Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Verzorging vee 

​Voor de voeding en Verzorging van vee, zoals geiten, schapen en varkens kunt u bij Brekz diverse producten bestellen. De voeding voor schapen is gemaakt van het ecologische merk Van Gorp. De voeding voor varkens is van het hoogwaardige merk Garvo. De geitenvoeding is van Kasper Fauna en voor de verzorging van wonden bij uw dieren is er Vetramil...
Lees meer ..
Vetramil Wondzalf met honing

Vetramil Wondzalf met honing

Vetramil Wondzalf met honing bevordert de genezing van kleine en grote wonden en bestrijdt wondinfecties. Deze wondzalf is geschikt voor grote en kleine huisdieren van alle soorten. Het middel heeft een jeukstillende werking op de gewonde en geïrriteerde huid. Het is gemaakt op basis van honing en etherische oliën. Dit verzacht de huid en helpt het uitdrogen ervan te verminderen of voorkomen. De honing heeft een hoog gehalte aan enzymen. Deze enzymen ruimen vuil op en daardoor worden wonden sneller schoon, wat infecties kan voorkomen. Ook heeft de zalf een laag pH, wat een herstellend milieu creëert. De etherische oliën verzorgen de geïrrieerde huid snel en hebben ook een reinigende werking. Het middel verspreidt zich goed over de huid en droogt snel in. 

  • Bevordert de genezing van kleine en grote wonden
  • Bestrijdt wondinfecties en maakt schoon 
  • Geschikt voor alle soorten huisdieren
  • Werkt jeukstillend en vermindert de droge huid
  • Verspreidt zich goed en trekt snel in 

Bij Brekz kunt u de beste medicijnen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetramil Wondzalf met honing tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruik Vetramil Wondzalf met honing

Maak de wond schoon met water en droog het met een schone tissue. Breng de zalf één keer per dag aan op de wond. Masseer de zalf goed in bij een geïrriteerde huid. Wanneer de wond erg groot is, dek het dan af met een gaasje of verband. De behandeling kan gestopt worden wanneer de wond is afgesloten. 
Let op: Niet gebruiken wanneer de tube beschadigd is. Na gebruik de tube goed sluiten. Vermijd direct contact tussen tube en het wondoppervlak. Geopende tube binnen 3 maanden gebruiken. 


Ingrediënten Gebruik Vetramil Wondzalf met honing

Cetostearyl-alcohol, natrium-laurylsulfaat, isopropyl-meristaat, paraffine, witte vaseline, honing, etherische oliën


Ander product voor huidproblemen?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een voeding die huidherstellend werkt? Bekijk dan ons Huid- en vachtproblemen assortiment. Hier verkopen we onder andere het Pro Plan Optiderma Medium Puppy Sensitive Skin hondenvoer. Dit is compleet voer voor puppy's van middelmatig grote rassen, dat allergieën die huidproblemen met zich mee brengen vermindert. 

Vetramil
https://www.brekz.nl/2813-home_default/vetramil-wondzalf-met-honing.jpg
16.95 2019/01/01
Op advies van de dierenarts gebruikt. Hele fijne zalf, die de wondgenezing bevordert!
kan dit product aanbevelen
Helpt goed voor verschillende dingen
Snelle genezing!!
Top zalf bij allerlei klachten/ wondjes, ook voor de mens. Snelle levering
Werkt uitstekend voor dier en mens. Bij (schaaf) wondjes of insectenbeet zijn de klachten snel minder.
goed product maar alleen voor kleine wondjes is mijn 2de tube zalf en er is weinig verschil te zien op 2weken myn hond heeft een wond van 5cm
Ik gebruik de zalf regelmatig voor de hond bij wondjes en dergelijke. Zo'n grote tube is dan wel fijn. En het ruikt heerlijk
Prima product bij schaafwonden en andere irritatie plekken op de huid met deze zalf gaan smeren en na enkele dagen zie je verbeteringbij mijn hond is operatie elleboog afgeblazen omdat het met deze zalf na een week dicht was. Het is een product voor mens en dier.
Op voorraad dat was correct en zeer?snelle?levering,zeer tevreden
5048
2032
Vetramil Wondzalf met honing > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 gram (tube)
€ 8,95
30 gram (tube)
€ 16,95
2 x 10 gram
€ 16,95
2 x 30 gram
€ 31,95
Acederm Wondzalf
Brekz
https://www.brekz.nl/32672-home_default/acederm-wondzalf.jpg
7.95 2019/01/01
1525
823
Acederm Wondzalf > Meer informatie
Acederm Wondzalf 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
30 gram
€ 7,95
2 x 30 gram
€ 15,26
Acederm Wondspray

Acederm Wondspray te gebruiken bij verwondingen, nabehandeling van operatieve wonden, speenaandoeningen, tussenklauwontsteking, droge en vochtige mok, wild vlees en verhoorning. Acederm Wondspray werkt antiseptisch, houdt de wond soepel en remt de bacteriële groei. Bevordert de wondgenezing bij honden, katten, paarden, schapen en runderen.

Acederm
https://www.brekz.nl/32671-home_default/acederm-wondspray.jpg
14.49 2019/01/01
1524
822
Acederm Wondspray > Meer informatie
Acederm Wondspray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
150 ml
€ 14,49
2 x 150 ml
€ 27,95
Ecuchol
https://www.brekz.nl/32687-home_default/ecuchol.jpg
8.95 2019/01/01
34596
16240
Ecuchol > Meer informatie
Ecuchol 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
125 ml
€ 8,95
500 ml
€ 12,49
2 x 125 ml
€ 16,95
2 x 500 ml
€ 23,95
5 liter
€ 94,95
2 x 5 liter
€ 182,95
Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g
https://www.brekz.nl/32695-home_default/laesidine-verzorgingscreme-tube-60-g.jpg
11.49 2019/01/01
34604
16246
Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 11,49
2 x 60 gram
€ 21,95
Uiercrème ACE
https://www.brekz.nl/32705-home_default/uiercreme-ace.jpg
17.49 2019/01/01
34614
16256
Uiercrème ACE > Meer informatie
Uiercrème ACE 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
1 kg
€ 17,49 (€ 15,97 /kg)
2 x 1 kg
€ 33,95 (€ 15,50 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Verzorging van vee 

​Voor de voeding en Verzorging van vee, zoals geiten, schapen en varkens kunt u bij Brekz diverse producten bestellen. De voeding voor schapen is gemaakt van het ecologische merk Van Gorp. De voeding voor varkens is van het hoogwaardige merk Garvo. De geitenvoeding is van Kasper Fauna en voor de verzorging van wonden bij uw dieren is er Vetramil Wondzalf met honing. 

​Bekijk hieronder ons assortiment voor Verzorging van vee en bestel het product voor uw dier(en) eenvoudig en voordelig online bij Brekz!

​Voer voor geiten

De geitenvoeding is gemaakt van korrels met onder andere tarwe. Deze volledige voeding is goed voor zowel melkgevende geiten als geiten die voor het vlees gefokt worden. U kunt dit product eenvoudig combineren met geitenmuesli. Zo voorkomt u dat uw geiten te dik worden.

Voer voor schapen

De schapenbrokken zijn gemaakt van volledig biologische ingrediënten die op natuurlijke wijze zijn geteeld. De voeding bevat veel voedingsstoffen, zoals vitaminen die bijdragen aan gezonde groei en ontwikkeling van uw schapen en een goede conditie. De brokken zijn niet genetisch gemanipuleerd en er zijn tijdens de productie geen groeibevorderaars en antibiotica toegevoegd. 

​​Voer voor varkens

Voor varkens is er Garvo Alfamix Swien varkensmuesli. Dit product is rijk aan muesli en groenten. De voeding bevat gehele granen waardoor uw varkens beter moeten kauwen en de voeding beter verteerd wordt. Aan het product is lecithine​ toegevoegd dat de vetverbranding stimuleert en overgewicht vermindert. Oliën in de voeding zorgen voor een gezonde roze huid. Ook voor varkens die in huis worden gehouden is deze voeding geschikt.

​Verzorging van vee

​Voor de verzorging van wonden bij uw vee is er Vetramil Wondzalf met honing. Dit product zorgt ervoor dat wonden bij uw hobbydieren of huisdieren minder jeuken en irriteren en dat de huid zachter wordt en minder snel uitdroogt. Daarnaast voorkomt de zalf infecties en hij reinigt de wond. Doordat de zalf zich eenvoudig verspreidt, droogt hij snel in. 

​Ander product voor uw dier?

​Bij ons kunt u ook diverse soorten kippenvoeding bestellen, zoals Garvo Alfamix Kippen en Kasper Fauna Legkorrel. Ook voor vogels en vissen kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan producten. 

Terug