Milbemax kat

Milbemax kat

Milbemax ontworming kat maakt het regelmatig ontwormen van uw kat eenvoudig. De tabletten bieden onder meer bescherming tegen spoelwormen en lintwormen. 
Lees meer ..
Milbemax kat

Milbemax ontwormingstabletten voor de kat

Voorkom dat uw kat ernstig ziek wordt doordat hij/zij besmet raakt met wormen. Met Milbemax ontwormingstabletten voor katten kunt u uw kat behandelen tegen een worminfectie, ook preventief. Het is voor u als eigenaar vrijwel onmogelijk een besmetting te voorkomen: wormeneieren zijn overal, zowel buiten als binnen in uw huis. Wormeieren kunnen onbedoeld met schoenen uw huis binnenkomen.

Ook is het lastig de symptomen tijdig te herkennen omdat u een wormbesmetting in eerste instantie niet kunt waarnemen. Een besmetting met wormen kan bij uw kat leiden tot: hoesten, verlies van eetlust, braken, diarree, gewichtsverlies of bloedarmoede. In het ergste geval kan een besmetting leiden tot een darmafsluiting en kan uw kat hieraan overlijden.

Het is dus verstandig om uw kat regelmatig te ontwormen met een geschikt middel voor katten. 

Voordelen van Milbemax antiworm kat

  • Mibemax is na één behandeling al effectief
  • Werkt snel 
  • Het tablet is makkelijk toe te dienen

Assortiment Milbemax voor katten 

Milbemax ontworming kat is verkrijgbaar voor kleine katten en kittens en voor katten vanaf 2 kilo

Werkzame bestanddelen Milbemax ontwormingstablet kat

Milbemax ontwormingstabletten bevatten twee actieve bestanddelen, milbemycine oxime en praziquantel. Door de combinatie van deze twee bestanddelen in één tablet is uw kat op een eenvoudige manier beschermt tegen wormen. 

Gebruik van Milbemax ontworming kat

Geef uw volwassen kat vier keer per jaar een ontwormingstablet van Milbemax en uw kat is beschermd tegen een wormbesmetting. Geef een kitten tot zes maanden maandelijks een ontwormingstablet. 

Bij Brekz kunt u Milbemax ontworming voor uw kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste ontworming voor uw kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld! 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.