Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

2 kg
€ 26,49 (€ 13,25/kg)
€ 26,49 (€ 13,25/kg)
4 kg
€ 49,95 (€ 12,49/kg)
€ 49,95 (€ 12,49/kg)
2 x 4 kg
€ 94,49 (€ 11,81/kg)
€ 94,49 (€ 11,81/kg)
3 x 4 kg
€ 133,95 (€ 11,16/kg)
€ 133,95 (€ 11,16/kg)
4 x 4 kg
€ 168,95 (€ 10,56/kg)
Meest verkocht
€ 168,95 (€ 10,56/kg)

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer is een dieetvoer voor katten met leveraandoeningen en is geschikt voor volwassen katten.

  • Ondersteunt bij leveraandoeningen
  • Licht verteerbaar
  • Wekt de eetlust op

Dierenarts-blok

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer is een dieetvoer voor katten met leveraandoeningen en is geschikt voor volwassen katten. De voeding biedt optimale ondersteuning voor de meest voorkomende leveraandoening bij de kat. Dankzij de speciale samenstelling wordt de leverfunctie ondersteund en worden typische complicaties beperkt. Hierom is gekozen voor een laag kopergehalte, omdat opstapeling van deze stof de leverfunctie ernstig kan verstoren. De voeding is zeer smakelijk en licht verteerbaar, wat helpt om de tanende eetlust van katten met een leveraandoening op te wekken. Daarnaast bezit het product een hoog energiegehalte en helpt uw huisdier zo om op gewicht te blijven. Kortom, een zeer volledige voeding voor iedere kat met een leveraandoening.

  • Dieetvoer voor katten met een leveraandoening
  • Biedt optimale ondersteuning aan de leverfunctie
  • Laag kopergehalte om opeenstapeling van deze stof in de lever en de daarop volgende verstoring te voorkomen
  • Wekt de eetlust op
  • Bevat een hoog energiegehalte, voor een behoud van het gezonde lichaamsgewicht
     

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Royal Canin Hepatic kat biedt een oplossing voor problemen met de lever. Het voer helpt de klinische symptomen en mogelijke complicaties te verminderen. Ook is de voeding zeer geschikt voor katten met een slechte eetlust. De duur van de dieettherapie is afhankelijk van de oorzaak en regeneratiecapaciteit van het leverweefsel. Het kan noodzakelijk blijken dat uw kat de voeding levenslang blijft gebruiken. Om de belasting van de lever laag te houden wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over meerdere maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Rijst, dierlijke vetten, maïs, tarwegluten*, gedehydreerd varkenseiwit*, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, cichoreipulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (26%), ruw vet (22%), ruwe as (6,9%), ruwe celstof (5%), zetmeel (28,6%), overige koolhydraten (34,6%), voedingsvezels (11%), mineralen (6,9%), vocht (5,5%), EPA/DHA (0,35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.600 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (12 mg/kg), [E2] jodium (5,8 mg/kg), [E4] koper (5 mg/kg), [E5] mangaan (57 mg/kg), [E6] zink (225 mg/kg), [E8] selenium (0,41 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dieetvoer voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier.