Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

  • Kies uw product
  • Vul gegevens in
  • Reken veilig af

Ontworming kat

Alle middelen om uw kat wormvrij te maken en te houden. Vergeet niet uw kat iedere 3 maanden te ontwormen!

Kies snel uw categorie

Ontworming voor katten

Ontworming voor katten is zeer belangrijk. Elke kat kan op den duur last krijgen van wormen. U dient daarom uw kat één keer in de drie maanden te behandelen tegen wormen om deze wormvrij te maken of te houden. Katten kunnen last krijgen van verschillende soorten wormen. Lintwormen, spoelwormen en haakwormen worden effectief aangepakt dankzij tabletten op onze website. Dankzij onze acties koopt u gemakkelijk online de beste ontworimingsproducten voor uw kat.

Ontworming voor katten vindt u op onze website gemakkelijk in tabletvorm of een tube. De tabletten zijn gemakkelijk toe te dienen en werken direct. Afhankelijk van het gewicht van uw kat koopt u de juiste dosering  tabletten. Een overdosering bij uw kat is niet direct gevaarlijk maar dient uiteraard wel te allen tijde voorkomen te worden.

Merken Ontworming voor katten

Op onze website heeft u ruime keuze uit verschillende merken ontworming voor katten. Alle merken bieden bescherming in tabletvorm en sommige bieden ook een tube aan. Onderstaand vindt u een overzicht van de merken in ons assortiment. Voor de details van de specifieke producten van elk merk kunt u kijken bij de merken zelf.

  • Millbemax maakt onderscheidt tussen kleine en grote katten. U heeft keuze uit verschillende aantallen tabletten.
  • Drontal Cat tablets beschermen katten tot 4kg per tablet. U kunt de dosering dus handmatig aanpassen aan het gewicht van uw kat.
  • Mansonil heeft zowel tabletten als tubes tegen wormen in het assortiment. Zowel de tabletten als de inhoud van de tube dient oraal bij de kat toegediend te worden. De inhoud van de tube kan rechtstreeks in de mond van de kat worden toegediend, of worden verwerkt in het voer.
  • Exil Ontworming voor katten heeft tabletten die speciaal gemaakt zijn voor de jonge kat van ouder dan 8 weken of zwaarder dan 1 kg.
  • Panacur heeft ook zowel tabletten als een tube in de aanbieding. U kunt de inhoud van de tube in de maaltijd van uw kat verwerken of rechtstreeks in de mond spuiten.
  • Easypil biedt geen bescherming tegen wormen maar is een pil die de geur en smaak die aantrekkelijk zijn voor de kat. Hierdoor wordt het makkelijker om deze tegelijkertijd een echte ontwormingspil te geven.

 

Andere klacht?

Bent u in plaats een ontworming voor katten op zoek naar de bestrijding van een ander probleem neem dan een kijkje bij ons volledige overzicht in de kattenapotheek. Veel van de ontworming voor katten is tevens geschikt voor het bestrijden van wormen bij uw hond.