Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Uw account

U kunt een account aanmaken door op de knop Inloggen te klikken. De knop bevindt zich bovenaan de website. Hier ziet u de tekst Account aanmaken, klik hier op om een nieuw account aan te maken.

Het voordeel van een account is dat u uw gegevens niet steeds opnieuw hoeft in te voeren. U heeft voortdurend toegang tot uw facturen en oude bestellingen. Zelfs herbestellen is eenvoudig met een account: klik op Mijn bestellingen in uw account en hier ziet u al uw vorige bestellingen. Klik per bestellingen op Herbestellen en dan kunt u de producten bestellen die u weer wenst te ontvangen.

Alle persoonlijke informatie wordt door Brekz strikt vertrouwelijk behandeld. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor interne en automatische verwerking in het kader van een verantwoord klantenbeheer, bijv. orderverwerking. Wij geven uw gegevens niet door aan derden. Lees meer in ons privacybeleid.

Vorige pagina