Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Beaphar vogelvoer 

Het merk Beaphar voorziet in bijzondere behoeften van vogels. Op dit moment hebben wij voedsel speciaal voor alle soorten roodkleurige vogels en voedsel voor de kaketoe en andere papegaaien.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 15,50 (€ 6,20 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 29,95 (€ 5,99 /kg)
3 x 2.5 kg
€ 43,75 (€ 5,83 /kg)

Overige

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
  • Neurtaliseert onaangename geuren
  • Werkt op basis van bacteriën
  • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
  • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
  • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Beaphar vogelvoer

Beaphar vogelvoer omvat al onze voedingen voor vogels van het merk Beaphar. Vogels beschikken in de natuur over een breed palet aan voedingsbronnen, zoals noten, zaden, bessen, granen, fruit en soms zelfs dierlijke eiwitbronnen. Het is daarom belangrijk uw vogel een gevarieerde voeding te bieden. Met deze kennis heeft Beaphar voedingen voor verschillende vogelsoorten ontwikkeld. Leest u hieronder meer over ons assortiment van Beaphar vogelvoer.

Beaphar vogelvoer assortiment

In het assortiment vindt u onder meer de zeer complete XtraVital voeding van Beaphar, dat is gericht op papegaaien. Dit Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer is verrijkt met zaden, eivoer en vruchten. Het ondersteunt het immuunsysteem van uw papegaai en beschikt over een uitstekende acceptatie. Een hoog kwalitatief voer dus, speciaal ontwikkeld voor uw papegaai(en).

In ons assortiment vindt u onder andere ook een middel dat op biologische weg onaangename geurtjes verwijderd. Wilt u graag geurtjes van uw hond, kat, vogel of knaagdier neutraliseren? Kijk dan eens bij het Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een vogelvoer van Nutribird? Kijk dan eens bij ons Nutribird vogelvoer.

Terug