Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer

5 kg
€ 12,65 (€ 2,53/kg)
€ 12,65 (€ 2,53/kg)
2 x 5kg
€ 24,95 (€ 2,50/kg)
€ 24,95 (€ 2,50/kg)
20 kg
€ 39,95 (€ 2,00/kg)
€ 39,95 (€ 2,00/kg)
2 x 20 kg
€ 78,90 (€ 1,97/kg)
Meest verkocht
€ 78,90 (€ 1,97/kg)

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer is complete voeding voor pups die 4 á 5 weken oud zijn tot ongeveer 6 á 7 maanden oud.

  • Ondersteunt de groei van uw pup
  • Makkelijk verteerbaar
  • Voor een gezonde huid en vacht

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer is complete voeding voor pups die 4 á 5 weken oud zijn tot ongeveer 6 á 7 maanden oud. Jonge honden zijn een van de snelst groeiende zoogdieren. Het is daarom belangrijk dat ze daarbij de juiste ondersteuning krijgen. Cavom Compleet Pup/Junior Hondenvoer is speciaal aangepast aan de behoefte van deze hele jonge pups. Een gecontroleerde groei met de juiste voedingsstoffen is van groot belang voor de gezondheid van de hond de rest van zijn leven. De juiste samenstelling en de juiste hoeveelheid helpen uw hond om gezond op te groeien.

Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer bevat geen overbodige granen zoals mais, tarwe of rijst. Deze ingrediënten zijn namelijk voor volwassen honden al lastig te verteren en dus heeft uw jonge hond hier geen baat bij. In de voeding zijn wel diverse dierlijke eiwitten aanwezig. Deze helpen om de spiermassa van uw hond op een gezonde manier te laten groeien. De dierlijke eiwitten bestaan uit rundvlees en schapenvlees. De plantaardige eiwitten in het voer zorgen samen met het rundvet en oliën voor veel calorieën. Deze calorieën geven de hond de juiste energie om goed te kunnen groeien en actief te kunnen leven. U kunt de voeding al vanaf zo’n 4 weken aan uw pup geven. Eerst dient u het voer te weken met melk en later met karnemelk of water. U voegt geleidelijk minder vocht toe totdat de pup het voer gewoon in zijn oorspronkelijke substantie kan eten. Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer kunt u gemakkelijk en goedkoop via Brekz kopen.

De houdbaarheid van Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Cavom Compleet Pup/Junior hondenvoer

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (26%), Ruw Vet (16,5%), Ruwe Celstof (1,9%), Ruwe As (6,5%), Vocht (7%), Fosfor (0,8%), Calcium (1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine B1, Vitamine  B2, Vitamine  B6, Vitamine  B12, Vitamine  E, Vitamine C, Vitamine K, Ijzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink, Selenium.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Cavom Compleet Pup/Junior Hondenvoer

Leeftijd in maanden Hoeveelheid voer in gram per kilo lichaamsgewicht
1 35 – 50
3 30 – 40
4 25 – 35
9 15 – 25

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Cavom Compleet Pup/Junior Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Cavom Compleet Lam/Rijst hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Cavom kijkt u op de merkpagina.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
02-05-2017
4
4
4
4
4
Onze ervaring met Cavom en met Brekz is zeer goed