Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Overige vogelsnacks 

Lekkere vogelsnacks van verschillende merken voor alle vogels.
Lees meer ..
Oesterschelpengrit voor vogels

Productinformatie ​Oesterschelpengrit voor vogels

Oesterschelpengrit voor vogels is belangrijk tijdens de productieve periode van uw vogels. In de broedperiode hebben uw vogels extra kalk nodig voor de productie van goede eitjes met een stevige schaal. Dit grit bevat een hoog calcium gehalte en is dan ook onmisbaar voor een goede en gezonde kweek van vogeleieren en de groei van uw jonge vogels. Het oesterschelpengrit helpt tijdens de kweek voor een goede kwaliteit van de eierschaal. Daarnaast draagt het tijdens de groei bij aan een goede ontwikkeling van het beendergestel van jonge vogels. Het grit lost volledig op in het spijsverteringskanaal van uw vogels. ​Oesterschelpengrit voor vogels is geschikt voor alle zaadetende vogels en is verkrijgbaar in een verpakking van 2,2 kg.

 • Geschikt voor alle soorten zaadetende vogels
 • ​Met hoog calcium gehalte
 • Draagt bij aan een goede ontwikkeling van het beendergestel
 • Helpt voor een goede kwaliteit van de eierschaal​

Bij Brekz kunt u voordelig de beste vogelbenodigdheden snel online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu Oesterschelpengrit voor vogels voor de scherpste prijs. Makkelijk en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Ander product?

​Bij Brekz kunt u ook schelpenzand of maagkiezel kopen, zoals Q. Schelpenzand met Anijs of  Thijssen Maagkiezel voor grote vogels rood. Ook voor andere vogelproducten kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.nl/3954-home_default/oesterschelpengrit-voor-vogels.jpg
2.95 2019/01/01
Prima service. Snelle levering en netjes verpakt
was prima opgestuurd en geleverd!! maar 2 zakken oestergrit was stuk in de verpakking! jammer. vr. gr b.terVoort.
Gemakkelijke bestelling, fijne bezorging en fijn materiaal om mee te werken en mijn vogels zijn er erg blij mee!!
5606
2912
Oesterschelpengrit voor vogels > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 x 2.2 kg
€ 5,89 (€ 1,34/kg)
5 x 2.2 kg
€ 14,25 (€ 1,30/kg)
Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels

Productinformatie Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels 

Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels is een heerlijke snack vol eiwitten en is geschikt voor kippen, eenden, ganzen en andere vogels. Meelwormen staan voor diverse vogels op hun dagelijkse menu en zijn voor hen dus een zeer natuurlijk hapje. En deze vogels eten ze niet alleen voor de uitstekende smaak, meelwormen zitten namelijk ook vol eiwitten. De Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels zijn geschikt voor onder andere kippen, eenden, ganzen en andere vogels.

 • Heerlijke snack voor vogels
 • Natuurlijk product, vrij van toevoegingen
 • Gebruikelijk hapje voor veel vogels
 • Vol eiwitten
 • Geschikt voor onder meer kippen, eenden en ganzen
   

Bij Brekz kunt u de beste overige vogelsnacks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Vitakraft Vita Garden Special Meelwormen voor vogels

Meelwormen (100%).

Analytische bestanddelen
Eiwit (52%), vetten (26,8%), ruwe vezels (4,8%), vocht (5%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld grit voor vogels? Kijk dan eens bij ons Oesterschelpengrit voor vogels. Een overzicht van al onze Overige vogelsnacks vindt u hier.

https://www.brekz.nl/38203-home_default/mealworm-to-go-gedroogde-meelwormen-voor-vogels.jpg
8.09 2019/01/01
Prima product. Maar wel aan de prijs
Goed product
kippen en kwartels zijn er gek op
Vogeltjes en de vissen zijn er blij mee. Ikzelf vindt ze niet zo lekker...
Perfekte bezorging ondanks dat niet alles op tijd geleverd kon worden is alles goed verlopen . Dank
Helemaal niets mis mee met dit product en ook zeker niet met dit bedrijf alles keurig op tijd geleverd en keurig verpakt.
Prima product maar bovenal netjes en op tijd geleverd
5710
2955
Mealworm To Go gedroogde meelwormen voor vogels > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
200 gram
€ 8,09 (€ 40,45/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Overige vogelsnacks assortiment

Overige vogelsnacks bevat al onze vogelsnacks die niet onder de andere merken vallen. Of u nu op zoek bent naar sepia voor uw vogel, naar oesterschelpengrit of Vitakraft meelwormen, u vindt het hier. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment.

Calcium

Sepia is een natuurlijk product dat vogels voorziet in hun behoefte aan calcium. Calcium is weer essentieel voor het maken van goede eierschalen. Koopt u Sepia voor vogels dan krijgt u het product met een handige bevestigingsklem voor in de kooi of voliere.

Een ander product dat uw vogel helpt aan zijn calciumbehoefte is schelpengrit. Met ons Oesterschelpengrit voor vogels bent u ervan verzekerd dat uw vogel wordt ondersteund in zijn ontwikkeling. Ook dit schelpengrit helpt bij een goede kwaliteit van de eierschaal. 

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld mezenbollen en pindanetjes voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij onze Mezenbollen en pindanetjes.

Terug