Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Productinformatie
2 kg
€ 26,95 (€ 13,48/kg)
€ 26,95 (€ 13,48/kg)
4 kg
€ 50,95 (€ 12,74/kg)
€ 50,95 (€ 12,74/kg)
2 x 4 kg
€ 96,95 (€ 12,12/kg)
€ 96,95 (€ 12,12/kg)
3 x 4 kg
€ 138,95 (€ 11,58/kg)
€ 138,95 (€ 11,58/kg)
4 x 4 kg
€ 175,95 (€ 11,00/kg)
Meest verkocht
€ 175,95 (€ 11,00/kg)

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer is een dieetvoer voor katten met leveraandoeningen en is geschikt voor volwassen katten.

  • Ondersteunt bij leveraandoeningen
  • Licht verteerbaar
  • Stimuleert de eetlust

Meer informatie

Dierenarts-blok

Productinformatie Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer is een dieetvoer voor katten met leveraandoeningen en is geschikt voor volwassen katten. De voeding biedt optimale ondersteuning voor de meest voorkomende leveraandoening bij de kat. Dankzij de speciale samenstelling wordt de leverfunctie ondersteund en worden typische complicaties zo veel mogelijk beperkt. Hierom is gekozen voor een laag kopergehalte, omdat een opstapeling van deze stof de leverfunctie ernstig kan verstoren. De voeding is zeer smakelijk en licht verteerbaar, wat helpt om de tanende eetlust van katten met een leveraandoening op te wekken. Daarnaast bezit het product een hoog energiegehalte en helpt het uw huisdier zo om op gewicht te blijven. Kortom, een zeer volledige voeding voor iedere kat met een leveraandoening.

  • Dieetvoer voor katten met een leveraandoening
  • Biedt optimale ondersteuning aan de leverfunctie
  • Laag kopergehalte om opeenstapeling van deze stof in de lever en de daarop volgende verstoring te helpen voorkomen
  • Stimuleert het opwekken van de eetlust
  • Bevat een hoog energiegehalte, ter bevordering van het behoud van het gezonde lichaamsgewicht
     

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Royal Canin Hepatic kat biedt een oplossing voor problemen met de lever. Het voer helpt de klinische symptomen en mogelijke complicaties te verminderen. Ook is de voeding zeer geschikt voor katten met een slechte eetlust. De duur van de dieettherapie is afhankelijk van de oorzaak en regeneratiecapaciteit van het leverweefsel. Het kan noodzakelijk blijken dat uw kat de voeding levenslang blijft gebruiken. Om de belasting van de lever laag te houden wordt aangeraden om de dagelijkse hoeveelheid over meerdere maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer

Rijst, dierlijke vetten, maïs, tarwegluten*, gedehydreerd varkenseiwit*, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, mineralen, cichoreipulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (26%), ruw vet (22%), ruwe as (6,9%), ruwe celstof (5%), zetmeel (28,6%), overige koolhydraten (34,6%), voedingsvezels (11%), mineralen (6,9%), vocht (5,5%), EPA/DHA (0,35%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (15.600 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), [E1] ijzer (12 mg/kg), [E2] jodium (5,8 mg/kg), [E4] koper (5 mg/kg), [E5] mangaan (57 mg/kg), [E6] zink (225 mg/kg), [E8] selenium (0,41 mg/kg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dieetvoer voor katten met nierproblemen? Kijk dan eens bij ons Royal Canin Veterinary Diet Renal Special kattenvoer. Een overzicht van al ons Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u hier. 

 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
27-12-2020
4
4
4
4
4
Ik was er in het begin niet van overtuigt ,maar na een maand gebruik ben ik heel verrast dat mijn kat kgr was afgevallen en ik raad het iedereen aan met dieren die aan overgewicht lijden om het te proberen en mijn poes lijdt geen honger een fijn product