Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Royal Canin kattenvoer

Royal Canin kattenvoer voorziet in voer voor katten in verschillende levensstadia (kitten, volwassen, drachtig of zogend) of met bijzondere eigenschappen of gezondheidskwalen. Kies hieronder uw categorie.
Lees meer..

Royal Canin kattenvoer

Royal Canin staat aan de top van de ontwikkeling van kattenvoer. Dankzij haar ultramoderne productiemethoden levert Royal Canin hoogwaardig kattenvoer van de beste kwaliteit. Wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring staan aan de basis van gezonde voeding. Daarom werkt het Royal Caninonderzoekscentrum nauw samen met veterinaire universiteiten en opleidingen, fokkers en dierenartsen. 

Royal Canin heeft één doel: Het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van uw kat. Gezonde voeding levert daar een zeer belangrijke bijdrage aan. Royal Canin kattenvoer zorgt voor een evenwichtige maaltijd die past bij de specifieke voedingsbehoefte van uw kat. Zo is er niet alleen voer voor katten in verschillende levensstadia (kitten, volwassen, drachtig of zogend), maar ook rasspecifiek kattenvoer. Daarnaast voorziet dit merk ook in voeding voor katten met bijzondere eigenschappen, levenstijl of gezondheidskwalen. Royal Canin kattenvoer is dus voor alle kattenrassen en leeftijden.

Royal Canin kattenvoer bestelt u online altijd heel voordelig en snel bij Brekz.nl! Wij hebben ook regelmatig extra kilo acties waardoor u nog voordeliger uit bent!

Hieronder vindt u een overzicht van alle soorten Royal Canin kattenvoer in ons assortiment. De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Assortiment Royal Canin kattenvoer

Royal Canin Fit

Royal Canin Fit is volwaardig voer voor volwassen katten tussen de 1 en 10 jaar die buiten komen en een matig tot normaal activiteitsniveau hebben. Royal Canin Fit zorgt voor behoud van het ideale gewicht, de stimulatie van de spijsvertering en het voorkomen van haarballen, die niet altijd door een natuurlijke zuivering met gras vermeden worden.

Royal Canin Indoor

Royal Canin Indoor is volwaardig kattenvoer voor volwassen katten die binnenshuis leven. Een kat die uitsluitend binnenshuis leeft, heeft een lager activiteitsniveau, meer kans op een tragere spijsvertering en een verhoogde kans op haarballen.
Hill's Indoor, Appetite Control en Longhair hebben een lager caloriegehalte voor het behoud van een ideaal gewicht. Daarnaast beperken ze de vorming van haarballen. 

Royal Canin Outdoor

De kat die veel tijd buiten doorbrengt, is energiek en wordt meer blootgesteld aan risicofactoren zoals gevechten of infecties. Royal Canin Outdoor is een volledige, uitgebalanceerde voeding voor volwassen (1-10 jaar), actieve katten die de natuurlijke weerstand en gezonde gewrichten van uw kat helpen versterken. Het levert de juiste energiegehalte voor uw actieve kat. 

Royal Canin Sterilised

Royal Canin Sterilised is speciaal aangepast voer voor de gesteriliseerde of gecastreerde kat. Het helpt het gewicht van uw kat op peil te houden, urinestenen te voorkomen en het immuunsysteem te versterken. Dit voer kent varianten voor zowel jonge katten als katten op leeftijd. 

Royal Canin Light

Royal Canin Light Weight Care is voeding voor katten met (aanleg tot) overgewicht. Dit voer levert een nauwkeurig uitgebalanceerde hoeveelheid energie, eiwitten en vitaminen en bevat minder calorieën. Zo kan een gezond gewicht en een goede spiermassa behaald worden of behouden worden.

Royal Canin Kitten

Speciaal voor kittens tot 4 maanden, jonge katten tot 1 jaar en drachtige of zogende katten is er een volledige en uitgebalanceerde voeding onder Royal Canin Kitten. Ieder product is afgestemd op de specifieke voedingsbehoeftes van de kittens en hun moeders. Zo kunnen zij onbezorgd opgroeien.

Royal Canin Senior

Speciaal voor katten van 12 jaar en ouder heeft Royal Canin Ageing +12 voeding ontwikkeld. Dit voer vertraagt ouderdomsverschijnselen zoals afnemende eetlust, desoriëntatie, slaapproblemen en gewichtsverlies. Zo kan uw kat onbezorgd en plezierig ouder worden!

Royal Canin Speciaal

Onder Speciaal kunt u gezondheidsvoeding vinden voor wanneer uw kat bepaalde klachten heeft, waarvoor u geen dieetvoeding van de dierenarts wordt voorgeschreven. Denkt u daarbij bijvoorbeeld aan problemen met het gebit, de huid, spijsvertering of urinewegen. 
Voor de kieskeurige kat zijn Royal Canin Exigent 42, 33, 30/35 een uitkomst. Deze voeding heeft naast een specifiek uitgebalanceerd gehalte aan nutriënten, ook een uniek geurprofiel.

Royal Canin Pouch

Katten zijn kieskeurige eters. Elke kat heeft een eigen voorkeur voor de structuur van zijn of haar voeding. Onder Pouch kunt u bij Brekz een groot assortiment natvoer vinden. 60% van de katten geeft de instinctieve voorkeur aan vleesbrokjes in saus (gravy). Ruim één derde van de katten geeft voorkeur aan vleesbrokjes in gelei (jelly). Natvoer is verkrijgbaar voor zowel de jonge, oudere, gesteriliseerde of zogende kat en voor de kat met een bepaalde gevoeligheid.  

Royal Canin Rassen

Royal Canin kattenvoer onderscheidt zich door een ruim assortiment aan te bieden voor specifieke rassen. Ieder ras kent specifieke kenmerken zoals lichaamsbouw, vacht, grootte van de kaak en gevoeligheid. Dit vraagt om rasspecifieke voeding die qua structuur en samenstelling is afgestemd op deze kenmerken. Zo vraagt bijvoorbeeld een kleine kaak om kleine brokjes, en een lange, dikke vacht om voedingsstoffen die huid en haar extra verzorgen.

Royal Canin Actie

Alle aanbiedingen of combinatie acties van Royal Canin kattenvoer vindt u onder Actie op een rijtje.

Royal Canin Veterinary Diet

Wanneer uw kat een aandoening heeft en 'regulier' Royal Canin kattenvoer niet voldoende herstellend werkt, voorziet dit merk in een ruim assortiment aan dierenartsvoeding. Royal Canin Veterinary Diet voeding is in samenwerking met dierenartsen ontwikkeld en specifiek bestemd voor katten met een kwalen aan bijvoorbeeld het gebit, de nieren, urinewegen of maag- en darmen,of die te kampen hebben met stress of overgewicht. Bij Brekz bestelt u uw Royal Canin kattenvoer en dierenartsvoer goedkoper dan elders!