Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Canex Dynamic Fish & Rice Maxi hondenvoer

Canex Dynamic Fish & Rice Maxi hondenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 12.5 kg
 • € 41.95 (€ 3.36/kg)
 •  
 • 2 x 12,5 kg
 • € 78.90 (€ 3.16/kg) Meest verkocht
 •  

Canex Adult Fish & Rice Maxi is een speciaal afgestemde voeding voor volwassen honden van grote rassen tot 8 jaar oud.

 • Zeer licht verteerbaar
 • hypo-allergene werking
 • Goed voor huid en vacht

Meer details

Canex Dynamic Fish & Rice Maxi Hondenvoer

Canex Dynamic Fish & Rice Maxi hondenvoer is special ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Honden van grote rassen hebben aangepaste voeding nodig. Door hun grote gewicht krijgt hun lijf meer te verduren. De juiste voeding helpt om spieren en gewrichten te ondersteunen. Daarnaast is de voeding ontwikkeld om honden die een gevoelige huid of vacht hebben of aanleg hebben voor een spijsveteringsprobleem te helpen. Canex Dynamic Fish & Rice Maxi Hondenvoer kan worden omschreven als een hypoallergene voeding die geschikt is voor grote volwassen honden. Het uitgebalanceerde voer bevat verscheidene ingrediënten die helpen om uw grote hond gezond te houden. Het voer houdt uw hond in topconditie en zorgt ervoor dat uw hond actief blijft. Daarnaast helpt het bij het mooi houden van de huid en vacht van uw hond.

Canex Dynamic Fish & Rice Maxi hondenvoer heft een groot brokformaat wat uw grote hond stimuleert om er goed op te kauwen. Daarnaast zitten de juiste dagelijkse hoeveelheid eiwitten, vetten en koolhydraten in het voer verwerkt om de gezondheid van uw hond te stimuleren. Ook de aanwezige vitaminen en mineralen helpen uw hond om zo gezond en gelukkig mogelijk door het leven te gaan. Alle aanwezige voedingsstoffen zijn van een natuurlijke of dierlijke oorsprong. Het voer bevat een optimale verhouding aan omega-3 en omega-6. Daarnaast bevat de voeding prebioticum FOS en natuurlijke onoplosbare vezels die de darmflora van uw hond ondersteunen. Op deze manier biedt de voeding uw hond de hulp die het nodig heeft. Canex Dynamic Fish & Rice Maxi Hondenvoer kunt u goedkoop online bij Brekz bestellen.

De houdbaarheid van Canex Dynamic Fish & Rice Maxi hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Canex Dynamic Fish & Rice Maxi Hondenvoer

Vis (26%), rijst (26%), mais, dierlijk vet , maisgluten, gehydrolyseerd eiwit, gedroogde cichorei (een natuurlijke bron van FOS en inuline), luzerne, biergist, cellulose, lecithine, Yucca schidigera.

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (24%), Ruw Vet (16%), Ruwe Celstof (2%), Ruwe As (7,5%), Calcium (1,3%), Fosfor (1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A, Vitamine D3, Vitamine E, Ijzer, Jodium, Koper, Mangaan, Zink, Selenium.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Canex Dynamic Fish & Rice Maxi Hondenvoer

Gewicht van de hond in KG Normale activiteit Hoge activiteit
  Voer in gram Voer in gram
10 135 220
15 180 295
25 260 435
35 335 560
50 440 730
70 565 935
80> 620> 1035>

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander Merk?

Bent u in plaats van Canex Dynamic Fish & Rice Maxi Hondenvoer op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Canex Dynamic Adult Chicken & Rice hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Canex kijkt u op de merkpagina.

Nog geen commentaar

Schrijf uw recensie