Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer

2 kg
€ 16,95 (€ 8,48/kg)
€ 16,95 (€ 8,48/kg)
4 kg
€ 29,50 (€ 7,38/kg)
€ 29,50 (€ 7,38/kg)
10 kg
€ 52,95 (€ 5,30/kg)
€ 52,95 (€ 5,30/kg)
2 x 10 kg
€ 99,95 (€ 5,00/kg)
Meest verkocht
€ 99,95 (€ 5,00/kg)

Royal Canin Hair & Skin Care is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten met een doffe vacht.

  • Voor glanzende vacht en huid
  • Vult essentiële vetzuren aan
  • Complete voeding

Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer

Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer is voeding voor uw kat om zijn haar en huid gezond te houden. Aan de hand van de vacht is vaak goed te zien of het beestje lekker in zijn vel zit en gezond is. De structuur en de glans van uw kat kunnen veranderen als deze ziek is of geen gezonde voeding binnenkrijgt. Een tekort aan de vetzuren omega-3 en omega-6 kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de vacht van uw kat er dof uit komt te zien. Daarnaast kan uw kat een droge huid krijgen wat vaak gepaard gaat met roos. De haren van de kat zijn gebaat bij de juiste hoeveelheid aminozuren. Mocht uw kat hier een tekort aan krijgen dan kan het haar langzamer gaan groeien of zelfs uitvallen. Daarnaast wordt ook hier de vacht doffer van en kan de kleur van de vacht veranderen. Om de vacht van uw kat te beschermen kunt u bij ons Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer kopen. Ervaar bij ons het gemak van online bestellen en het brede aanbod aan kattenvoeding dat te koop is.

Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer helpt bij het ondersteunen van een gezonde vacht voor uw kat. Het voer bevat een evenwichtige balans tussen vitamine B, koper, aminozuren en zink. Door deze ingrediënten voedt als het ware de weerstand van de vacht. Hierdoor wordt de vorming van keratine voorkomen. Daarnaast zorgen visolie en Soja- en bernagie olie ervoor dat de vacht van uw kat mooi glanst. U kunt het verschil bij uw kat zien nadat deze 21 dagen van het voer gegeten heeft. De vacht van uw kat zal weer sneller gaan groeien en tegelijkertijd wordt haaruitval voorkomen. Een fijne bijkomstigheid is dat het voer de urinewegen van de kat gezond houden.

De houdbaarheid van Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer Ingrediënten

Gevogeltemeel, rijst, dierlijk vet, plantenproteïne-isolaat*, maïs, lignocellulose, maïsglutenvoer, dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), gist, gedroogde bietenpulp, sojaolie, visolie, mineralen, ei gedroogd, borage-olie, tagetes-extract (rijk aan luteïne).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (21.800 IE/kg), vitamine D3 (700 IE/kg), E1 [ijzer] (35 mg/kg), E2 [jodium] (2 mg/kg), E4 [koper] (6 mg/kg), E5 [mangaan] (47 mg/kg], E6 [zink] (177 mg/kg), conserveringsmiddelen, anti-oxidanten.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik. 

Gewicht (kg) Ideaal gewicht Overgewicht
3 kg 41 gram 33 gram
4 kg 50 gram 40 gram
5 kg 59 gram 47 gram
6 kg 67 gram 53 gram

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer op zoek naar ander voer dan kunt u bijvoorbeeld kijken naar Royal Canin Sensible 33 kattenvoer. Voor een overzicht voor alle merken voer voor uw kat kijkt u op onze pagina voor droog kattenvoer!


4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
17-04-2017
4
4
4
4
4
Het product dat wij hebben gekocht voldoet perfect
04-01-2017
4
4
4
4
4
Wij geven deze kattenvoer al jaren aan onze katten. Andere voer lusten ze niet. En hun vacht blijft er prachtig van.