Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X
Op werkdagen voor 14.00uur besteld, dezelfde dag verstuurd!
Eenvoudig bestellen

 • Kies uw product
 • Vul gegevens in
 • Reken veilig af

Canex Dynamic hondenvoer

Canex Dynamic hondenvoer heeft een breed assortiment aan hondenvoeding voor pups, jong volwassen honden, volwassen honden en senior honden. Canex Dynamic hondenvoer is voer zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.
Lees meer..

Kies snel uw categorie

Canex Dynamic hondenvoer

Canex Dynamic hondenvoer is een premium kwaliteit natuurlijk hondenvoer voor een gunstige prijs. De specialisten van Canex hebben een jarenlange kennis op het gebied van hondenvoeding en passen voortdurend de nieuwste wetenschappelijke inzichten toe. Zo levert Canex de optimale voeding voor grote en voor kleine honden van alle leeftijdscategorieën en alle rassen.

 • Gezonde en uitgebalanceerde voeding met hoogwaardige eiwitten, op basis van dierlijke en plantaardige ingrediënten.
 • Een optimale verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren helpt het hart en de bloedvaten gezond houden.
 • Speciaal geconserveerd met vitamine E en C.
 • Zonder toegevoegde synthetische kleur- geur- en smaakstoffen.

Bij Brekz vindt u de beste aanbiedingen voor Canex Dynamic hondenvoer. Onze klanten hebben goede ervaringen met Canex Dynamic hondenvoer!

De houdbaarheidsduur van Canex Dynamic hondenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Kies het Canex Dynamic hondenvoer dat past bij uw hond

Het Canex Dynamic assortiment is zeer compleet en zodoende geschikt voor honden van alle leeftijden, grootten en rassen. Om de voeding perfect af te stemmen op de benodigdheden van uw hond, biedt de Canex Dynamic serie verschillende producten aan per leeftijdscategorie. Zo kunt u eenvoudig uw hond de voeding geven die het beste bij hem past.
 

Canex Dynamic hondenvoer: Puppy-Junior Assortiment

Juist in zijn eerste levensfase heeft uw puppy veel hoogwaardige eiwitten nodig om zijn snelle groei te ondersteunen. Daarom bevat Canex Dynamic Puppy-Junior extra toegevoegde eiwitten, en ook gezonde vetten, die de noodzakelijke energie leveren. Zo kunt u uw puppy ongestoord laten groeien.

 • Canex Dynamic Puppy-Junior Brocks: Op basis van kip- en kalkoenmeel en rijst. Een licht verteerbare voeding, die een goede spijsvertering bevordert.Door toegevoegde lecithine gaat de vacht mooi glanzen! 
 • Canex Dynamic Puppy-Junior Fish & Rice: Op basis van lichtverteerbare vis en rijst. Helpt spijsverteringsproblemen en huidproblemen te voorkomen.
 • Canex Dynamic Puppy-Junior Brocks Largebreed: Omdat pups van grote(re) rassen een verhoogd risico hebben op stoornissen in de skeletopbouw bevat deze variant voor grote(re) rassen een lager calciumgehalte dan de gewone Puppy-Junior Brocks.
 • Canex Dynamic Puppy-Junior Fish & Rice Largebreed: Omdat pups van grote(re) rassen een verhoogd risico hebben op stoornissen in de skeletopbouw bevat deze variant voor grote(re) rassen een lager calciumgehalte dan de gewone Puppy-Junior Fish & Rice.


Canex Dynamic hondenvoer: Adult Assortiment

Canex Dynamic Adult producten zijn nauwkeurig afgestemd op opgroeiende en volwassen honden van alle rassen. Van heel klein tot heel groot; er is altijd een voeding die goed past bij uw hond en zijn levensstijl.

 • Canex Dynamic Adult Brocks: Op basis van kip- en kalkoenmeel en rijst. Een licht verteerbare voeding, die een goede spijsvertering bevordert. Door toegevoegde lecithine gaat de vacht mooi glanzen! Ook verkrijgbaar in de Canex Dynamic Adult Brocks Mini Variant speciaal voor kleine(re) honden en de Canex Dynamic Adult Brocks Maxi variant speciaal voor grote(re) honden.
 • Canex Dynamic Adult Fish & Rice: Op basis van lichtverteerbare vis en rijst! Helpt spijsverteringsproblemen te voorkomen. Ook verkrijgbaar in de Canex Dynamic Adult Fish & Rice Maxi variant speciaal voor grote(re) honden
 • Canex Dynamic Chicken & Rice: Op basis van kip en rijst. Een complete en uitgebalanceerde voeding voor honden met een normale energiebehoefte.
 • Canex Dynamic Adult High Energy: Speciaal voor wanneer uw hond extra actief is. De voeding is zo afgestemd dat uw hond sportieve prestaties blijft leveren. 
 • Canex Dynamic Adult Dinner: Een complete mix met toegevoegde granen en groenten, voor volwassen honden met een gemiddeld gewicht en normale energiebehoefte


Canex Dynamic hondenvoer: Senior Assortiment

Canex Dynamic hondenvoer heeft ook een voeding die speciaal ontwikkeld is voor honden vanaf ongeveer 8 jaar. Op deze leeftijd vertraagt de stofwisseling van uw hond en is het verstandig om de voeding aan te passen. Canex Dynamic Senior houdt rekening met de lagere energie- en eiwitbehoefte en de verhoogde behoefte aan sporenelementen en mineralen van uw hond.

 • Canex Dynamic Senior Light: Bevat precies de juiste dagelijkse hoeveelheden eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die uw hond op oude(re) leeftijd nodig heeft.