Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Seresto Anti-vlo en teken

De halsbanden van Seresto biedt na aanbrengen direct bescherming tegen vlooien en binnen 2 dagen ook tegen teken. Seresto is geurloos, geschikt voor honden of katten met vlooienallergie en doodt naast vlooien en teken ook bloedzuigende luizen.

Maak hier uw keuze

Seresto anti vlo en teken hond

Seresto Anti Vlo en Teken kat

Seresto Anti-vlo en teken

Van het merk Seresto kunt u een aantal halsbandjes tegen parasieten, zoals vlooien, teken en luizenkopen voor zowel honden als katten. De halsbanden van Seresto verspreiden continu een lage dosering van de stoffen imidacloprid en flumethrineover over de vacht van uw dier. Hierdoor worden niet alleen de parasieten op de huid gedood, maar alle vlooienlarven in de omgeving. De halsbanden bieden ongeveer 7 tot 8 maanden bescherming. Ze zijn geurloos en waterbestendig. Wij adviseren u teken die al aanwezig zijn bij het omdoen van de halsband eerst te verwijderen met een tekentang. 

  • Werkt tegen vlooien, teken en luizen
  • Geschikt voor honden en katten
  • Werkt met imidacloprid en flumethrineover
  • Biedt 7 tot 8 maanden bescherming
  • Geurloos en waterbestendig

Let op: Puppy's jonger dan 7 weken dienen niet behandeld te worden. Niet gebruiken in het geval van overgevoeligheid van een van de werkzame bestanddelen of hulpstoffen. 

De vlooien-, en teken- en luizenhalsbanden kunt u eenvoudig en voordelig online bestellen bij Brekz! Uw aankoop staat razendsnel bij u voor de deur!

Aanbod Seresto Anti-vlo en teken

Voor katten kunt u de halsband bestellen in de kleur grijs met een veiligheidsgesp die verstikkingsgevaar voorkomt. Deze band is geschikt voor katten vanaf 10 weken. Voor kleine honden tot 8 kg is er een grijze halsband van 38 cm lang. Voor grote honden vanaf 8 kg is er een halsband van 70 cm.