Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Ekologisch kippenvoer 

Erkologisch maakt speciaal biologisch voer voor kippen. Op dit moment hebben wij legkorrels, graan en legmeel voor kippen.
Eko Legmeel voor kippen

Eko Legmeel voor kippen

Eko Legmeel voor kippen is een voor 95% biologisch voeder en is geschikt voor volwassen legkippen. Het voer is een vrijwel volledig biologisch legmeel en is daarom zeer natuurlijk van aard. De overige 5% bestaat uit o.a. maisglutenmeel. Het nog niet mogelijk deze ingrediënten biologisch te verkrijgen. Uiteraard voldoen zij wel aan de Europese richtlijnen.

Bij Brekz kunt u het beste legmeel voor de kip goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Legmeel voor kippen tegen de scherpste prijzen.

Ingrediënten Eko Legmeel voor kippen

Mais, tarwe, sojaschilfers, erwt, zonpitschilfers, kalksteentjes, maisglutenmeel, schelpgrit, soja olie, sesamschilfers, luzerne, monocalfosfaat.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld legmeel van Garvo? Kijk dan eens bij Garvo Legmeel voor kippen. Een overzicht van al ons legmeel vindt u hier.

 

Eko Legmeel voor kippen > Meer informatie
Eko Legmeel voor kippen 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
25 kg
€ 21,95 (€ 0,88 /kg)
Eko Legkorrels voor kippen

Eko Legkorrels voor kippen

Eko Legkorrels voor kippen is een vrijwel geheel biologische, volledige legkorrel en is geschikt voor volwassen legkippen. De volledige voeding is uitermate geschikt voor volwassen legkippen en is voor 95% van biologische oorsprong. De 5% die niet biologisch is staat voor aardappeleiwit en maisglutenmeel. Deze ingrediënten zijn nog niet biologisch verkrijgbaar maar voldoen uiteraard aan de Europese richtlijnen. 

  • Volledige legkorrel
  • Vrijwel geheel (95%) biologisch van oorsprong
  • Alleen aardappeleiwit en maisglutenmeel niet biologisch
  • Geschikt voor volwassen legkippen

 

Bij Brekz kunt u de beste legkorrels goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Legkorrels voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Eko Legkorrels voor kippen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Eko Legkorrels voor kippen

Tarwe, mais, sojaschilfers, zonpitschilfers, krijt, kalksteentjes, maisglutenmeel, erwt, sesamschilfers, soja olie, monocalfosfaat.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (9,3%), ruw vet (2,2%) ruwe celstof (2,5%) ruwe as (2%) fosfor (0,31%) methionine (0,18%)


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een legkorrel van Garvo voor uw kippen? Kijk dan eens bij onze Garvo Legkorrel voor kippen. Een overzicht van al onze Legkorrels vindt u hier.

Eko Legkorrels voor kippen > Meer informatie
Verpakking Prijs
25 kg
€ 21,95 (€ 0,88 /kg)
Eko Gemengd Graan voor kippen

Eko Gemengd Graan voor kippen

Eko Gemengd Graan voor kippen is bijvoer voor kippen. Het is dus geen volledig voer. Kippen eten graag graan, maar ze kunnen er snel dik van worden. Daarom is het verstandig om ze niet te veel te geven. Een kleine hoeveelheid in de middag is voldoende. Dan zijn ze wanneer ze op stok gaan nog bezig met verteren, wat gunstig is voor de rust in het hok. Aan te raden is om uw kip korrels, meel of mix te geven als volledig voer. Dit bevat de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Dit gemengde graan is gemaakt van uitsluitend biologische producten. Het bevat (gebroken) maïs en tarwe. Ook is het vrij van genetische manipulatie en zijn er tijdens de productie geen groeibevorderaars of antibiotica aan toegevoegd. Het is dus een gezond en verantwoord tussendoortje voor uw kip. 

  • Bijvoer voor kippen, waarvan ze een bepaalde hoeveelheid mogen hebben
  • Aangeraden wordt om dit in de middag te geven
  • Uitsluitend gemaakt van biologische producten
  • Bevat (gebroken) maïs en tarwe
  • Vrij van genetische manipulatie, groeibevorderaars en antibiotica
  • Gezond en verantwoord tussendoortje


Gorp Biologische Voeders 

Gorp Biologische Voeders is een belangrijke leverancier van biologische producten voor dieren. Voer uit de Eko lijn bevat minimaal 95% biologische producten en veel ingrediënten worden gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Er worden geen dierlijke producten aan toegevoegd. De fabriek die Gorp gebruikt is door Gorp zelf ingericht, waardoor ze veilig voer met een goede kwaliteit kunnen garanderen. 

Bij Brekz kunt u het beste kippenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Gemengd Graan voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Eko Gemengd Graan voor kippen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Eko Gemengd Graan voor kippen

Indien u te veel granen geeft, zal de conditie van het pluimvee verminderen en het aantal eieren sterk afnemen. Slechts 10% van de voeding mag graan zijn. De overige 90% moet volledig voer zijn. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kip. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Eko Gemengd Graan voor kippen

Biologische tarwe, biologisch mais.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (9,3%), ruw vet (2,2%) ruwe celstof (2,5%) ruwe as (2%) fosfor (0,31%) methionine (0,18%)


Ander kippenvoer? 

Bent u op zoek naar een volledig voer voor uw kippen? Bekijk dan onze Legmeel pagina. Hier verkopen we onder andere Eko Legmeel voor kippen. Dit is van hetzelfde merk en sluit aan op dit gemengde graan. 
 

Eko Gemengd Graan voor kippen > Meer informatie
Verpakking Prijs
25 kg
€ 22,95 (€ 0,92 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten