Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Beaphar vogelvoer 

Het merk Beaphar voorziet in bijzondere behoeften van vogels. Op dit moment hebben wij voedsel speciaal voor alle soorten roodkleurige vogels en voedsel voor de kaketoe en andere papegaaien.
Lees meer ..

Geurverdrijvers

Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer is ontwikkeld door voedingsspecialisten, dierenartsen en vogelexperts en is dus het perfecte voer voor uw papegaai. In de voeding zijn hoogwaardige ingrediënten aanwezig die goed verdeeld zijn voor een optimaal evenwicht aan voedingsstoffen. Beaphar Xtra Vital is precies afgestemd op de voedingsstoffen die papegaaien nodig hebben. Deze mix biedt 17 verschillende zaden, eivoer en vruchten, die aansluiten bij het natuurlijke dieet van een papegaai. Het toegevoegde Echinacea draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Mineraalstoffen zijn zo toegevoegd dat ze goed opgenomen kunnen worden, waardoor tekorten niet snel op zullen treden. De honing geeft het voer een heerlijke geur en smaak, wat er voor zorgt dat uw papegaai dit voer snel zal accepteren. Zelfs de meest kieskeurige papegaaien zullen het lusten. 

  • Ontwikkeld door voedingsspecialisten, dierenartsen en vogelexperts
  • Hoogwaardige ingrediënten in een optimaal recept
  • Bevat 17 verschillende zaden, eivoer en vruchten
  • Met Echinacea en mineraalstoffen
  • Wordt goed geaccepteerd door geur, smaak en uiterlijk

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw vogel. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Soort papegaai Hoeveelheid voeding
Gram
Prachtrosella ca. 25 
Amazone, grijze roodstaart, kliene kaketoe  ca. 40 - 50
Ara, grote kaketoe 80 - 100 

 


Ingrediënten Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer

Zaden, granen, bakkerijproducten, vruchten, suiker (honing 2%), plantaardige eiwitextracten, noten, plantaardige nevenproducten, (Echinacea tinctuur 0,1%), mineraalstoffen, olie en vet, ei en ei nevenproducten, gisten

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (12,8%), ruwe vezel (4,8%), ruwe as (3,6%), calcium (0,55%), fosfor (0,33%), magnesium (0,13%), vocht (11,6%), kalium (0,17%), natrium (0,13%), oliën en vetten (7,2%)


Ander papegaaienvoer? 

Bent u op zoek naar een ander merk voer voor uw papegaai? Bekijk dan ons Versele Laga Prestige vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Prestige Premium Papegaaien. Deze voeding bevat veel vitaminen, mineralen en aminozuren en is ook gebaseerd op het natuurlijke dieet van een papegaai. 

Beaphar
https://www.brekz.nl/24024-home_default/beaphar-xtra-vital-papegaaienvoer.jpg
15.75 2019/01/01
Het is uitstekend kwaliteit voer waar mijn papegaai enorm gezond op blijft en dit graag eet.
de papegaai is heel tevreden met zijn voeding en wij ook en alles op tijd ontvangen .
Alles top 9
1493
792
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2,5 kg
€ 15,75 (€ 6,30/kg)
2 x 2,5 kg
€ 30,25 (€ 6,05/kg)
3 x 2,5 kg
€ 44,25 (€ 5,90/kg)

Geurverdrijvers

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier neutraliseert op een biologische manier onaangename geurtjes die uw huisdier achterlaat. Onaangename geuren ontstaan meestal door de aanwezigheid van organische resten. De spray bevat bacteriën die deze resten opeten, zodat de stank verdwijnt. Daarnaast zorgt de spray voor langdurige frisheid. Geur weg is geschikt voor alle plekken waar uw huisdier geursporen nalaat. De spray is veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen. Probeer de spray eerst uit op een onopvallende plek. Voor het beste resultaat dient u de plek zo snel mogelijk te behandelen. 
 
  • Neurtaliseert onaangename geuren
  • Werkt op basis van bacteriën
  • Veilig voor tapijtvezels en kleurechte stoffen
  • Geschikt voor alle plekken waar een geurspoor is
  • Voor langdurige frisheid
Bij Brekz kunt u de beste hygiëneproducten voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier

1. Schudden voor gebruik. 
2. De plek insprayen totdat deze goed vochtig is, even laten inwerken en vervolgens schoonwrijven met een doek. 
3. Opnieuw insprayen. 
4. Bij hardnekkige vlekken en bij tapijt vervolgens afdekken met een vochtige doek. 
5. Als de plek droog is goed stofzuigen.


Ander hygiëneproduct?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier? Bekijk dan eens ons totaalaanbod hygiëneproducten voor de kat. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlek Weg voor de hond en kat .
https://www.brekz.nl/38134-home_default/beaphar-geur-weg-voor-de-hond-kat-vogel-en-knaagdier.jpg
7.25 2019/01/01
ik heb deze gebruikt op de matras, heerlijke geur en achteraf geen Pipo meer te rieken
Prima produkt! Al diverse malen herbesteld. Aan te bevelen!
Efficace et agréable odeur de fraîcheur
6113
3132
Beaphar Geur weg voor de hond, kat, vogel en knaagdier > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
500 ml
€ 7,25 (€ 14,50/l)
2 x 500 ml
€ 13,49 (€ 13,49/l)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Beaphar vogelvoer

Beaphar vogelvoer omvat al onze voedingen voor vogels van het merk Beaphar. Vogels beschikken in de natuur over een breed palet aan voedingsbronnen, zoals noten, zaden, bessen, granen, fruit en soms zelfs dierlijke eiwitbronnen. Het is daarom belangrijk uw vogel een gevarieerde voeding te bieden. Met deze kennis heeft Beaphar voedingen voor verschillende vogelsoorten ontwikkeld. Leest u hieronder meer over ons assortiment van Beaphar vogelvoer.

Beaphar vogelvoer assortiment

In het assortiment vindt u onder meer de zeer complete XtraVital voeding van Beaphar, dat is gericht op papegaaien. Dit Beaphar Xtra Vital Papegaaienvoer is verrijkt met zaden, eivoer en vruchten. Het ondersteunt het immuunsysteem van uw papegaai en beschikt over een uitstekende acceptatie. Een hoog kwalitatief voer dus, speciaal ontwikkeld voor uw papegaai(en).

In ons assortiment vindt u onder andere ook een middel dat op biologische weg onaangename geurtjes verwijderd. Wilt u graag geurtjes van uw hond, kat, vogel of knaagdier neutraliseren? Kijk dan eens bij het Beaphar Geur weg voor de hond kat vogel en knaagdier.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld naar een vogelvoer van Nutribird? Kijk dan eens bij ons Nutribird vogelvoer.

Terug