Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Chinchilla- en Gerbilvoer 

Deze voeding is speciaal gemaakt om de gezondheid van Chinchilla's en Gerbils optimaal te houden.
Lees meer ..
Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Versele Laga Snack Crispy Popcorn is een lekkere aanvullende voeding voor (dwerg)konijnen, cavia's en (dwerg)hamsters. De voeding is zeer gevarieerd en bevat diverse soorten gepofte granen (mais en tarwe) en groenteblokjes. Deze aanvullende voeding is erg gezond voor uw knaagdier, omdat het zorgt voor een grotere opname van verschillende voedingsstoffen. Zorg er wel voor dat maximaal 25% van de totale voeding bestaat uit Versele-Laga Snack Crispy Popcorn en 75% een complete voeding is.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voeding kopen voor uw knaagdier. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Snack Crispy Popcorn eenvoudig en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Snack Crispy Popcornstaat op de verpakking vermeld en is voldoende als u uw dier regelmatig een handje geeft. 

Ingrediënten Versele-Laga Snack Crispy Popcorn

Plantaardige bijproducten, granen (25% gepofte granen), groenten, mineralen en zaden.

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (4%), ruwe as (2,5%), calcium (0,35%) en fosfor (0,35%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (500IE), vitamine D3 (60IE), vitamine E (5 mg), vitamine E1/ijzer (5 mg), vitamine E2/jodium (0,1 mg), vitamine E4/koper (1 mg), vitamine E5/mangaan (4 mg), vitamine E6/zink (3,5 mg), vitamine E8,selenium (0,01 mg), kleurstoffen en antioxidanten.

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Snack Crispy Popcorn ?

Bent u op zoek naar een vezelrijke aanvullende snack? Dan kunt u kiezen voor Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren of u gaat voor Vitakraft Rollis Party Knaagdiersnacks met extra vitamine C. Voor ons gehele aanbod aan knaagdiersnacks kijkt u hier.

Versele-Laga Crispy
https://www.brekz.nl/25478-home_default/versele-laga-snack-crispy.jpg
17.95 2019/01/01
Voet heeft wel een luchtje, maar konijn vind het heerlijk. Gevarieerd voer.
4843
2514
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
10 kg
€ 17,95 (€ 1,80/kg)
Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdierenis een complete mengvoeding voor verschillende soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's. De voeding zit boordevol smaakvolle en gezonde ingrediënten en alle vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft om gezond te blijven. Een hoog vezelgehalte zorgt voor een goedwerkende spijsvertering en afslijting van de tanden die anders te lang worden.

 • Geschikt voor diverse soorten knaagdieren, zoals hamsters, konijnen en cavia's
 • Bevat diverse ingrediënten
 • Bevat alle gezonde vitaminen en mineralen die uw dier nodig heeft
 • Laat darmen goed werken
 • Zorgt voor natuurlijke tandslijtage

Bij Brekz kunt u terecht voor een groot assortiment aan voeding voor knaagdieren. Bestel bijvoorbeeld Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren staat op de verpakking vermeld en is voldoende bij dagelijks gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (7%) en ruwe as (3%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (900 IE/kg), vitamine D3 (180 IE/kg), vitamine E (4 mg/kg) en koper(II)sulfaat (5 mg/kg).

Andere knaagdiervoeding dan Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren?

Ook voor andere voeding voor knaagdieren kunt u bij Brekz terecht. Zo kunt u de Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren combineren met heerlijke aanvullende voeding. Zo verkopen wij de vezelrijke Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren en de gevarieerde mix Versele-Laga Snack Crispy Popcorn. Of bekijk ons gehele aanbod aan knaagdiervoeding.

Versele Laga Classic
https://www.brekz.nl/31728-home_default/versele-laga-zore-classic-rattenvoer.jpg
21.95 2019/01/01
toen ik het product kocht in plaatselijke winkel leek het beter. nu zit er echt veel mais bij en dat laten de konijntjes liggen.
Prima kwaliteit, prijs verhouding. Alleen de verzending viel half uit elkaar
Precies zoals verwacht
De dieren houden er heel veel van
4840
2512
Versele Laga Zore Classic Rattenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Versele-Laga Nature Chinchilla

Versele-Laga Nature Chinchilla

Versele-Laga Nature Chinchilla is een volledige, natuurlijke voeding voor uw chinchilla's. De voeding is rijk aan grassen, kruiden en groenten en past zo uitstekend in het natuurlijke dieet van uw Chinchilla. Het bevat alle benodigde vitaminen, mineralen en eiwitten voor een gezonde dag. Bovendien worden de spijsvertering en de gezondheid van tanden en vacht optimaal ondersteund.

 • Rijk aan grassen, kruiden en groenten
 • Bevat alle benodigde vitaminen, mineralen en eiwitten voor een gezonde dag
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Voor een glanzende vacht en gezonde tanden
 • Geschikt voor iedere Chinchilla

Bij Brekz kunt u de beste Versele-Laga knaagdierenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Nature Chinchilla tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Nature Chinchilla staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Nature Chinchilla

Ververs elke dag zowel voeder als drinkwater. Een gemiddelde dagelijkse portie voeder van 34 à 45 g is aangewezen voor een chinchilla - afhankelijk van de grootte en het ras. Voorzie ook ruimschoots hooi ter vervollediging van het dieet. Combineer met snacks voor extra variatie voor het dier.

Ingrediënten Versele-Laga Nature Chinchilla

Let op: de samenstelling van dit voer is in november 2018 gewijzigd.

Plantaardige bijproducten (timothee, grassen en kruiden 23%), groenten (groene erwten 14,6%, wortelen 5,9%, rode paprika 2,8%), vruchten, zaden, mineralen, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, FOS, goudsbloem, MOS, algen, yucca extract.

Analytische bestanddelen
Eiwit (14,5%), vetgehalte (3,5%), ruwe celstof (16,5%), ruwe as (8,5%), calcium (0,8%), fosfor (0,6%)

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1430 IE/kg), vitamine E (95 mg), vitamine C (60 mg), 3b103 (ijzer) (119 mg), 3b202 (jodium) (2 mg), E4 (koper) (11 mg), 3b502 (mangaan) (90 mg), 3b603 (zink) (83 mg), E8 (selenium) (0,24 mg). Antioxidanten.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack voor kleine zoogdieren? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Crispy Snack Fibres voor kleine zoogdieren.

https://www.brekz.nl/28913-home_default/versele-laga-nature-chinchilla.jpg
25.95 2019/01/01
32828
15665
Versele-Laga Nature Chinchilla > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
9 kg
€ 25,95 (€ 2,88/kg)
2 x 9 kg
€ 49,95 (€ 2,78/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Chinchillavoer

Chinchilla´s komen van oorsprog voor in vrij onvruchtbare gebieden, waar ze geen beschikking hadden over dierlijk voedsel. In plaats daarvan aten ze grassen, kruiden, struiken en vruchten. Het dieet van een Chinchilla is op arme, sobere kost ingesteld. Daarom wordt het afgeraden om hem energierijk voedsel voor te zetten. De huidige, gedomesticeerde Chinchilla´s hebben overigens een iets andere voedingsbehoefte van zijn voorvaderen. Vaak eten de huisdieren speciale Chinchilla-pellets, kleine donker-groene staafjes, die bestaan uit samengeperste granen en hooi. Hierin zitten alle voedingsstoffen die uw Chinchilla nodig heeft.

Chinchillavoer assortiment

Onder ons Chinchillavoer vindt u al onze voedingen die geschikt zijn voor uw Chinchilla. Het assortiment loopt uiteen van volledige voedingen in de vorm van pellets van verschillende merken tot een crispy popcorn en een knaagdierenkorrel. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hier een korte toelichting op ons assortiment.
           

Versele-Laga Chinchillavoer

Versele-Laga is een bekende naam als het gaat om Chinchillavoer. Het merk heeft meerdere voedingen, waaronder volledige en aanvullende producten.

 • Een lekkere snack, dat is het aanvullende voer dat Versele-Laga Snack Crispy Popcorn heet
 • Een gemengde voeding die geschikt is voor Chinchilla's, met alle benodigde vitaminen en mineralen en bevorderend voor de spijsvertering. Als u dit zoekt, kijk eens bij Versele-Laga Zero Classic voor alle knaagdieren
                  

Gerbilvoer

Gerbilvoer bestaat uit al onze voedingen die geschikt zijn voor uw Gerbil. Het dieet van een Gerbil bestaat van nature uit de zaden en pitjes, stengels en de wortel van planten. Ook staan kleine insecten op het menu. In gevangenschap wordt aangeraden om of te kiezen voor een knaagdiervoer, of voor een van de speciale Gerbil-voedingen. Het is mogelijk gebruik te maken van een volledige voeding, maar er bestaan ook aanvullende voedingen voor de Gerbil. Snacks van de dieren die het goed doen zijn meelwormen, sprinkhanen, trosgierst en rozijntjes. De zogenaamde staven, of mais/groente broodjes zijn ook zeer geliefd. Het is niet nodig om groente en fruit te voeren, omdat de Gerbil zelf goed in staat is om Vitamine C aan te maken. Wilt u toch groenten voeren, doe het dan met mate.
         

Gerbilvoer assortiment

In ons assortiment vindt u onder meer voedingen van Versele-Laga. Om u het kiezen makkelijker te maken vindt u hier een korte toelichting op het assortiment. Een lekkere en gezonde aanvullende voeding voor uw Gerbil is het Versele-Laga Snack Crispy Popcorn voer. En bent u op zoek naar de klassieker van Versele-Laga voor uw knaagdier? Kijk dan eens bij Versele-Laga Zero Classic alle knaagdieren en konijnen.

De houdbaarheid varieert meestal tussen de 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
          

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een voeding voor uw konijn? Kijk dan eens bij ons Konijnenvoer.

Terug