terug
Outlet

Outlet

Diverse artikelen zijn momenteel extra scherp geprijsd in onze outlet! Bekijk nu snel het aanbod, van honden- en kattenvoer tot lekkere snacks en de leukste speeltjes!
Lees meer ..
Outlet

Outlet

In de outlet kunt u uw favoriete artikelen nu extra voordelig in huis halen. De producten op deze pagina hebben aantrekkelijke kortingen bovenop onze standaard scherpe prijzen. Het aanbod wordt regelmatig aangepast, dus kom zeker terug om een kijkje nemen en voorkom dat u één van onze interessante deals mist! 

Hondenvoer

Het is vanzelfsprekend dat eten valt onder de primaire behoefte van honden. Naast de vele verschillende merken hebben de diverse varianten in veel gevallen ook bepaalde kenmerken. Deze kenmerken bepalen of de voeding geschikt is voor uw hond.
Allereerst is het belangrijk om te bepalen of de variant geschikt is voor de huidige levensfase van de hond. Honden jonger dan 1 jaar hebben namelijk een andere voeding nodig dan volwassen- en oude honden.

Zo bevat puppyvoer voedingsstoffen die een sterk immuunsysteem bevorderen en een gezonde groei helpt te ondersteunen. De beginfase is essentieel omdat hier de basis wordt gelegd voor een goede gezondheid. Hoe beter de start, hoe groter de kans dat uw pup opgroeit tot een sterke, gezonde viervoeter!

Voer voor volwassen honden hebben soms specifieke, ondersteunende kenmerken. Naast de algemene ondersteuning die iedere hond standaard nodig heeft, helpen sommige varianten bijvoorbeeld gesteriliseerde/gecastreerde honden om op gewicht te blijven. Weer andere varianten verkleinen de kans op een allergische reactie bij honden met een voedselintolerantie.

Wanneer de hond 7 jaar wordt is het aan te raden om over te stappen op een senior voeding. Oudere honden hebben een andere voedingsbehoefte dan jongere honden. Ze worden vaak minder actief, waardoor ze makkelijker aankomen in gewicht. Senior voer is aangepast aan de behoeften van de ouder wordende hond en biedt vaak extra ondersteuning aan o.a. botten en gewrichten.

Naast de voedingen voor de verschillende levensfasen, heeft u tevens de keuze tussen droog- en natvoer. Voor een optimale balans wordt het aangeraden om af te wisselen tussen zowel droog- als natvoer. Beiden hebben hun voordelen en leveren een belangrijke bijdrage aan de algemene gezondheid van de hond.

Hondenmanden- en kussens

Een ander essentieel onderdeel van een goede gezondheid is voldoende rust! Pups en senior honden slapen gemiddeld zo'n 18 tot 20 uur per dag en volwassen honden 12-14 uur. Een goede hondenmand of -kussen zorgt er niet alleen voor dat de hond tot rust komt, maar voorkomt ook doorligplekken. Iets wat veroorzaakt wordt door te liggen op een harde ondergrond. Met een goede, stevige hondenmand kunt u een heerlijk plekje voor de hond creëren om optimaal in tot rust te kunnen komen. 

Honden vachtverzorgingsproducten

Eens in de zoveel tijd kan het fijn zijn om de vacht van uw hond te wassen. Zeker wanneer uw hond besluit dat het tijd is voor een modderbad. In de outlet kunt u shampoos vinden voor honden. Shampoos zijn onder andere verkrijgbaar voor kortharige- en langharige honden, maar ook shampoos die u niet hoeft uit te spoelen of om de vacht te wassen na de behandeling van een vlooieninfestatie kunt u in ons assortiment vinden.

Kattenmandjes

Katten slapen tussen de 16 en 20 uur per dag. De mogelijkheid om voldoende rust te krijgen is dus zeer belangrijk. Daarom doet u er goed aan om te zorgen voor een comfortabel plekje in huis waar uw kat zich in alle rust kan terugtrekken om op te laden. 

Katten liggen het liefst op een hoger gelegen plek waar niet al teveel lawaai is. Het kan dus handig zijn om het mandje ergens bovenop te leggen, uiteraard op een plek waar deze niet zomaar naar beneden kan vallen. 

Supplementen kat

Supplementen zijn een aanvulling op de normale dagelijkse voeding van de kat. Ze geven bijvoorbeeld extra ondersteuning aan de huid en vacht, spijsvertering of gewrichten. Op deze pagina vindt u diverse supplementen die momenteel extra scherp geprijsd zijn. De supplementen die u hier kunt vinden kunnen variëren van oliën tot poeders.

Overige producten voor uw dier

Naast bovenstaande producten kunt u ook nog diverse supplementen, kauwsnacks en accessoires bestellen tegen extra scherpe prijzen! Bekijk snel ons aanbod, want OP = OP!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.