Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Verzorging vee 

​Voor de voeding en Verzorging van vee, zoals geiten, schapen en varkens kunt u bij Brekz diverse producten bestellen. De voeding voor schapen is gemaakt van het ecologische merk Van Gorp. De voeding voor varkens is van het hoogwaardige merk Garvo. De geitenvoeding is van Kasper Fauna en voor de verzorging van wonden bij uw dieren is er Vetramil...
Lees meer ..

Vitaminen en mineralen

Vetramil Wondzalf met honing

Vetramil Wondzalf met honing

Vetramil Wondzalf met honing bevordert de genezing van kleine en grote wonden en bestrijdt wondinfecties. Deze wondzalf is geschikt voor grote en kleine huisdieren van alle soorten. Het middel heeft een jeukstillende werking op de gewonde en geïrriteerde huid. Het is gemaakt op basis van honing en etherische oliën. Dit verzacht de huid en helpt het uitdrogen ervan te verminderen of voorkomen. De honing heeft een hoog gehalte aan enzymen. Deze enzymen ruimen vuil op en daardoor worden wonden sneller schoon, wat infecties kan voorkomen. Ook heeft de zalf een laag pH, wat een herstellend milieu creëert. De etherische oliën verzorgen de geïrrieerde huid snel en hebben ook een reinigende werking. Het middel verspreidt zich goed over de huid en droogt snel in. 

  • Bevordert de genezing van kleine en grote wonden
  • Bestrijdt wondinfecties en maakt schoon 
  • Geschikt voor alle soorten huisdieren
  • Werkt jeukstillend en vermindert de droge huid
  • Verspreidt zich goed en trekt snel in 

Bij Brekz kunt u de beste medicijnen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vetramil Wondzalf met honing tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruik Vetramil Wondzalf met honing

Maak de wond schoon met water en droog het met een schone tissue. Breng de zalf één keer per dag aan op de wond. Masseer de zalf goed in bij een geïrriteerde huid. Wanneer de wond erg groot is, dek het dan af met een gaasje of verband. De behandeling kan gestopt worden wanneer de wond is afgesloten. 
Let op: Niet gebruiken wanneer de tube beschadigd is. Na gebruik de tube goed sluiten. Vermijd direct contact tussen tube en het wondoppervlak. Geopende tube binnen 3 maanden gebruiken. 


Ingrediënten Gebruik Vetramil Wondzalf met honing

Cetostearyl-alcohol, natrium-laurylsulfaat, isopropyl-meristaat, paraffine, witte vaseline, honing, etherische oliën


Ander product voor huidproblemen?

Bent u op zoek naar een ander product, bijvoorbeeld een voeding die huidherstellend werkt? Bekijk dan ons Huid- en vachtproblemen assortiment. Hier verkopen we onder andere het Pro Plan Optiderma Medium Puppy Sensitive Skin hondenvoer. Dit is compleet voer voor puppy's van middelmatig grote rassen, dat allergieën die huidproblemen met zich mee brengen vermindert. 

Vetramil
https://www.brekz.nl/33606-home_default/vetramil-wondzalf-met-honing.jpg
16.95 2019/01/01
Op advies van de dierenarts gebruikt. Hele fijne zalf, die de wondgenezing bevordert!
kan dit product aanbevelen
Helpt goed voor verschillende dingen
Snelle genezing!!
Top zalf bij allerlei klachten/ wondjes, ook voor de mens. Snelle levering
Werkt uitstekend voor dier en mens. Bij (schaaf) wondjes of insectenbeet zijn de klachten snel minder.
goed product maar alleen voor kleine wondjes is mijn 2de tube zalf en er is weinig verschil te zien op 2weken myn hond heeft een wond van 5cm
Ik gebruik de zalf regelmatig voor de hond bij wondjes en dergelijke. Zo'n grote tube is dan wel fijn. En het ruikt heerlijk
Prima product bij schaafwonden en andere irritatie plekken op de huid met deze zalf gaan smeren en na enkele dagen zie je verbeteringbij mijn hond is operatie elleboog afgeblazen omdat het met deze zalf na een week dicht was. Het is een product voor mens en dier.
Op voorraad dat was correct en zeer?snelle?levering,zeer tevreden
5048
2032
Vetramil Wondzalf met honing > Meer informatie
Verpakking Prijs
10 gram (tube)
€ 8,95
30 gram (tube)
€ 16,95
2 x 10 gram
€ 16,95
2 x 30 gram
€ 31,95
180 gram (pot)
€ 45,95
2 x 180 gram
€ 87,95
Acederm Wondspray OP is OP

Acederm Wondspray te gebruiken bij verwondingen, nabehandeling van operatieve wonden, speenaandoeningen, tussenklauwontsteking, droge en vochtige mok, wild vlees en verhoorning. Acederm Wondspray werkt antiseptisch, houdt de wond soepel en remt de bacteriële groei. Bevordert de wondgenezing bij honden, katten, paarden, schapen en runderen.

Acederm
https://www.brekz.nl/32671-home_default/acederm-wondspray.jpg
14.49 2019/01/01
1524
822
Acederm Wondspray > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 ml
€ 14,49
2 x 150 ml
€ 27,95

Vitaminen en mineralen

Vitasol-C 100%

Productinformatie Vitasol-C 100%

Vitasol-C 100% is een aanvullende diervoeder voor dieren met gebrek aan vitamine C. Vitamine C speelt een grote rol in een goede weerstand. Tevens helpt het om zo optimaal mogelijk alle voedingsstoffen uit voeding te halen en de celdeling te ondersteunen. Veel dieren kunnen zelf vitamine C aanmaken. De cavia daarentegen kan dit niet. Zij moeten voeding krijgen met toegevoegde vitamine C om te voorkomen dat ze tekorten krijgen. Vitasol-C kunt u door het voer heen mengen om er zo voor te zorgen dat uw huisdier geen tekort krijgt aan vitamine C. Wanneer u Vitasol-C aan uw hond of kat wilt geven, raden wij aan om eerst uw dierenarts te raadplegen. 

Bij Brekz kunt u aanvullende diervoeders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitasol-C 100% tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Vitasol-C 100%

Per g: ascorbinezuur 1000 mg

Bewaring Vitasol-C 100%

U dient Vitasol-C beneden de 25 °C te bewaren. Niet in de koelkast of vriezer bewaren, maar in het donker op een droge plaats.
Houdbaarheid van het diergeneesmiddel in de verkoopverpakking is 36 maanden.

Ander product?

Heeft uw hond last van pijnlijke gewrichten? Probeer dan eens Oropharma Opti Joint. Voor het complete aanbod kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33281-home_default/vitasol-c-100.jpg
34.95 2019/01/01
34578
16229
Vitasol-C 100% > Meer informatie
Vitasol-C 100% 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
1 kg
€ 34,95 (€ 30,93 /kg)
2 x 1 kg
€ 66,95 (€ 29,62 /kg)
Ecuchol

Productinformatie Ecuchol

Ecuchol is een aanvullende diervoeder op basis van sorbitol, verrijkt met choline, methionine en vitaminen B (B2, B4 & B12). Het stimuleert de spijsvertering, ondersteunt de stofwisseling en bevordert de eetlust. De vloeistof is geschikt voor oraal gebruik en kan direct via de bek of door het voer worden gegeven. 

Bij Brekz kunt u aanvullende diervoeders goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecuchol tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Ecuchol

Sorbitol, natriumchloride, magnesiumsulfaat

Toevoegingsmiddelen per liter:
Choline (150.000 mg), vitamine B2 (365 mg), vitamine B12 (50 mg), DL-methionine (10.000 mg), 

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 8,2 %, Ruw vet: 0,1 %, Ruwe celstof: 0,5 %, Ruwe as: 0,1 %, Vocht: 41,8 %, Methionine: 1 %, Lysine: 0 %, Natrium: 0,008 %.

Gebruik en bewaring Ecuchol

De aanbevolen hoeveelheden zijn als volgt:

Honden, katten, pluimvee: 1 koffielepel (5 ml) per 10 kg per dag of 2 koffielepels per liter drinkwater per dag.

Paarden, runderen, varkens: 1 soeplepel (15 ml) per 50 kg lichaamsgewicht per dag.

De toe te dienen hoeveelheid dient u te verdelen over het aantal maaltijden per dag. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld. Ecuchol dient u droog te bewaren bij kamertemperatuur (15 – 25 °C). Lees de gebruiksaanwijzing goed door voordat u gebruik maakt van dit product.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product ter ondersteuning van een gezonde darmflora? Kijk dan eens naar Protexin Synbiotic D-C Capsules voor honden en katten. Voor alle overige supplementen kunt u kijken in onze honden- en kattenapotheek.

https://www.brekz.nl/32687-home_default/ecuchol.jpg
8.95 2019/01/01
34596
16240
Ecuchol > Meer informatie
Ecuchol 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
125 ml
€ 8,95
500 ml
€ 12,49
2 x 125 ml
€ 16,95
2 x 500 ml
€ 23,95
5 liter
€ 94,95
2 x 5 liter
€ 182,95
Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g

Productinformatie Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g

Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g is een verzorgingscreme op basis van planten en is geschikt voor dieren. Deze zachte creme helpt bij het genezen van wondjes en heelt de droge huid. Dankzij de zorgvuldige samenstelling voedt en beschermt het middel de huid optimaal. Het product is geheel plantaardig en geschikt voor honden en andere huisdieren.

  • Te gebruiken bij kleine wondjes
  • Ook voor de droge huid
  • Voedt en beschermt de huid optimaal
  • Geheel plantaardig
  • Geschikt voor honden en andere huisdieren

Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing en de bijsluiter. Wij raden aan om voor gebruik van medicatie altijd een dierenarts te raadplegen.

Bij Brekz kunt u de beste producten voor gevoelige gewrichten voor huid en vachtproblemen hond online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g

Calendula officinalis floris tinct (Goudsbloem), centella asiatica tinct. (Gotu Kola), salvia lavandulaefolia e.o. (Spaanse salie), melaleuca viridiflora e.o. (Niaouliboom), lavandula officinalis e.o. (Lavendel), hamamelis virginiana tinct. (Amerikaanse toverhazelaar), echinacea purpurea tinct. (Rode zonnehoed), bellis perennis tinct. (Madeliefje).

Gebruik Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g

De huid goed reinigen voor aanbrengen. De creme goed inwrijven zodat slechts een fijn laagje op het huidoppervlak overblijft. Minstens 2 maal per dag aanbrengen. Bij gebruik van verband slechts 1 maal per dag aanbrengen.

Houdbaar tot einde zie datum verpakking.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een droogvoer voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer.

https://www.brekz.nl/32695-home_default/laesidine-verzorgingscreme-tube-60-g.jpg
11.49 2019/01/01
34604
16246
Laesidine Verzorgingscrème, tube 60 g > Meer informatie
Verpakking Prijs
60 gram
€ 11,49
2 x 60 gram
€ 21,95
Uiercrème ACE

Productinformatie Uiercrème ACE

Uiercrème ACE is een verzorgende crème voor de tepels en uiers van runderen, schapen en geiten. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en werkt verzachtend en voedend bij schrale plekken op de uiers. Draag bij voorkeur handschoenen bij het aanbrengen van de crème. 

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Uiercrème ACE tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Uiercrème ACE

ACE Uiercrème bevat: Chloorhexidinedigluconaat 0,1 %, Cetrimide 0,5 % 

Gebruik en bewaring Uiercrème ACE

Voor het melken de uiers goed schoonmaken. Na het melken de uiercrème goed in de tepelhuid wrijven. De crème desinfecteert en verzorgt de tepelhuid. Hierdoor krijgt de huid de kans om zich te herstellen. Bewaar de crème in de originele verpakking, onder de 25°C. Niet in de koelkast of vriezer bewaren. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een algemene wondzalf? Kijk dan eens naar Vetramil wondzalf. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze verzorgingsproducten voor vee.

https://www.brekz.nl/32705-home_default/uiercreme-ace.jpg
17.49 2019/01/01
34614
16256
Uiercrème ACE > Meer informatie
Uiercrème ACE 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
1 kg
€ 17,49 (€ 15,97 /kg)
2 x 1 kg
€ 33,95 (€ 15,50 /kg)
Phytonics Scar Cream

Niet op verse (rode) littekens gebruiken.

https://www.brekz.nl/33233-home_default/phytonics-scar-cream.jpg
16.95 2019/01/01
35117
16390
Phytonics Scar Cream > Meer informatie
Phytonics Scar Cream 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 ml
€ 16,95
2 x 50 ml
€ 32,49
Phytonics Spine comp
https://www.brekz.nl/33234-home_default/phytonics-spine-comp.jpg
21.49 2019/01/01
35119
16391
Phytonics Spine comp > Meer informatie
Phytonics Spine comp 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 ml
€ 21,49
2 x 50 ml
€ 40,95
Phytonics Wound cream
https://www.brekz.nl/33238-home_default/phytonics-wound-cream.jpg
25.49 2019/01/01
35127
16395
Phytonics Wound cream > Meer informatie
Phytonics Wound cream 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 25,49
2 x 200 ml
€ 48,95
Vetramil Spoelvloeistof
https://www.brekz.nl/33605-home_default/vetramil-spoelvloeistof.jpg
15.75 2019/01/01
35130
16396
Vetramil Spoelvloeistof > Meer informatie
Vetramil Spoelvloeistof 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
100 ml
€ 15,75
250 ml
€ 21,75
2 x 100 ml
€ 30,25
2 x 250 ml
€ 41,95
Puur Apis voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33090-home_default/puur-apis-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
35138
16398
Puur Apis voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 18,25
2 x 100 ml
€ 34,95
Puur Arthro voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33091-home_default/puur-arthro-voor-hond-kat-en-paard.jpg
12.95 2019/01/01
35140
16399
Puur Arthro voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 12,95
2 x 50 ml
€ 24,95
Puur Oestro voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33094-home_default/puur-oestro-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.25 2019/01/01
35146
16402
Puur Oestro voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 18,25
2 x 100 ml
€ 34,95
Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33095-home_default/puur-calendula-cream-voor-hond-kat-en-paard.jpg
11.49 2019/01/01
35148
16403
Puur Calendula Cream voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
1 Tube
€ 11,49
2 Tubes
€ 21,95
Puur Laryngo voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33111-home_default/puur-laryngo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.95 2019/01/01
35180
16417
Puur Laryngo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 13,95
2 x 50 ml
€ 26,75
Puur Nervo voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33118-home_default/puur-nervo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
12.49 2019/01/01
35192
16423
Puur Nervo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 12,49
2 x 50 ml
€ 23,95
Puur Calm voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33121-home_default/puur-calm-voor-hond-kat-en-paard.jpg
17.95 2019/01/01
35198
16426
Puur Calm voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 17,95
2 x 100 ml
€ 33,95
Puur Osteo voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33123-home_default/puur-osteo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.75 2019/01/01
35202
16428
Puur Osteo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 13,75
2 x 50 ml
€ 25,95
Puur Pollen voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33128-home_default/puur-pollen-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.75 2019/01/01
35210
16432
Puur Pollen voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 13,75
2 x 50 ml
€ 25,95
Puur Sinus voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33191-home_default/puur-sinus-voor-hond-kat-en-paard.jpg
11.49 2019/01/01
35236
16438
Puur Sinus voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 11,49
2 x 50 ml
€ 21,95
Puur Myo voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33192-home_default/puur-myo-voor-hond-kat-en-paard.jpg
18.49 2019/01/01
35240
16439
Puur Myo voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 ml
€ 18,49
2 x 100 ml
€ 35,49
Puur Utero voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33199-home_default/puur-utero-voor-hond-kat-en-paard.jpg
13.75 2019/01/01
35253
16447
Puur Utero voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 ml
€ 13,75
2 x 50 ml
€ 25,95
Puur Veg Omega voor hond, kat en paard
https://www.brekz.nl/33201-home_default/puur-veg-omega-voor-hond-kat-en-paard.jpg
14.95 2019/01/01
35256
16441
Puur Veg Omega voor hond, kat en paard > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 14,95
500 ml
€ 21,95
2 x 250 ml
€ 28,95
2 x 500 ml
€ 41,95
Dechra Aluminium Spray

Productinformatie Dechra Aluminium Spray

Dechra Aluminium Spray helpt bij het beschermen van operatiewonden en bevat de werkzame stof Aluminium Micronisat. Om het herstelproces van de wond zo spoedig mogelijk te laten verlopen, is het van groot belang dat de wond schoon blijft van vuil en bacteriën. De spray zorgt ervoor dat de wond schoon blijft, dankzij de beschermde laag. Met de spray in deze 200 ml spuitbus kunt u de wond eenvoudig verzorgen, zonder deze aan te moeten raken. Dechra Aluminium Spray kan één tot twee keer per dag dun worden aangebracht op de wond. Overleg vóór gebruik altijd eerst met uw dierenarts en lees de gebruiksaanwijzing goed door. 

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor dieren goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dechra Aluminium Spray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Samenstelling Dechra Aluminium Spray

Aluminium Micronisat.

Ander product?

Bent u op zoek naar steriele wondbedekkers? Kijk dan eens naar Dermiel Wondpads. Voor alle overige wondverzorgingsproducten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.nl/33615-home_default/dechra-aluminium-spray.jpg
9.95 2019/01/01
34563
16216
Dechra Aluminium Spray > Meer informatie
Dechra Aluminium Spray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
200 ml
€ 9,95
2 x 200 ml
€ 18,95
Aluspray
https://www.brekz.nl/33916-home_default/aluspray.jpg
10.95 2019/01/01
35450
16493
Aluspray > Meer informatie
Aluspray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
210 ml
€ 10,95
2 x 210 ml
€ 20,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Verzorging van vee 

​Voor de voeding en Verzorging van vee, zoals geiten, schapen en varkens kunt u bij Brekz diverse producten bestellen. De voeding voor schapen is gemaakt van het ecologische merk Van Gorp. De voeding voor varkens is van het hoogwaardige merk Garvo. De geitenvoeding is van Kasper Fauna en voor de verzorging van wonden bij uw dieren is er Vetramil Wondzalf met honing. 

​Bekijk hieronder ons assortiment voor Verzorging van vee en bestel het product voor uw dier(en) eenvoudig en voordelig online bij Brekz!

​Voer voor geiten

De geitenvoeding is gemaakt van korrels met onder andere tarwe. Deze volledige voeding is goed voor zowel melkgevende geiten als geiten die voor het vlees gefokt worden. U kunt dit product eenvoudig combineren met geitenmuesli. Zo voorkomt u dat uw geiten te dik worden.

Voer voor schapen

De schapenbrokken zijn gemaakt van volledig biologische ingrediënten die op natuurlijke wijze zijn geteeld. De voeding bevat veel voedingsstoffen, zoals vitaminen die bijdragen aan gezonde groei en ontwikkeling van uw schapen en een goede conditie. De brokken zijn niet genetisch gemanipuleerd en er zijn tijdens de productie geen groeibevorderaars en antibiotica toegevoegd. 

​​Voer voor varkens

Voor varkens is er Garvo Alfamix Swien varkensmuesli. Dit product is rijk aan muesli en groenten. De voeding bevat gehele granen waardoor uw varkens beter moeten kauwen en de voeding beter verteerd wordt. Aan het product is lecithine​ toegevoegd dat de vetverbranding stimuleert en overgewicht vermindert. Oliën in de voeding zorgen voor een gezonde roze huid. Ook voor varkens die in huis worden gehouden is deze voeding geschikt.

​Verzorging van vee

​Voor de verzorging van wonden bij uw vee is er Vetramil Wondzalf met honing. Dit product zorgt ervoor dat wonden bij uw hobbydieren of huisdieren minder jeuken en irriteren en dat de huid zachter wordt en minder snel uitdroogt. Daarnaast voorkomt de zalf infecties en hij reinigt de wond. Doordat de zalf zich eenvoudig verspreidt, droogt hij snel in. 

​Ander product voor uw dier?

​Bij ons kunt u ook diverse soorten kippenvoeding bestellen, zoals Garvo Alfamix Kippen en Kasper Fauna Legkorrel. Ook voor vogels en vissen kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan producten. 

Terug