Renske kattenvoer

Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer

Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer
Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer

Productinformatie
4
4
4
4
4
(2)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer is een zeer smakelijke, graan- en glutenvrije voeding voor de volwassen kat.

  • Met 36% heerlijke vers bereide zalm als hoofdingrediënt
  • Natuurlijk, licht verteerbaar en hypoallergeen
  • Totaal 65% aan dierlijke ingrediënten

Meer informatie

Productinformatie Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer

Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer is een complete, licht verteerbare maaltijd voor volwassen katten van alle rassen. Het kattenvoer van Renske bevat geen granen, waardoor de kans op allergische reacties hierop sterk wordt verkleind. Een goed verteerbare brok zal doorgaans ook een betere ontlasting opleveren. Daarnaast bevat het voer een zeer hoog aandeel aan dierlijke ingrediënten. Verse zalm is het hoofdingrediënt (36%), en samen met onder andere gedroogde zalm en voedzame zalmolie komt het totaal aan dierlijke ingrediënten op 65%. Zalm is rijk aan omega-3- en omega-6 vetzuren, die een gezonde huid en vacht van uw kat zullen bevorderen. Als uw kat van vis houdt, dan is dit voer een zeer gezonde en heerlijke keuze!

  • Een licht verteerbare, graanvrije voeding voor volwassen katten
  • Speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing
  • Hoog omega-3 gehalte werkzaam bij huid-, vacht- en gedragsproblemen
  • Hypoallergeen, doordat alle ingrediënten afkomstig zijn van zalm

Bij Brekz koopt u het beste kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Zo kunt u gemakkelijk en goedkoop Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer online bestellen, en wij bezorgen het voor u thuis!

Voedingsadvies Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. De aanbevolen hoeveelheden zijn richtlijnen welke uitgaan van gemiddelden. Door individuele verschillen van katten kunnen de opgegeven hoeveelheden afwijken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Renske Super Premium Adult verse bereide zalm kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Volwassen gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid droogvoer per dag (g)
1-2 20-35
2-3 35-45
3-4 45-55
4-5 55-65
5-6 65-75
6+ kg 75+ g

   
Ingrediënten Renske Super Premium Adult verse bereide zalm

Samenstelling: Vers bereide zalm (36%), gedroogde zalm (23%), aardappel, zoete bataat, zalmolie (4%), zalmbouillon (2%), plantaardige vezels, biergist, lijnzaad, mineralen, cranberries, zeewier, beta-glucanen, mariadistel, yucca, glucosamine (175 mg/kg), methylsulfonylmethaan (MSM) (175 mg/kg), chrondroïtinesulfaat (125 mg/kg).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 30%, ruw vet 13%, ruwe celstof 3,5%, ruwe as 8,5%, vocht 7,0%, omega-3 vetzuren 4,50%, omega-6 vetzuren 1,08%, (ratio ω3/ω6 = 1/0,24), calcium 1,61%, fosfor 1,26%.

389 kcal per 100 gram. 

Ander product?

Wilt u graag een andere smaak uitproberen voor uw kat? Dan kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld Renske Super Premium Adult vers bereide kip kattenvoer. Kijk voor alle overige smaken op de pagina met al het Renske kattenvoer.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
05-09-2023
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Mijn kat heeft een gevogelte allergie. Sinds ik renske zalm/zeevis of alleen zalm gebruikt, doet hij het heel goed. Zijn vacht is mooi glanzend en zacht. Hij heeft geen jeuk meer. Is mooi vol niet te dik. Hij is vrolijk en speelt nu ook met mijn andere kat. Voorheen deed hij dat niet omdat hij ziek was. Mijn ander kat gaat ook goed op dit voer. Ik heb 2 blije gezonde katten. Liefs Jovi en Lucky
Mijn kat heeft een gevogelte allergie. Sinds ik renske zalm/zeevis of alleen zalm gebruikt, doet hij het heel goed. Zijn vacht is mooi glanzend en zacht. Hij heeft geen jeuk meer. Is mooi vol niet te dik. Hij is vrolijk en speelt nu ook met mijn andere kat. Voorheen deed hij dat niet omdat hij ziek was. Mijn ander kat gaat ook goed op dit voer. Ik heb 2 blije gezonde katten. Liefs Jovi en Lucky Mijn kat heeft een gevogelte allergie. Sinds ik renske zalm/zeevis of alleen zalm gebruikt, doet hij het heel goed. Zijn vacht is mooi glanzend en zacht. Hij heeft geen jeuk meer. Is mooi vol niet te dik. Hij is vrolijk en speelt nu ook met mijn andere kat. Voorheen deed hij dat niet omdat hij ziek was. Mijn ander kat gaat ook goed op dit voer. Ik heb 2 blije gezonde katten. Liefs Jovi en Lucky Mijn kat heeft een gevogelte allergie. Sinds ik renske zalm/zeevis of alleen zalm gebruikt, doet hij het heel goed. Zijn vacht is mooi glanzend en zacht. Hij heeft geen jeuk meer. Is mooi vol niet te dik. Hij is vrolijk en speelt nu ook met mijn andere kat. Voorheen deed hij dat niet omdat hij ziek was. Mijn ander kat gaat ook goed op dit voer. Ik heb 2 blije gezonde katten. Liefs Jovi en Lucky
28-04-2024
1
2
3
4
5
Excellent produit , mes chats ont adoré

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.