Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Agapornide vogelvoer 

Het lekkerste voer voor dwergpapegaaien kunt u hier bestellen.
Lees meer ..
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Cédé vogelvoer. Hier vindt u onder andere Cédé Eivoer Kanarie en Cédé Eivoer Grasparkiet.

CŽDŽ
https://www.brekz.nl/22611-home_default/cede-krachtvoer.jpg
4.79 2019/01/01
Goede kwaliteit en snelle levering
Normaal qua prijs tov product
Dit is een goede voeding voor vogels. Elke dag een beetje geeft sterke vogels en een goede eierproductie. En dat is voor een vogelaar belangrijk.
goede prijs vlugge levering
Vogels komen er gelijk op af, vinden het lekker en zien er goed uit.
Cede krachtvoer is prima,vogels eten het graag.
Snelle en perfecte service.
prima kwaliteit. vogels zijn er gek op
Levering was in orde
1492
791
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,79 (€ 4,79/kg)
5 x 1kg
€ 22,75 (€ 4,55/kg)
Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad is een mengeling van zorgvuldig geselecteerde zaden en granen, die speciaal samengesteld is voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. De rijke mengeling bevat onder andere witte millet, gepelde haver, boekweit, paddy rijst en cardy. De rijke diversiteit van deze mix maakt Versele-Laga Agapornidezaad tot een ideaal basisvoer voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. Wel raden wij u aan om dit basisvoer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen. Een bijkomend voordeel van dit voer is dat het zeer voordelig geprijsd is!

 • Zeer geschikt voor agaporniden en andere dwergpapegaaien
 • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Agapornidezaad voordelig en gemakkelijk online bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Agapornidezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Agapornidezaad

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort waartoe uw vogels behoren. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en daarna te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Agapornidezaad dagelijks te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.
 

Ingrediënten Versele-Laga Agapornidezaad

Gele millet (40%), kanariezaad (18%), witte millet (10%), gepelde haver (9%), Japanse millet (5%), cardy (4%), boekweit (4%), paddy rijst (3%), haver (3%), lijnzaad (2%), kempzaad (2%)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort vogelvoer, bijvoorbeeld van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. En heeft u een ander soort vogel? Bekijk dan ook eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele Laga Classic
https://www.brekz.nl/1747-home_default/versele-laga-agapornidezaad.jpg
26.95 2019/01/01
Wij gebruiken deze al jaren. Superhandig als we nu niet meer naar de winkel hoeven te rijden. Nog handiger zou zijn: dat ze ook eivoer voor grote parkieten zouden verkopen. Dan hebben we ons totaalpakket in één. :)
4963
1359
Versele Laga Agapornidezaad > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 26,95 (€ 1,35/kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Productinformatie Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment.

Nutribird
https://www.brekz.nl/25513-home_default/nutribird-a21-opfokvoer.jpg
11.25 2019/01/01
alles vlot en perfect
standaardproduct voor handopfok en vooral bijvoederen
Snelle en verzorgde levering
1506
804
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
800 gr
€ 11,25 (€ 14,06/kg)
Versele-Laga Prestige Loro Parque African Parkeet vogelvoer

Versele-Laga Prestige Loro Parque Parkieten vogelvoer

Prestige African Parakeet is een compleet, verrijkt zadenmengsel en is samengesteld voor alle Afrikaanse parkieten. Deze zeer afwisselende voeding bevat een basis van zaden en granen en is verrijkt met Maxi VAM korreltjes. Hiermee worden Vitaminen, Aminozuren en Mineralen aan de voeding toegevoegd, een essentieel onderdeel in het dieet van uw parkiet. Ook is de maaltijd rijk aan eiwitten, een onmisbare  bouwsteen voor een energierijke dag.

De dagelijkse benodigde hoeveelheid calcium haalt uw vogel bij dit voer uit de toegevoegde oesterschelpen. Prestige Premium African Parakeet heeft een laag vetgehalte, zodat uw vogel in topconditie blijft. Voor een uitstekende smaak zijn een aantal lekkernijen aan de voeding toegevoegd, zoals gepofte granen, rozenbottel, pompoenpitten en gedroogde cedernoten. Dankzij dit voer blijft uw Afrikaanse parkiet in topconditie.

 • Volledige voeding voor uw Afrikaanse parkiet
 • Op basis van zaden en granen
 • Verrijkt met Maxi VAM korreltjes voor de benodigde vitaminen, aminozuren en mineralen
 • Rijk aan eiwitten
 • Met diverse lekkernijen, speciaal voor uw parkiet, zoals gepofte granen, rozenbottel, pompoenpuitten en gedroogde cedernoten

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Prestige Premium African Parakeet tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Prestige African Parakeet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Voedingsadvies Prestige African Parakeet

Het dagelijkse rantsoen van de parkiet hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Prestige Premium African parakeet elke dag, samen met het drinkwater.

     

Ingrediënten Versele Lage Prestige African Parakeet

Gele millet, kanariezaad, witte millet, gepelde haver, VAM-korreles, Japanse millet, cardy, boekweit, Paddyrijst, haver, kepmzaad, lijnzaad, oesterschelpen. Analytische bestanddelen Ruw eiwit (14%), ruwe celstof (7%), ruw vet (10%), ruwe as (6%), calcium 0,9%), fosfor (0,3%)

   
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een premium voer voor papegaaien? Kijk dan eens bij Prestige Premium Papegaaien. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier. 

Versele-Laga Prestige Premium
https://www.brekz.nl/37130-home_default/prestige-premium-african-parakeet.jpg
4.59 2019/01/01
Ik ben een tevreden klant
Ziet er goed uit. Een mix van allerlei zaden, vitaminen en mineralen. Mijn Catharina's zijn er gek op!
Goed product, echter lange levertijd
Keeps your agapornus happy and healthy. Add some pouwder !
Prima webshop. Snelle levering
1514
812
Prestige Premium African Parakeet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1 kg
€ 4,59 (€ 4,59/kg)
3 x 1 kg
€ 12,25 (€ 4,08/kg)
Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Nutribird B18 kweek kleine parkieten is een volledig kweekvoer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Het voer is daarnaast ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. De pellets bevatten een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling en hebben hun basis in granen, verse vruchten en 50% millet. De voeding is volledig opneembaar en bevat tevens Florastimul, wat ondersteunend werkt voor de darmflora en deze beschermd tegen darmstoornissen. Houdt u er rekening mee dat een eventueel omschakelen naar korrelvoeding geleidelijk dient te gebeuren.

 • Een wetenschappelijk verantwoorde samenstelling 
 • Bevat granen, verse vruchten en millet
 • Volledig opneembaar
 • Bevat ondersteuning tegen darmstoornissen
 • Geschikt voor grasparkieten en kleine parkieten
 • Ook te gebruiken voor agaporniden, neophema's en forpussen
   

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird B18 kweek kleine parkieten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird B18 kweek kleine parkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird B18 kweek kleine parkieten

Granen, zaden (min. 50% millet), vruchten (min. 5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, extr. yucca schidigera, fructo-oligosachariden, vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (18%), vetgehalte (8%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), lysine (0,95%), methionine (0,4%), cystine (0,3%), threonine (0,65%), tryptofaan (0,2%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (8.500 IE/kg), vitamine D3 (1.800 IE/kg), vitamine E (100 mg/kg), vitamine K (3,5 mg/kg), vitamine B1 (8,5 mg/kg), vitamine B2 (19 mg/kg), vitamine B3 (24 mg/kg), vitamine B6 (7 mg/kg), vitamine B12 (0,04 mg/kg), vitamine C (60 mg/kg), vitamine PP (95 mg/kg), foliumzuur (1,8 mg/kg), biotine (0,31 mg/kg), cholinechloride (725 mg/kg), B-caroteen (5,2 mg/kg), [E2] jodium (2,5 mg/kg), [E4] koper (12 mg/kg), [E5] mangaan (12 mg/kg), [E6] zink (115 mg/kg), [E8] selenium (0,34 mg/kg). 
Kleurstoffen, antioxidanten, conserveermiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een onderhoudsvoer voor kanaries en exoten? Kijk dan eens bij Nutribird C15 kanaries en exoten. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25518-home_default/nutribird-b18-kweek-kleine-parkieten.jpg
15.25 2019/01/01
Zoals verwacht!
5659
2930
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 15,25 (€ 3,81/kg)
Nutribird B14 kleine parkieten

Nutribird B14 kleine parkieten

Nutribird B14 kleine parkieten is volledig voer voor grasparkieten en andere kleine parkieten. Maar het is ook geschikt voor agaporniden, neophema's en forpussen. Deze Nutribird B14 is gemaakt van granen, vruchten en millet. Deze gezonde ingrediënten zijn toegevoegd in de juiste verhouding. Het aanwezige Florastimul ondersteunt de darmflora en voorkomt daarmee darmstoornissen. Wanneer uw vogel niet gewend is aan korrelvoeding, moet de omschakeling geleidelijk gebeuren. De voeding is volledig opneembaar, er gaat niks verloren. 


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird B14 kleine parkieten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Nutribird B14 kleine parkieten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Nutribird B14 kleine parkieten

Ingrediënten: Granen, zaden (min. 50 % millet), vruchten (min. 5 % vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-Lysine, methionine, Extr. Yucca schidigera, Fructo-oligosachariden, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), methionine (0,30%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), vitamine A (12.000 IE/kg), vitamine D3 (1.200 IE/kg), vitamine E (30 mg/kg), vitamine K (1,2 mg/kg), vitamine B1 (1,5 mg/kg), vitamine B2 (8 mg/kg), vitamine B3 (12,5 mg/kg), vitamine B6 (3 mg/kg), vitamine B12 (20 µg/kg), vitamine C (25 mg/kg), vitamine PP (32 mg/kg), foliumzuur (0,4 mg/kg), biotine (200 µg/kg), choline (550 mg/kg), lysine (0,75%), threonine (0,50%), tryptofaan (0,13%) , ijzer (30 mg/kg) , koper (14 mg/kg), mangaan (85 mg/kg), zink (100 mg/kg)
 

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar voer voor een ander soort vogel? Bekijk dan onze Nutribird vogelvoer pagina. Hier verkopen we onder andere het Nutribird P15 Tropical papegaaienvoer. Deze is slechts geschikt voor papegaaien. Op deze pagina verkopen we nog veel meer soorten vogelvoer voor verschillende rassen.

https://www.brekz.nl/25517-home_default/nutribird-b14-kleine-parkieten.jpg
14.25 2019/01/01
geweldige service
Ondanks geen voorraad toch vlot bezorgt en goed verpakt. Verder geen bijzonderheden, ik werd goed op de hoogte gehouden. Zoals het hoort.
5657
2929
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 14,25 (€ 3,56/kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Productinformatie Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor bevat het voer veel vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook bevordert dit voer een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren. Versele-Laga Prestige Grote Parkiet: voor een gezond, gelukkig en lang leven van uw parkiet.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Verrijkt met vitaminen en mineralen
 • Bevordert prachtige veren
 • Helpt uw grote parkiet gezond te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is erg belangrijk dat u ook altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs Versele-Laga Prestige Grote Parkiet elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele gierst 32%, Rode gierst 10%, kanariezaad 9%, haver 9%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, Cardy 5%, zilvere gierst 4%, kruisbloem 4%, kempzaad 4%, zonnebloempitten 3%, lijnzaad 3 %, padie 2,5%, zonder dop pinda's 1,5%, Nigerzaden 1%, Japanse gierst 1%.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (13.0%), ruwe vezel (10.0%), ruwe as (3.0%), calcium (0.1%), fosfor (0.4%), magnesium (0.16%), kalium (0.44%), lysine (0.38%), methionine (0.28%), natrium (0.02%), oliën en vetten (12.5%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw grote parkiet? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Heeft u geen grote parkiet, maar een kleine parkiet of ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

https://www.brekz.nl/20700-home_default/versele-laga-prestige-grote-parkiet.jpg
2.68 2019/01/01
Kwaliteitsproduct!
fijn zo'n grote zak voer, hoef ik zelfs niet voor naar de winkel, en lekker snel thuis bezorgt
snelle service , beste produkten
Rijk aan voedingsstoffen zaden fruit
Opzich prima voer maar wel veel zonnebloempitten naar mijn mening iets te veel ivm vetgehalte.
Goede kwaliteit en snel geleverd
20511
12503
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49/kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37/kg)
20 kg
€ 32,95 (€ 1,65/kg)
Beschikbaar 21 sep
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Agapornide vogelvoer

Agapornide vogelvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor Agapornides. De dwergpapegaaien hebben zo hun eigen voedingsbehoefte, die weliswaar veel lijkt op de voeding van gewone papegaaien, maar niet hetzelfde is. Ons assortiment aan voedingen voor deze vogels loopt uiteen van krachtvoer tot opfokvoer en van agapornidezaad tot kweekvoedingen. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

Versele Laga is een bekende naam als het aankomt op vogelvoer. Naast het merk is ook CéDé vertegenwoordigd met een krachtvoer. Hieronder vindt u de verschillende producten voor uw Agapornide.

 • Een uitstekend krachtvoer voor uw dwergpapegaai vindt u in het CéDé Krachtvoer voor vogels
 • Zoekt u een volledig zaad voor uw Agapornide? Kijk eens bij Versele-Laga Agapornidezaad
 • Het Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is een volledige voeding voor alle soorten babyvogels. Het is goed uitgebalanceerd en goed voor de vertering
 • Speciaal voor de Afrikaanse parkiet is er een compleet verrijkt zadenmengsel met Maxi VAM korreltjes, het Prestige Premium African Parakeet
 • Op zoek naar een volledige voeding voor grasparkieten en kleine parkieten? Dan hebt u Nurtribird B14 kleine parkieten nodig
 • Voor grote parkieten is er Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Grasparkiet vogelvoer.

Terug