Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Palawan 48x48x140 cm

Productinformatie
Per stuk
€ 119,95 (€ 119,95/ct)
€ 119,95 (€ 119,95/ct)

Krabpaal Palawan (48x48x140 cm) is een Nederlands ontwerp van EBI en zal uw kat veel plezier bieden. Dit kattenkrabmeubel is bekleed met onbewerkte, scheurvaste waterhyacint.

  • Robuuste kattenkrabpaal 
  • Meerdere ligplekken en verdiepingen, alles er op en er aan. 
  • Comfortabel ergonomisch kussen in het slaaphuisje

Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Palawan voor de kat

Krabpaal Palawan (48x48x140 cm) is een prachtig krabmeubel voor katten met een natuurlijk design. De krabpaal is grotendeels bekleed met sterk krabmateriaal van waterhyacint en een zachte interieurstof, waardoor het uitstekend in elk interieur past. De twee leuke speelballetjes nodigen de kat uit om te spelen. Wanneer uw kat uitgespeeld is, kan hij of zij heerlijk relaxen op één van de lig- en uitkijkplaatsen of in het holletje met comfortabele, ergonomische foam kussens. Ergonomisch foam vormt zich naar het lichaam van uw kat. Het kattenhuisje is dus ook ideaal voor een dutje.

Voor katten is een krabmeubel noodzakelijk voor het verzorgen van de nagels en het afbakenen van hun territorium. De 9 cm. dikke palen van dit meubel zijn bekleed met een 6 mm. laag van waterhyacint. Dit is een natuurlijk en zeer robuust, scheurvast materiaal dat uw kat helpt om de schilferige bovenste laag van de nagels tijdens het krabben te verwijderen. 

Bij Brekz kunt u de beste krabmeubels voor katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Palawan 48x48x140cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Krabpaal Palawan

  • Stevig krabmeubel met natuurlijk design
  • Verschillende krabpalen bekleed met scheurvaste waterhyacint
  • Ergonomisch foam kussen in slaaphuisje
  • Verschillende lig- en uitkijkplateaus
  • Met twee speelballetjes
  • Afmeting: L 48 x B 48 x H 140 cm

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een groter krabmeubel? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Krabpaal Trend Catrock Western Inn 70x50x160 cm. Voor alle overige modellen in ons assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.