Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Eekhoornvoer 

Bij ons Eekhoornvoer vindt u alle producten die u een eekhoorn voor kunt zetten.
Lees meer ..
Garvo eekhoornvoer

Garvo eekhoornvoer is een zeer volledige plantaardige voeding en is geschikt voor eekhoorns.

  • Geheel plantaardig voer
  • Voor bezoekende eekhoorns
  • Met extra vitaminen en mineralen
https://www.brekz.nl/31815-home_default/garvo-alfamix-eekhoornvoer.jpg
8.95 2019/01/01
Snelle levering.
Prima voer voor de eekhoorns in onze tuin alleen jammer dat er geen walnoten door zitten.
Wij hebben 11 kg besteld omdat dit uiteindelijk goedkoper is dan een zak van 4 of 5 kg. Wordt altijd netjes geleverd en dan kunnen we er weer even tegen aan. Binnen een par dagen geleverd en goed verpakt.
Ben zeer tevreden over het garvo eekhoornvoer want de eekhoorns zijn er gek op..
Iedereen geniet, eekhoorn en vogels
Gemakkelijk en eenvoudig voor het bestellen. Correcte en snelle levering.
snel geleverd en goedkoop
Mooie gemengde zak eekhoorn( kracht) voer :). Mijn eekhoorntjes houden hier wel van.
onze eekhoorns zijn content
Snel geleverd en goed in prijs
ben heel tevreden,het is goedkoper en het wordt snel thuisgebracht. melis van dongen
Alles naar wens verlopen. Bestelling eenvoudig uit te voeren op de website en de artikelen zijn tijdig en goed afgeleverd.
Onze eekhoorn vind het heerlijk, netjes verpakt en snel verzonden
snel en goed geleverd,goed product van Brekz
Ik heb Eekhoornvoer besteld, dit is reeds de volgende dag geleverd, prima! Eerst eens gekeken bij dierenwinkels, daar koste het voer al snel € 7,00 p/kg. De eekhoorns (ik had er 4 op de kost) peuzelen er lekker op los, alleen de maïskorrel vinden ze blijkbaar minder smaken. De jonge beestjes zijn ondertussen weg, nu nog s'morgens en s'avonds de twee ouderen. Misschien zouden er meer nootjes in verwerkt kunnen worden, maar dat zal de prijs natuurlijk ,wel weer opdrijven
het product was snel geleverd, hierover ben ik zeer tevreden. Het product ziet er goed uit. er staat een duidelijke omschrijving bij het product , zodat je weet waaruit het voersoort bestaat. Het product is in de plaatselijke winkels alleen in max. 1 liter verpakking te vinden en daarbij ook nog vrij prijzig.
20462
12489
Verpakking
Prijs
 
11 kg
€ 36,95 (€ 3,36/kg)
2 x 11 kg
€ 69,95 (€ 3,18/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Eekhoornvoer

Eekhoornvoer omvat ons assortiment aan voer voor eekhoorns. Eekhoorns zijn van nature omnivoren en eten dus zowel planten als dieren. Zijn voornaamste voeding bestaat uit boomzaden, zoals eikels, kegels van naaldbomen en noten. Daarnaast eten ze ook ander plantaardig materiaal dat ze in bossen kunnen vinden zoals knoppen, bladeren, bessen, paddestoelen, rupsel en vogeleieren. Een eekhoorn heeft dagelijks zo'n vijf procent van zijn gewicht aan voeding nodig. Heeft u eekhoorns in de tuin of de omgeving van het huis, dan kan het leuk zijn om wat voer voor ze neer te zetten. De dieren zijn het meest actief gedurende de zomer en herfst. Dat is de tijd waarin zij hun wintervoorraad aanleggen en dus ook het moment om bij te voeren. Eekhoorns vergeten vaak waar ze hun zaden en noten hebben verstopt. Zo dragen ze bij aan de verspreiding van zaden in het bos. Leest u hieronder verder voor het aanbod van eekhoornvoer in ons assortiment.

Eekhoornvoer assortiment

In ons assortiment vindt u onder andere Garvo eekhoornvoer. Met deze voeding haalt u een volledige plantaardige voeding voor eekhoorns in huis. Het bevat een mix met onder meer zonnepitten, hazelnoten, rozenbottels, cedernoten en rozijnen. Ook zijn zonnepitten, mais, haver en wortelvlokken toegevoegd. Bovendien bevat de maaltijd vitaminen en mineralen, waardoor zij een nog gezonder en vollediger karakter krijgt. U kunt het voer verstrekken naar behoefte en aanvullen met dierlijke voeding (dierlijke eiwitten) zoals sprinkhanen en meelwormen.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw hamster? Kijk dan eens bij ons Hamstervoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.