Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Chinchillavoer 

Zie hier voor speciaal gemaakt voor de Chinchilla. Deze voeding is speciaal gemaakt om de gezondheid van de Chinchilla optimaal te houden.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,60 (€ 3,60 /kg)
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 16,95 (€ 1,70 /kg)
Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdierenis een complete mengvoeding voor verschillende soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's. De voeding zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten en alle vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft om gezond te blijven. Een hoog vezelgehalte zorgt voor een goedwerkende spijsvertering en afslijting van de tanden die anders te lang worden.

 • Geschikt voor diverse soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's
 • Bevat diverse ingrediënten
 • Bevat alle gezonde vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft
 • Laat darmen goed werken
 • Zorgt voor natuurlijke tandslijtage

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot assortiment aan voeding voor knaagdieren. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (7%) en ruwe as (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (900 IE/kg), vitamine D3 (180 IE/kg), vitamine E (4 mg/kg) en koper(II)sulfaat (5 mg/kg).

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren?

Ook voor andere voeding voor knaagdieren kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u de Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren combineren met heerlijke aanvullende voeding. Zo verkopen wij de vezelrijke Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren en de gevarieerde mix Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Of bekijk ons gehele aanbod aan knaagdiervoeding.

Versele Laga Zore Classic Rattenvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 19,50 (€ 0,98 /kg)
Kasper Fauna Chinchillakorrel

Kasper Fauna Chinchillakorrel

Kasper Fauna Chinchillakorrel is een aanvullende diervoeding voor volwassen chinchillas. Deze smakelijke korrels bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen, vitaminen, mineralen en sporenelementen om uw huisdier in topconditie te brengen en te houden. Er worden uitsluitend hoogwaardige grondstoffen in de voeding verwerkt, wat de smaak van de voeding natuurlijk ten goede komt. Chinchillas zijn vooral 's nachts actief. Geef daarom de grootste hoeveelheid voer tegen de avond. U dient er tevens voor te zorgen dat uw chinchilla altijd voldoende hooi en water ter beschikking heeft.

 • Aanvullende voeding
 • Van hoogwaardige grondstoffen
 • Voor een goede lichamelijke conditie
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Chinchillakorrel tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Kasper Fauna Chinchillakorrel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Kasper Fauna Chinchillakorrel

U kunt uw chinchilla 30-50 gram droogvoeding per dag geven, afhankelijk van onder andere het gewicht van uw huisdier. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingredienten Kasper Fauna Chinchillakorrel

Gedroogde voedergewassen, (bij)producten van oliehoudende zaden en vruchten, (bij)producten van granen, (bij)producten van knollen en wortels, (bij)producten van overige planten, oliehoudende zaden en vruchten, mineralen, oliën en vetten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (17,5%), ruw vet (4,4%), ruwe celstof (16,0%), ruwe as (8,4%), calcium (1,00%), fosfor (0,60%), natrium (0,17%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15000IU/kg), vitamine D3 (2000 IU/kg), vitamine E (80 IU/kg), vitamine C (30 mg/kg), koper (17 mg/kg), ijzer (55 mg/kg), mangaan (43 mg/kg), zink (82 mg/kg), kobalt (0,4 mg/kg), jodium (0,6 mg/kg), selenium (0,2 mg/kg).
 

Andere knaagdiervoeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Kasper Fauna Chinchillakorrel? Bekijk dan eens ons totaalaanbod knaagdiervoeding van Kasper Fauna. We beschikken tevens over verschillende producten speciaal voor chinchillas, zoals Versele-Laga Chinchilla Nature.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg OP is OP
€ 21,95 (€ 1,10 /kg)
Verpakking Prijs
9 kg
€ 29,95 (€ 3,33 /kg)
2 x 9 kg
€ 56,95 (€ 3,16 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Chinchillavoer

Chinchilla´s komen van oorsprog voor in vrij onvruchtbare gebieden, waar ze geen beschikking hadden over dierlijk voedsel. In plaats daarvan aten ze grassen, kruiden, struiken en vruchten. Het dieet van een Chinchilla is op arme, sobere kost ingesteld. Daarom wordt het afgeraden om hem energierijk voedsel voor te zetten. De huidige, gedomesticeerde Chinchilla´s hebben overigens een iets andere voedingsbehoefte van zijn voorvaderen. Vaak eten de huisdieren speciale Chinchilla-pellets, kleine donker-groene staafjes, die bestaan uit samengeperste granen en hooi. Hierin zitten alle voedingsstoffen die uw Chinchilla nodig heeft.

Chinchillavoer assortiment

Onder ons Chinchillavoer vindt u al onze voedingen die geschikt zijn voor uw Chinchilla. Het assortiment loopt uiteen van volledige voedingen in de vorm van pellets van verschillende merken tot een crispy popcorn en een knaagdierenkorrel. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hier een korte toelichting op ons assortiment.

Versele-Laga Chinchillavoer

Versele-Laga is een bekende naam als het gaat om Chinchillavoer. Het merk heeft meerdere voedingen, waaronder volledige en aanvullende producten.

 • Voor een volledige voeding met groenten, fruit, granen, zaden en kruiden kunt u eens kijken bij Versele-Laga Chinchilla Nature
 • Liever een smakelijke vezelrijke onderhoudsvoeding, vrij van granen? Kijk eens bij het Versele-Laga Crispy Pellets voor Chinchilla's & Degoes voer
 • Een lekkere snack, dat is het aanvullende voer dat Versele-Laga Snack Crispy Popcorn heet
 • Een gemengde voeding die geschikt is voor Chinchilla's, met alle benodigde vitaminen en mineralen en bevorderend voor de spijsvertering. Als u dit zoekt, kijk eens bij Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Kasper Fauna Chinchillakorrel

Kasper Fauna heeft een mooi alternatief voor de voedingen van Versele-Laga in het assortiment. Kijkt u voor hun aanvullende Chinchillakorrel eens bij de Kasper Fauna Chinchillakorrel.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw konijn? Kijk dan eens bij ons Konijnenvoer.

Terug