Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Smølke kattenvoer

Smølke kattenvoer is 100% complete en hoog kwalitatieve voeding dat gemaakt is op basis van lam, kip en vis, wat goede verteerbare ingrediënten zijn. Het motto van Smølke kattenvoer luidt: Smøllen met Smølke!
Lees meer..

Smølke kattenvoer

Smølke kattenvoer onderscheidt zich van andere merken kattenvoeding door de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Smølke wil het beste voor uw kat. Daarom gebruikt dit merk alleen speciaal geselecteerde hoogwaardige ingrediënten en uitsluitend natuurlijke antioxidanten. Smølke kattenvoer is vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, dus 100% natuurlijk en bevat geen toegevoegde suikers. Er wordt voor alle visproducten gebruik gemaakt van vis met het MSC-keurmerk. U kunt uw kat dus met een gerust gevoel laten Smøllen met Smølke!

Smølke kattenvoer wordt door een internationaal gecertificeerde producent in Nederland gemaakt. Jarenlange kennis en ervaring op het gebied van dierenvoeding hebben ervoor gezorgd dat dit merk zich heeft ontwikkeld tot de premiumvoeding die het nu is.

De houdbaarheidsduur van Smølke kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Assortiment Smølke kattenvoer

Hieronder volgt een overzicht van alle Smølke kattenvoer producten die u hier online kunt bestellen. Let u vooral op onze speciale acties voor nóg voordeliger hoogwaardig kattenvoer!

Kitten

Speciaal voor kittens tot de leeftijd van 12 maanden is Smølke Kitten ontwikkeld. Katjes moeten nog veel groeien. Dit voer is een complete en uitgebalanceerde premium voeding die voorziet in de verhoogde energiebehoefte van uw jonge kat. Smølke Kitten is gemakkelijk verteerbaar en ondersteunt het kwetsbare immuunsysteem van uw kitten. Ook ondersteunt het voer de ontwikkeling van een sterk, gezond gebit en skelet. Ook is de maat van het brokje afgestemd op de nog kleine tanden.

Adult

Wanneer uw kat 1 jaar of ouder is kunt u hem of haar Smølke Adult geven. Dit is een complete, uitgebalanceerde premium voeding die uw volwassen kat in optimale conditie houdt. Dit voer is samengesteld met natuurlijke ingrediënten die tot doel hebben om tandplak te voorkomen, de conditie van de huid en de vacht te ondersteunen en de kans op struvietstenen te helpen verkleinen. Extra vezels helpen om haarballen te voorkomen. Smølke Adult is onder andere verkrijgbaar in de smaken Kip & Rijst (met 24% kip) en Vis & Rijst (met 14% MSC gecertificeerde vis). Deze voeding is geschikt voor katten tot ongeveer 8 jaar.

Senior

Oudere katten (vanaf 8 jaar) zijn minder actief en hebben daarom voeding nodig met minder energie, maar juist meer hoogwaardige voedingsstoffen. Smølke Senior voorziet in deze behoeften. Dit complete premium voer voor de oudere kat is licht verteerbaar, voorkomt tandplak en helpt de kans op struvietstenen verkleinen. De extra vitamine E draagt extra bij aan het gezond ouder worden van uw trouwe huisdier.

Sterilised (Weight Control)

In Nederland zijn heel veel katten gesteriliseerd of gecastreerd. Door deze ingreep verandert de stofwisseling en wordt de voedingsbehoefte van uw kat tot 30% lager. Doordat veel katten juist wel meer eetlust krijgen. is de kans op overgewicht en daaraan gerelateerde problemen zeer groot. In het aanbod aan Smølke kattenvoer is Smølke Sterilised de meest geschikte voeding voor de volwassen gesteriliseerde of gecastreerde kat en voor de kat met een (neiging tot) overgewicht. Deze voeding bevat 40% minder vet dan de reguliere Smølke kattenbrokjes. Deze complete voeding zorgt voor een verzadigd gevoel en extra stimulatie van de vetverbranding. Smølke Sterilised helpt onder meer om tandplak te voorkomen, de conditie van de huid en vacht te bevorderen en de kans op struvietstenen te verkleinen.