Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Royal Canin Digestive Care kattenvoer

2 kg
€ 18,95 (€ 9,48/kg)
€ 18,95 (€ 9,48/kg)
4 kg
€ 29,50 (€ 7,38/kg)
€ 29,50 (€ 7,38/kg)
10 kg
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
€ 54,95 (€ 5,50/kg)
2 x 10 kg
€ 104,95 (€ 5,25/kg)
Meest verkocht
€ 104,95 (€ 5,25/kg)

Royal Canin Digestive Care (voorheen Digestive Comfort 38) kattenvoer is kattenvoeding voor katten met een gevoelige spijsvertering. Royal Canin Digestive Care kattenvoer zorgt voor:

  • Een goedwerkende spijsvertering
  • Een juiste opname van voedingsstoffen
  • Een goede lichaamsconditie

Royal Canin Digestive Care kattenvoer

Royal Canin Digestive Care kattenvoer is een uitgebalanceerde voeding die bijdraagt aan de gezonde spijsvertering van uw kat. Wanneer uw kat veel ontlasting heeft van slechte kwaliteit, kan dit duiden op een slechte vertering van het voedsel dat hij heeft. Royal Canin Digestive Care helpt uw kat zijn voer beter te verteren, dankzij een dubbele werking. Enerzijds is het gemakkelijker te verteren dan gewoon kattenvoer. Daarnaast bevorderen de ringvormige brokjes het kauwen. Hierdoor eet uw kat rustiger, waardoor hij het voer beter verteert. Dit zorgt voor een effectievere opname van de voedsingsstoffen en minder en gezondere ontlasting.

  • Een premium, uitgebalanceerd kattenvoer voor volwassen katten die een gevoelige spijsvertering hebben;
  • Wetenschappelijk bewezen: tot wel 49% minder ontlasting na 10 dagen;
  • Bevat eenvoudig verteerbare proteïnen en toegevoegde voedingsvezels, prebiotica;
  • Ringvormige brokjes stimuleren het kauwen, waardoor de voedingsstoffen beter worden opgenomen.
     

Royal Canin Digestive Care kattenvoer: het beste voer voor katten met een gevoelige spijsvertering. Royal Canin Digestive Care comfortabel thuisbezorgd? Eenvoudig bestellen bij Brekz!

De houdbaarheid van Royal Canin Digestive Care kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Royal Canin Digestive Care kattenvoer

Isolaat van plantaardige eiwitten*, tarwemeel, rijst, gedehydreerde vis, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, maïsmeel, plantaardige vezels, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden (0.3%), psylliumschil en psylliumzaden (0.2%)

*L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn.

Analytische bestandsdelen:

Ruw eiwit (38%), Ruw vet (15%), Ruwe as (7,5%), Ruwe celstof (2,2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (17.000 IE/kg), vitamine D3 (900 IE/kg), ijzer (41 mg/kg), jodium (4,1 mg/kg), koper (12 mg/kg), mangaan (53 mg/kg), zink (159 mg/kg). Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (10 g/kg), conserveringsmiddelen: antioxidanten.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin Digestive Care kattenvoer
Gewicht van de kat (in kilogram) Bij een gezond gewicht. (hoeveelheid brokken in gram) Bij overgewicht. (hoeveelheid brokken in gram)
3 43 34
4 52 42
5 61 49
6 70 56

 

Ander voer?

Bent u niet op zoek naar voer voor katten met een gevoelige spijsvertering, maar voer dat is afgestemd op de leeftijd van uw kat? Of zoekt u voer dat speciaal ontwikkeld is voor katten van bepaalde rassen? Kijk dan eens naar ons totaalaanbod van Royal Canin kattenvoer!


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
14-04-2017
4
4
4
4
4
Trouwe gebruiker (mijn kat dus)! Ik was tijdelijk overgestapt op goedkoop supermarkt-voer en de hoeveelheid stoelgang van mijn kat verdubbelde en stonk bovendien. Snel terug overgestapt, zeer tevreden!