Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Eekhoornvoer 

Bij ons Eekhoornvoer vindt u alle producten die u een eekhoorn voor kunt zetten.
Lees meer ..
Garvo eekhoornvoer

Garvo eekhoornvoer

Garvo eekhoornvoer is een zeer volledige plantaardige voeding en is geschikt voor eekhoorns. Deze plantaardige voeding geeft eekhoorns net dat beetje extra variatie in voedingsstoffen waarmee u de bezoekende dieren een steuntje in de rug kunt te geven. Het voer bevat een mix van onder meer zonnepitten, hazelnoten, rozenbottels, cedernoten en rozijnen. Daaraan zijn een uitgebalanceerde hoeveelheid van vitaminen en mineralen toegevoegd. De voeding benadert daarmee de natuurlijke voeding van eekhoorns. 

  • Geheel plantaardige voeding, benadert de natuurlijke voeding van eekhoorns
  • Ideaal voor bezoekende eekhoorns in uw tuin (let wel op het voedingsadvies)
  • Met toegevoegde vitaminen en mineralen, in een zorgvuldig afgewogen samenstelling
  • Geschikt voor alle eekhoorns

Bij Brekz kunt u het beste eekhoornvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Garvo eekhoornvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Garvo eekhoornvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Garvo eekhoornvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Houdt u verder rekening met de volgende aanbevelingen:

  • Verstrek het eekhoornvoer naar behoefte
  • Verminder de hoeveelheid voer als de eekhoorns voorraden gaan aanleggen
  • Voer wekelijks wat sprinkhanen of meelwormen bij ter variatie, en om de eekhoorns te voorzien van dierlijk eiwit
  • Zorg dagelijks voor vers water

Ingrediënten Garvo eekhoornvoer

Zonnepit groot gestreept, zonnepit zwart, witte zonnepitten, mais, haver, johannesbrood, hazelnoten (ongepeld), kardizaad, tarwe, tarwe gepoft, cedernoten, maisvlokken, rozenbottels, rozijnen, pompoenpitten, lecithine, wortelvlokken, soja olie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,9%), ruw vet (23,5%), ruwe celstof (18,3%), ruwe as (3,6%), calcium (2,88 g) fosfor (4,28 g), natrium (1,09 g).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (28.088 IE/kg), vitamine D3 (5338 IE/kg), vitamine C (24 mg), vitamine E (79 mg).
Toegevoegde sporenelementen: E4 koper (Cu-chelaat uit glycine hydraat) (5 mg), E6 zink (Zn-chelaat uit glycine hydraat) (25 mg), E5 mangaan (Mn-chelaat uit glycine hydraat) (25 mg), E1 ijzer (Fe-chelaat uit glycine hydraat) (10 mg), E8 Selenium (Se-organisch CNCM I-3399 no. 3b8.12) (0,04 mg), E8 selenium (Natriumseleniet) (0,01 mg).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld frettenvoer? Kijk dan eens bij Supreme Science Selective Ferret. Een overzicht van al ons eekhoornvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Garvo eekhoornvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
3 kg
€ 8,95 (€ 2,98 /kg)
12.5 kg
€ 29,95 (€ 2,40 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Eekhoornvoer

Eekhoornvoer omvat ons assortiment aan voer voor eekhoorns. Eekhoorns zijn van nature omnivoren en eten dus zowel planten als dieren. Zijn voornaamste voeding bestaat uit boomzaden, zoals eikels, kegels van naaldbomen en noten. Daarnaast eten ze ook ander plantaardig materiaal dat ze in bossen kunnen vinden zoals knoppen, bladeren, bessen, paddestoelen, rupsel en vogeleieren. Een eekhoorn heeft dagelijks zo'n vijf procent van zijn gewicht aan voeding nodig. Heeft u eekhoorns in de tuin of de omgeving van het huis, dan kan het leuk zijn om wat voer voor ze neer te zetten. De dieren zijn het meest actief gedurende de zomer en herfst. Dat is de tijd waarin zij hun wintervoorraad aanleggen en dus ook het moment om bij te voeren. Eekhoorns vergeten vaak waar ze hun zaden en noten hebben verstopt. Zo dragen ze bij aan de verspreiding van zaden in het bos. Leest u hieronder verder voor het aanbod van eekhoornvoer in ons assortiment.

Eekhoornvoer assortiment

In ons assortiment vindt u onder andere Garvo eekhoornvoer. Met deze voeding haalt u een volledige plantaardige voeding voor eekhoorns in huis. Het bevat een mix met onder meer zonnepitten, hazelnoten, rozenbottels, cedernoten en rozijnen. Ook zijn zonnepitten, mais, haver en wortelvlokken toegevoegd. Bovendien bevat de maaltijd vitaminen en mineralen, waardoor zij een nog gezonder en vollediger karakter krijgt. U kunt het voer verstrekken naar behoefte en aanvullen met dierlijke voeding (dierlijke eiwitten) zoals sprinkhanen en meelwormen.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw hamster? Kijk dan eens bij ons Hamstervoer.

Terug