Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Drontal

Drontal heeft verschillende ontwormingsmiddelen voor de hond en de kat. Voor de kat is er de Drontal Cat die werkzaam is tegen spoel-, haak- en lintwormen. Voor de hond is er ontwormingsmiddel, werkzaam tegen infecties met spoel-, lint-, haak- en zweepwormen.

Maak hier uw keuze

Drontal ontwormingsmiddel

Voor de gezondheid van uw huisdier en zijn omgeving is het nodig regelmatig te ontwormen. Drontal heeft verschillende ontwormingsmiddelen voor zowel honden als katten die bij Brekz voordelig te koop zijn. Drontal ontwormingsmiddel bestaat uit tabletten die u door het voer van uw hond of kat kunt doen.

Hoe en hoe vaak gebruikt u Drontal ontwormingsmiddel?

Kittens kunt u ontwormen vanaf een leeftijd van zes weken. Totdat zij vier maanden zijn, kunt u ze het beste elke drie weken een tablet geven. Daarna is het aan te raden elke drie maanden een ontwormingsmiddel te gebruiken. Voor puppy's geldt dat u hen vanaf twee weken kunt ontwormen. Totdat zij twaalf weken zijn, kunt u elke twee weken een ontwormingstablet geven. Daarna is elke drie maanden ontwormen aan te raden. Drontal ontwormingsmiddel is geschikt voor het bestrijden van verschillende soorten wormen, zoals rondworm, mijnworm, zweepworm en lintworm. De tabletten zien er aantrekkelijk uit voor uw huisdier.

Bij Brekz kunt u Drontal ontwormingsmiddel gemakkelijk online bestellen tegen een voordelige prijs en het wordt snel bij u thuis bezorgd. 

Voordelen van Drontal ontwormingsmiddel

  • Handige tabletten die u door het voer kan doen
  • Werkt tegen verschillende soorten wormen
  • Tabletten zien er smakelijk uit
  • Een tablet per drie maanden is voldoende om uw hond of kat gezond te houden
  • Het heeft bijna geen bijwerkingen

Assortiment Drontal ontwormingsmiddelen

Bij Brekz kunt u kiezen uit drie verschillende soorten Drontal ontwormingsmiddel.

Drontal Dog Flavour ontwormingsmiddel
Dit is een effectief middel dat geschikt is voor honden. Het bevat de werkzame stoffen febantel, pyrantelembonaat en prazequantel. Het werkt tegen verschillende soorten wormen. U kunt het (eventueel vermalen) door het voedsel doen of rechtstreeks laten inslikken. De kans op bijwerkingen bij Drontal Dog Flavour ontwormingsmiddel is erg klein. Dit product is verkrijgbaar in doosjes van 2 of 6 tabletten.

Drontal Cat
Dit is een handig middel om uw kat te ontwormen. Ontwormen is minstens één keer per vier maanden nodig. De tabletten bevatten de stoffen pyrantelembonaat en praziquantel. Hiervan kunt u er een per vier kilo lichaamsgewicht geven. Vermaal ze door het voer of geef de tabletten rechtstreeks in de bek. Drontal Cat kunt u kopen in doosjes van 2 of 8 stuks.

Drontal Large Dog Flavour ontwormingsmiddel
Dit middel is geschikt voor honden van grotere rassen. Het bevat pyrantelembonaat en praziquantel dat ervoor zorgt dat verschillende soorten wormen snel gedood worden. Het middel kan op verschillende manieren toegediend worden en is verkrijgbaar in doosjes van 2, 8, 16 of 32 tabletten. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander ontwormingsmiddel voor bijvoorbeeld kleine katten en kittens, dan kunt u ook kiezen voor het merk Milbemax.