Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Uw account

U kunt een account aanmaken door op de knop Aanmelden te klikken. De knop bevindt zich bovenaan de website. U wordt naar de volgende pagina gebracht. Voer in het formulier "Registreren" uw e-mailadres in en druk op de knop "Registreren".

U kunt een bestelling plaatsen met een persoonlijk account of als gast. Als u in het winkelwagentje op "Volgende" klikt, kunt u beslissen of u een gastbestelling of een bestelling met een account wilt plaatsen.

Het voordeel van een account is dat u uw gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te voeren. U heeft voortdurend toegang tot uw facturen en oude bestellingen. Zelfs herbestellen is eenvoudig met een account: klik op "herbestellen" in uw account en uw vorige bestelling wordt opnieuw besteld.

Alle persoonlijke informatie wordt door Brekz strikt vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer, bijv. orderverwerking. Wij geven uw gegevens niet door aan derden. Lees meer in ons privacybeleid.

Vorige pagina