Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Makkelijk en veilig online betalen

Betalen bij Brekz.nl doet u altijd veilig en vertrouwd via uw eigen bank. Brekz werkt daartoe samen met betaalpartner Docdata. Docdata Payments is een internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die diensten en producten op afstand verkopen. Samen met Docdata waarborgt Brekz dat u veilig kunt betalen en dat transacties snel en correct online worden verwerkt. Bij Brekz kunt u betalen op onderstaande manieren.

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. De volgende banken ondersteunen iDeal betalingen:

ABN AMRO ASN Bank Friesland Bank ING Rabobank SNS Bank RegioBank Van Lanschot Bank Tridios Bank


Creditcard Mastercard en Visa

Brekz.nl biedt ook online betalen aan via uw eigen creditcard van het merk Mastercard of Visa. Creditcard betalingen gaan via onze betaalpartner Docdata en verlopen veilig volgens alle voorschriften en certificaten die bij creditcard betalingen horen. In enkele stappen heeft u uw product naar wens besteld op een veilig manier. Creditcards zijn aan te vragen bij uw eigen bank.

Bankoverschrijving

Naast deze betaalmethoden biedt Brekz.nl natuurlijk ook de mogelijkheid tot bankoverschrijving. Deze kunt u zowel online uitvoeren als via een papieren overschrijving. Houdt u er rekening mee dat wanneer u voor bankoverschrijving kiest, wij pas uw bestelling kunnen verzenden wanneer wij het bedrag ontvangen hebben.

Maestro

Voor onze klanten uit België biedt Brekz.nl bestelgemak met Maestro. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Hiermee kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

Bancontact/ Mister Cash

Bancontact / Mister Cash is de betaalmethode die het mogelijk maakt om in België direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Belgische banken. Het logo van Bancontact / Mister Cash staat op elke Belgische debetkaart. U kunt met Bancontact / Mister Cash direct online betalen via uw eigen vertrouwde en beveiligde bankomgeving..