Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Vachtverzorging

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
Lees meer..

Kies snel uw categorie

Vachtverzorging voor katten

Natuurlijk wilt u graag dat uw kat een gezonde, stralende en zijdezachte vacht heeft! Naast goede voeding is het belangrijk dat u de vacht van uw kat regelmatig verzorgt. Bij Brekz verkopen we diverse producten voor vachtverzorging voor katten. Hieronder vindt u een aantal uitgelichte producten uit ons assortiment. 

Bij Brekz kunt u vachtverzorging voor katten producten goedkoop online kopen. Een gezonde, prachtige en zijdezachte vacht voor uw kat, voor de laagste prijs!
 

Assortiment Vachtverzorging voor katten producten

Frontline Pet Care producten

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline Pet Care producten, zoals shampoo, vachtverzorgende producten en een hydraterende spray. Hieronder hebben we een aantal producten voor u uitgelicht:

Furminator Deluxe producten

Furminator Deluxe producten zijn speciaal ontworpen om losse haren uit de vacht van uw kat te verwijderen, zonder dat u de topvacht van uw kat beschadigt. De Furminator is ideaal voor als uw kat verhaard en zorgt er voor dat de natuurlijke uidoliën in de vacht van uw kat vrijkomen, waardoor zijn huid gezonder wordt en zijn topvacht meer gaat glanzen. Regelmatig gebruik van een Furminator zorgt ervoor dat uw kat minder microhaartjes in de lucht verspreid, waardoor mensen minder snel last krijgen van een allergische reactie. Ook helpt de Furminator haarballen bij uw kat te voorkomen. Wij verkopen drie soorten Furminator Deluxe producten:

Kammen en scharen

  • Vlooienkam: Een simpele maar effectieve vlooienkam, waarmee u vlooien uit de vacht van uw kat kunt kammen. De kam heeft twee verschillende kanten, een kant is iets grover dan de andere.

  • Boon Nylon Borstel voor katten: Een stevige borstel die geschikt is voor zowel kort- als langharige katten. Met deze borstel borstelt uw gemakkelijk en snel het vuil uit de vacht van uw kat. Zo blijft zijn vacht schoon en ontstaan er minder snel klitten. 

  • Effileerschaar voor de kat: Met deze schaar kunt u de vacht van uw kat uitdunnen.

  • Schaar normaal voor de kat: Een schaar die speciaal ontworpen is om de vacht van katten mee te knippen.

  • Beeztees Slickerborstel voor katten: Een borstel waarmee u vuil en losse haren uit de vacht van uw kat verwijdert.

 

Andere product?

Bent u op zoek naar een ander product voor uw kat, zoals bijvoorbeeld kattenspeelgoed of gezondheidsproducten voor uw kat? Of wilt u alle kattenaccessoires die wij verkopen bekijken? Vergeet ook niet dat wij het beste kattenvoer voor de laagste prijzen verkopen!