Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Felix Party Mix Seaside 200 gr kattensnoep

Productinformatie
Per stuk
€ 3,69
€ 3,69
Per 5
€ 16,99
€ 16,99

Felix Party Mix Seaside 200gr kattensnoep is het ideale tussendoortje om uw kat lekker te verwennen.

  • Verschillende smaken
  • Natuurlijke eiwitten
  • Gezonde huid en vacht
  • Maxi Pack 200 gram

Meer informatie

Productinformatie Felix Party Mix Seaside 200gr kattensnoep

Felix Party Mix Seaside 200 gr kattensnoep is een appetijtelijke en verantwoorde traktatie voor uw kat. Katten houden van lekkernijen als tussendoortje en uw kat verrassen met een snack, is een goede manier om een band met hem te smeden. Als u uw kat gaat trakteren is het uiteraard belangrijk dat die bijdraagt aan zijn welzijn. Felix Party Mix Seaside kattensnoep is zowel heerlijk als gezond. De snoepjes zijn bevatten vitaminen, mineralen en omega-vetzuren die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Bovendien zijn er natuurlijke bronnen van eiwit in verwerkt. De onweerstaanbare smaak en geur van de snoepjes zullen elke kat doen likkebaarden! 

• Lekker en gezond
• Ondersteunt de gezondheid
• Natuurlijke eiwitten
• Met vitaminen, mineralen en omega-vetzuren

Bij Brekz kunt u Felix Party Mix Seaside kattensnoep goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Felix kattensnoep tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten Felix Party Mix Seaside kattensnoep

Samenstelling:
Vlees en dierlijke bijproducten: granen: oliën vetten: plantaardige eiwitextracten: mineralen: suikers: gist: vis en vijsbijproducten (2.0%): mineralen: suikers: gist.

Analytische bestandsdelen:
Eiwit (35.0%), vetgehalte (20.0%), ruwe as (8.5%), ruwe celstof (0.5%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A 31700, vitamine D 1000, vitamine E 170

Voedingsadvies Felix Party Mix Seaside kattensnoep

Voedingstabel:

Gewicht van kat Hoeveelheid
Volwassen katten tot 4kg 15 gram of 40 stukjes per dag


De houdbaarheid van Felix Party Mix Seaside kattensnoep staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer en blijf in de buurt wanneer u uw kat het voer geeft. 

Op zoek naar een ander product? 

Bent u op zoek naar een ander product dan Felix Party Mix Seaside kattensnoep? Voor Felix kattensnoep met een kaassmaak, zie Felix Party Mix Cheezy. Voor andere lekkernijen voor uw kat, zie dan onze kattensnoep overzichtspagina.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
24-11-2019
4
4
4
4
4
Mijn poesjes vinden deze overheerlijk