Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Ekologisch kippenvoer 

Erkologisch maakt speciaal biologisch voer voor kippen. Op dit moment hebben wij legkorrels, graan en legmeel voor kippen.
Eko Legkorrel voor kippen

Productinformatie Eko Legkorrel voor kippen

Eko Legkorrels voor kippen is een vrijwel geheel biologische, volledige legkorrel en is geschikt voor volwassen legkippen. De volledige voeding is uitermate geschikt voor volwassen legkippen en is voor 95% van biologische oorsprong. De 5% die niet biologisch is staat voor aardappeleiwit en maisglutenmeel. Deze ingrediënten zijn nog niet biologisch verkrijgbaar maar voldoen uiteraard aan de Europese richtlijnen. 

  • Volledige legkorrel
  • Vrijwel geheel (95%) biologisch van oorsprong
  • Alleen aardappeleiwit en maisglutenmeel niet biologisch
  • Geschikt voor volwassen legkippen

Bij Brekz kunt u de beste legkorrels goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Legkorrels voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Eko Legkorrels voor kippen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

     

Ingrediënten Eko Legkorrel voor kippen

Samenstelling

Tarwe, mais, sojaschilfers, zonnebloemzaadschilfers, calciumcarbonaat, erwten, gerst, rijsteiwitconcentraat, haver, monocalcium-fosfaat, tarwezetmeel, soja olie, natriumchloride, natriumbicarbonaat.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (16,1%), ruw vet (5,7%), ruwe celstof (6,2%), ruwe as (12,9%), lysine (0,7%), methionine (0,3%), calcium (3,8%), fosfor (0,54%), natrium (0,16%).

Toevoegingen per kg

Vit. A (3a672a) 10000 IE, vit. D3 (3a671) 2500 IE, vit. E (3a700) 30 IE, Cu(3b405) koper(II)sulfaat, pentahydraat (3b405) 10 mg, Fe (3b103) ijzer(II)sulfaat-monohydraat (3b103) 50 mg, I (3b202) Calciumjodaa- anhydraat (3b202) 1,0 mg, Mn (3b502) mangaan(II)oxide( 3b502) 80 mg, Se (3b801) natriumseleniet (3b801) 0,20 mg, Zinkoxide (3b603) 50 mg, Endo 1,3(4)-beta-glucanase EC (E4a1604i) 1500 VU, Endobeta xylanase EC 3,2,1,8, (E4a1604) 1100 VU.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een legkorrel van Garvo voor uw kippen? Kijk dan eens bij onze Garvo Legkorrel voor kippen. Een overzicht van al onze Legkorrels vindt u hier.

https://www.brekz.nl/32999-home_default/eko-legkorrel-voor-kippen.jpg
21.95 2019/01/01
34642
16268
Eko Legkorrel voor kippen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Eko Gemengd Graan en kruiden voor kippen

Eko Gemengd Graan met kruiden voor kippen

Eko Gemengd Graan met kruiden voor kippen is voeding voor kippen. Deze voeding bestaat voor 100% uit ekologische grondstoffen. Verder zitten er kruiden in deze graankorrels die bijdragen aan een betere spijsvertering. Dit zorgt er wel voor dat het voer er iets kruimeliger uit kan zien.

Eko Gemengd Graan voor kippen is bijvoer, naast het regulier voer dat u uw kippen geeft. Het is geen volledige  voeding. Kippen eten graag graan, maar ze kunnen er snel dik van worden. Daarom is het verstandig om ze niet te veel te geven. Een kleine hoeveelheid in de middag is voldoende. Dan zijn uw kippen wanneer ze op stok gaan nog bezig met verteren, wat gunstig is voor de rust in het hok. Aan te raden is om uw kip korrels, meel of mix te geven als volledig voer. Dit bevat de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Dit gemengde graan is gemaakt van uitsluitend biologische producten. Het bevat (gebroken) maïs en tarwe. Ook is het vrij van genetische manipulatie en zijn er tijdens de productie geen groeibevorderaars of antibiotica aan toegevoegd. Het is dus een gezond en verantwoord tussendoortje voor uw kip.

  • Bijvoer voor kippen, waarvan ze een beperkte hoeveelheid mogen hebben
  • Aangeraden wordt om dit in de middag te geven
  • Uitsluitend gemaakt van biologische producten
  • Bevat (gebroken) maïs en tarwe
  • Vrij van genetische manipulatie, groeibevorderaars en antibiotica
  • Gezond en verantwoord tussendoortje

        

Reudink
Reudink B.V. is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in de productie van biologische voeders. Voer uit de Eko lijn bevat minimaal 95% biologische producten en veel ingrediënten worden gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Er worden geen dierlijke producten aan toegevoegd.

Bij Brekz kunt u het beste kippenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Gemengd Graan voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Eko Gemengd Graan voor kippen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

       

Voedingsadvies Eko Gemengd Graan voor kippen

Indien u te veel granen geeft, zal de conditie van het pluimvee verminderen en het aantal eieren sterk afnemen. Slechts 10% van de voeding mag graan zijn. De overige 90% moet volledig voer zijn. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kip. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

      
Ingrediënten Eko Gemengd Graan voor kippen

Ekologische tarwe, Ekologische Mais, Ekologische Gerst, Ekologische erwten, Sojaolie, Kruiden,

       
Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (9,7%), Ruw vet (4,1%), Ruwe celstof (2,6%), Ruwe as (1,5%), Methionine (0,18%), Calcium (0,06), Fosfor (0,28), Natrium (0,00%)

     
Ander kippenvoer? 

Bent u op zoek naar een volledig voer voor uw kippen? Bekijk dan onze Legmeel pagina. Hier verkopen we onder andere Eko Legmeel voor kippen. Dit is van hetzelfde merk en sluit aan op dit gemengde graan. 

https://www.brekz.nl/32996-home_default/eko-gemengd-graan-en-kruiden-voor-kippen.jpg
21.39 2019/01/01
Uitstekend product, ik geef de Eko legkorrel 's morgens en Eko graan in de namiddag. Kippen lusten het graag, pikken het op tot de laatste korrel en zien er gezond uit. Produceren dagelijks mooie en kwaliteitsvolle biologische eieren. Product is iets duurder dan het niet Eko voer maar dit organic label geeft garantie dat milieu, dier en mens er wel bij vaart. Al jaren klant van Brekz en nog zeer tevreden over service,prijs en aanbod.
Ik zelf had wat moeite met dat het allemaal zo fijn was ,maar mijn kippen vinden het lekker.
34643
16269
Eko Gemengd Graan en kruiden voor kippen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,39 (€ 1,07/kg)
Eko Legmeel voor de kip

Productinformatie Eko Legmeel voor kippen

Eko Legmeel voor kippen is volledig ecologische voeder en is geschikt voor volwassen legkippen. Het voer bestaat voor 100% uit ekologische grondstoffen.

Bij Brekz kunt u het beste legmeel voor de kip goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Legmeel voor kippen tegen de scherpste prijzen.
   

Reudink
Reudink B.V. is een mengvoerbedrijf dat zich als een van de eerste in West-Europa heeft gespecialiseerd in de productie van biologische voeders. Voer uit de Eko lijn bevat minimaal 95% biologische producten en veel ingrediënten worden gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Er worden geen dierlijke producten aan toegevoegd.

        

Ingrediënten Eko Legmeel voor kippen

Tarwe, Mais, Zonnebloemzaadschilfers, Sojaschilfers, Calciumcarbonaat, Erwten, Rijsteiwitconcentraat, Tarwezetmeel, Monocalcium-fosfaat, Zonnebloemolie, Natriumchloride, Natriumbicarbonaat.
     

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (16%), Ruw vet (5,7%), Ruwe celstof (6,1%), Ruwe as (12,8%), Lysine (0,71%), Methionine (0,29), Calcium (3,80), Fosfor (0,55%), Natrium (0,15%)

     

Toevoegingen (per kg)

Vitamine A 10.000IE, Vitamine D3 2.500IE, Vitamine E 30IE,

       

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld legmeel van Garvo? Kijk dan eens bij Garvo Legmeel voor kippen. Een overzicht van al ons legmeel vindt u hier.

 

https://www.brekz.nl/32995-home_default/eko-legmeel-voor-de-kip.jpg
21.95 2019/01/01
Lichtere pakken is handig. Nu 20 kg i.p.v. 25 kg. Ik kan nu (vrouw) dit wel tillen. Bedankt. Verder als altijd goede verpakking en thuis bezorgt. Internet bestelling gaat erg makkelijk.
34645
16271
Eko Legmeel voor de kip > Meer informatie
Eko Legmeel voor de kip 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
20 kg
€ 21,95 (€ 1,10/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten