Overige vogelsnacks

Overige vogelsnacks

Lekkere vogelsnacks van verschillende merken voor alle vogels.
Lees meer ..
Overige vogelsnacks

Overige vogelsnacks assortiment

Overige vogelsnacks bevat al onze vogelsnacks die niet onder de andere merken vallen. Of u nu op zoek bent naar sepia voor uw vogel, naar oesterschelpengrit of Vitakraft meelwormen, u vindt het hier. Om u het kiezen wat gemakkelijker te maken vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment.

Calcium

Sepia is een natuurlijk product dat vogels voorziet in hun behoefte aan calcium. Calcium is weer essentieel voor het maken van goede eierschalen. Koopt u Sepia voor vogels dan krijgt u het product met een handige bevestigingsklem voor in de kooi of voliere.

Een ander product dat uw vogel helpt aan zijn calciumbehoefte is schelpengrit. Met ons Oesterschelpengrit voor vogels bent u ervan verzekerd dat uw vogel wordt ondersteund in zijn ontwikkeling. Ook dit schelpengrit helpt bij een goede kwaliteit van de eierschaal. 

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld mezenbollen en pindanetjes voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij onze Mezenbollen en pindanetjes.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.