Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Krabpaal Iwaki 47x47x92 cm

Productinformatie
Wit
€ 59,95
€ 59,95
Grijs
€ 59,95
Beschikbaar 22 juni
€ 59,95

Krabpaal Iwaki (47x47x92 cm) is een prachtig minimalistisch kattenkrabmeubel. Ideaal ter verzorging van kattennagels en als eigen territorium voor uw trouwe (huis)kat.  

  • Bekleed met stevig sisal
  • Met comfortabel ligplekje bovenop de paal
  • Verkrijgbaar in twee kleuren

Meer informatie

Productinformatie Krabpaal Iwaki voor de kat

De Krabpaal Iwaki (47x47x92 cm) van EBI is een Nederlands ontwerp, geïnspireerd op het Japanse Zen-concept. De paal straalt kalmte en minimalisme uit. De paal is bekleed met 10 mm. dik sisal en komt zo tegemoet aan de krabbehoefte van uw kat. Sisal is een natuurlijke en zeer sterke vezel die de kat helpt om de schilferige bovenste laag van de nagels te verwijderen door te krabben. Dit helpt voorkomen dat de nagels gaan ingroeien. Bovenaan bevindt zich een mooi ontworpen stalen hangmat met wasbare hoes. De paal is bekleed met stof die vaak voor meubels wordt gebruikt en past daardoor perfect in vrijwel elk interieur. De krabpaal is verkrijgbaar in het wit of grijs. 

Bij Brekz kunt u de allermooiste en beste krabpalen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Krabpaal Iwaki 47x47x92cm tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Eigenschappen Krabpaal Iwaki

  • Luxe krabmeubel met mooie meubelstof
  • Paal bekleed met 10 mm. stevig sisal om aan de krabbehoefte van uw kat te voldoen
  • Met comfortabel ligplekje 
  • Afmeting: L 47 x B 47 x H 92 cm.
  • Verkrijgbaar in de kleur wit of grijs

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een krabpaal met meerdere lig- en krabmogelijkheden? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Krabpaal Baiku 105x75x58 cm. Voor alle overige modellen kunt u kijken op de pagina met al onze krabpalen.