Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Brekz Snacks - Varkensbot voor de hond

Productinformatie
Per 3
€ 4,49 (€ 1,50/ct)
€ 4,49 (€ 1,50/ct)
Per 6
€ 6,99 (€ 1,17/ct)
€ 6,99 (€ 1,17/ct)

Brekz Snacks - Varkensbot voor de hond is een natuurlijke en smakelijke snack en is geschikt voor alle honden. 

  • Natuurlijk product
  • Voortreffelijke smaak
  • Geschikt voor alle honden

Meer informatie

Productinformatie Varkensbot voor de hond

Brekz Snacks - Varkensbot voor de hond is een hoogwaardig snackproduct dat geschikt is voor honden van alle rassen. Het bot heeft een uitstekende smaak en is van natuurlijke oorsprong.

Daarnaast draagt Brekz Varkensbot voor de hond bij aan het gebit. Als u op zoek bent naar een snack die niet alleen lekker, maar ook nog eens verantwoord is, is dit ongetwijfeld het juiste product! 

Bij Brekz kunt u Brekz Varkensbot voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wanneer een bot breekt of grote splinters verliest is het raadzaam om het direct te verwijderen.  

Samenstelling Varkensbot voor de hond

Ingrediënten: gedroogd varkensbot

Analytische bestanddelen: proteïne (25,8%), vetten (28,2%), vocht (7,5%), ruwe as (6,0%)

Ander product? 

Wij hebben in ons aanbod ook nog dit Brekz Snacks varkensschouderblad. Voor een overzicht van de andere snackproducten in ons uitgebreide assortiment, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondensnacks


Reviews
4
4
4
4
4
2.7 / 5 (3)
14-10-2019
1
2
3
4
5
Lang mee gedaan (Labrador, ruim uur)
19-06-2019
1
2
3
4
5
BROKKELT AF , veel viezigheid op de grond, mand kussen .
14-05-2019
1
2
3
4
5
J'ai commandé 3 os : le 1er, mon Labrador ( vorace !) a mangé les 2 bouts et laissé le reste ; une semaine plus tard, j'ai voulu lui donné le 2ème, une tête de l'os m'est restée dans la main et mon chien n'y a pas touché , quant au 3 ème, il est à la poubelle !

Translate to English