Krabpalen

Krabpaal Trend Tree Curacao 48x48x141cm

Productinformatie
Per stuk
€ 134,95 (€ 134,95/ct)
€ 134,95 (€ 134,95/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Krabpaal Trend Tree Curacao 48x48x141cm zal je kat veel plezier bieden door zijn 5 verdiepingen met alles op en eraan. De krabpaal is van het materiaal waterhyacint gemaakt, super sterk en scheurvast.


Meer informatie

Krabpaal Trend Tree Curacao 48x48x141cm

De 2 bengelende speeltjes die aan deze krabpaal bevestigd zijn, nodigen je kat uit te ravotten. Maar tevens kan je kat ook heerlijk relaxen op één van de zachte, pluche ligplaatsen of een dutje doen in het kattenhuis. Voor katten is een degelijk krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van hun nagels en het afbakenen van hun territorium. De jute koord rond de palen is een natuurlijke en zeer robuuste vezel die de kat helpt de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
12-12-2022
1
2
3
4
5
Bezorging:
1
2
3
4
5
Kwaliteit:
1
2
3
4
5
Waar voor uw geld:
1
2
3
4
5
Krabpaal ziet er in eerste instantie goed uit, maar na 2 maanden zijn de palen al compleet aan gort gekrapt. Volgende keer weer gewoon een goedkope met touw, ziet er misschien wel minder mooi uit, maar zó snel is er in alle jaren dat ik katten heb, nog nooit een krabpaal stuk gekrapt. Behoorlijk telleurgesteld.
Krabpaal ziet er in eerste instantie goed uit, maar na 2 maanden zijn de palen al compleet aan gort gekrapt. Volgende keer weer gewoon een goedkope met touw, ziet er misschien wel minder mooi uit, maar zó snel is er in alle jaren dat ik katten heb, nog nooit een krabpaal stuk gekrapt. Behoorlijk telleurgesteld. Krabpaal ziet er in eerste instantie goed uit, maar na 2 maanden zijn de palen al compleet aan gort gekrapt. Volgende keer weer gewoon een goedkope met touw, ziet er misschien wel minder mooi uit, maar zó snel is er in alle jaren dat ik katten heb, nog nooit een krabpaal stuk gekrapt. Behoorlijk telleurgesteld. Krabpaal ziet er in eerste instantie goed uit, maar na 2 maanden zijn de palen al compleet aan gort gekrapt. Volgende keer weer gewoon een goedkope met touw, ziet er misschien wel minder mooi uit, maar zó snel is er in alle jaren dat ik katten heb, nog nooit een krabpaal stuk gekrapt. Behoorlijk telleurgesteld.
02-12-2020
1
2
3
4
5
Livraison plus rapide que prevu. Satisfaite du produit, mes 6 chats adorent.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.