Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Bazooka Tennisbal voor de hond

Productinformatie
Per stuk
€ 18,95 (€ 18,95/ct)
€ 18,95 (€ 18,95/ct)

Bazooka Tennisbal voor de hond is een ballenkanon en is geschikt als speeltje voor iedere hond. De voordelen van dit product:

  • Geschikt voor tennisballen
  • Afstand verstelbaar
  • Schiet tot wel 15 meter ver

Meer informatie

Bazooka Tennisbal voor de hond

Bazooka Tennisbal voor de hond is een ballenkanon en is geschikt als speeltje voor iedere hond. Het ballenkanon werkt op tennisballen en kan deze wel tot 15 meter ver wegschieten. Het leuke speeltje brengt uw hond gegarandeerd in beweging en draagt zo een steentje bij aan zijn goede gezondheid. Behalve de tennisbal die wordt afgeschoten is er ook een compartiment voor 2 reserveballen. De schietafstand is eenvoudig verstelbaar, waarmee de bazooka ook in kleinere ruimtes kan worden gebruikt. Er worden 2 ballen meegeleverd.

  • Geschikt voor gebruik met tennisballen
  • Met een compartiment voor 2 extra ballen
  • De leukste manier voor uw hond om in beweging te komen
  • Schiet tot wel 15 meter ver
  • Afstand is verstelbaar
  • Inclusief draagriem

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Bazooka Tennisbal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 

Gebruiksaanwijzing Bazooka Tennisbal voor de hond

Stel de Bazooka Tennisbal voor de hond naar wens in op een van de 9 standen. Stop een van de tennisballen in de loop en schiet het eenvoudigweg af. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een mini frisbee voor de hond? Kijk eens bij Petstages Mini Orka Flyer Frisbee voor honden.


Reviews
4
4
4
4
4
3.2 / 5 (5)
03-11-2019
1
2
3
4
5
Is naar vier keer schieten al stûk blijft niet meer haaken achter het paletje zou wel graag een nieuwe paletje dat is de treker
25-09-2019
1
2
3
4
5
Heel handig in gebruik Zeker een aanrader voor als je een hond hebt die de hele dag niets liever zou willen doen dan achter zijn bal te lopen
09-10-2018
1
2
3
4
5
Slecht werkt niet zoals omschrijving. Retour gestuurd niks meer gehoord. Duurt te lang.
01-01-2020
1
2
3
4
5
Ottimo prodotto per giocare e insegnare al proprio cane di riportare la palla

Translate to English

26-12-2019
1
2
3
4
5
Mon malinois adore. Le bruit ne l'inquiète absolument pas. En revanche les balles n'ont pas duré longtemps. Heureusement on peut mettre des balles de tennis.

Translate to English