Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic

Productinformatie
Per stuk
€ 9,95
€ 9,95

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic is een los deurtje, bedoeld voor in de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254.

  • Geschikt voor 1 type kattenluik
  • Ideaal bij een kapot deurtje
  • Met tochtstrip

Meer informatie

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic

Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic is een los deurtje, bedoeld voor in de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254. Het deurtje is bedoeld ter vervanging van het originele exemplaar en voorkomt dat u een heel nieuw kattenluik moet aanschaffen. Ideaal dus wanneer het originele deurtje versleten is, of als het een ongelukje heeft gehad. 

Dit luikje is alleen geschikt voor de Cat Mate Electromagnetic Cat Flap 254.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat Mate Deurtje Luik 254 magnetic tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een deurtje voor een ander Cat Mate model? Kijk dan eens bij de Cat Mate Deur voor Luik 304, 309, 234 en 235. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u hier.