Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Chinchillavoer 

Zie hier voor speciaal gemaakt voor de Chinchilla. Deze voeding is speciaal gemaakt om de gezondheid van de Chinchilla optimaal te houden.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,60 (€ 3,60 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Verpakking Prijs
20 kg
€ 19,50 (€ 0,98 /kg)
Verpakking Prijs
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10 /kg)
Verpakking Prijs
9 kg
€ 29,95 (€ 3,33 /kg)
2 x 9 kg
€ 56,95 (€ 3,16 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Chinchillavoer

Chinchilla´s komen van oorsprog voor in vrij onvruchtbare gebieden, waar ze geen beschikking hadden over dierlijk voedsel. In plaats daarvan aten ze grassen, kruiden, struiken en vruchten. Het dieet van een Chinchilla is op arme, sobere kost ingesteld. Daarom wordt het afgeraden om hem energierijk voedsel voor te zetten. De huidige, gedomesticeerde Chinchilla´s hebben overigens een iets andere voedingsbehoefte van zijn voorvaderen. Vaak eten de huisdieren speciale Chinchilla-pellets, kleine donker-groene staafjes, die bestaan uit samengeperste granen en hooi. Hierin zitten alle voedingsstoffen die uw Chinchilla nodig heeft.

Chinchillavoer assortiment

Onder ons Chinchillavoer vindt u al onze voedingen die geschikt zijn voor uw Chinchilla. Het assortiment loopt uiteen van volledige voedingen in de vorm van pellets van verschillende merken tot een crispy popcorn en een knaagdierenkorrel. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hier een korte toelichting op ons assortiment.

Versele-Laga Chinchillavoer

Versele-Laga is een bekende naam als het gaat om Chinchillavoer. Het merk heeft meerdere voedingen, waaronder volledige en aanvullende producten.

  • Voor een volledige voeding met groenten, fruit, granen, zaden en kruiden kunt u eens kijken bij Versele-Laga Chinchilla Nature
  • Liever een smakelijke vezelrijke onderhoudsvoeding, vrij van granen? Kijk eens bij het Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes voer
  • Een lekkere snack, dat is het aanvullende voer dat Versele-Laga Snack Crispy Popcorn heet
  • Een gemengde voeding die geschikt is voor Chinchilla's, met alle benodigde vitaminen en mineralen en bevorderend voor de spijsvertering. Als u dit zoekt, kijk eens bij Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Kasper Fauna Chinchillakorrel

Kasper Fauna heeft een mooi alternatief voor de voedingen van Versele-Laga in het assortiment. Kijkt u voor hun aanvullende Chinchillakorrel eens bij de Kasper Fauna Chinchillakorrel.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw konijn? Kijk dan eens bij ons Konijnenvoer.

Terug