Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
Doordat het momenteel erg druk is kan de bezorging 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip en werken er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Brekz Snacks - Runderdarm spaghetti voor de hond

Productinformatie
15 cm 3 x 50 gr
€ 4,99 (€ 0,33/cm)
€ 4,99 (€ 0,33/cm)
35 cm 2 x 120 gr
€ 6,49 (€ 0,03/gr)
€ 6,49 (€ 0,03/gr)
35 cm 3 x 120 gr
€ 8,25 (€ 0,02/gr)
Meest verkocht
€ 8,25 (€ 0,02/gr)

Brekz Runderdarm Spaghetti voor de hond is een onweerstaanbare traktatie voor iedere hond. 

• Verschillende varianten

• Heerlijke smaken

• Voor alle honden


Meer informatie

Productinformatie Brekz Runderdarm Spaghetti voor de hond

Brekz Runderdarm Spaghetti voor de hond is een lekker tussendoortje van runderdarm dat geschikt is voor honden van alle soorten en maten. Zoekt u een verantwoorde traktatie voor uw hond? Dan is deze kauwsnack het juiste product! 

Brekz Runderdarm Spaghetti voor de hond is namelijk een natuurlijk en smakelijk tussendoortje. Het is verkrijgbaar in verschillende varianten en is een onweerstaanbare traktatie voor iedere hond. Bovendien is het product geschikt voor elk hondenras! 

Bij Brekz kunt u Brekz Runderdarm Spaghetti voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondensnacks tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
   

Andere snack?

Wellicht vindt uw hond deze Brekz Snacks lamsdarm spaghetti ook lekker. Wilt u nog een andere snack voor uw hond? Dan kunt u zonder twijfel het geschikte product vinden op onze overzichtspagina hondensnacks.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.