het hondje los dan past het met gemak in je jaszak.
21-07-2017
1
2
3
4
5
Het handvat is veeel te klein !!!! Er kunnen amper 3 vingers in !!!! Gemaakt voor kinderhandjes. Vervolgens hierover een mail gestuurd en geen reactie op gehad! Jammer miskoop!
31-03-2021
1
2
3
4
5
Jeg blev så skuffer da jeg fik linen hjem. Dels kan jeg kun have 2 finger inde i håndtaget, som skulle være ergonomisk gos at holde ved. Jeg vil tænke dem passer godt til en meget lille børnehånd. Og så havde jeg sammen med linen købt en indeholder som skulle kunne sættes på Flexi linen, men det kunne den heller ikke. Jeg ville ønske der var noget bedre beskrivelse.

Translate to English

13-05-2017
1
2
3
4
5
site sérieux livraison rapide

Translate to English



Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.