Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Kippenvoer met graan 

Verschillende soorten kippenvoer op basis van granen.
Eko Gemengd Graan voor kippen

Eko Gemengd Graan voor kippen

Eko Gemengd Graan voor kippen is bijvoer voor kippen. Het is dus geen volledig voer. Kippen eten graag graan, maar ze kunnen er snel dik van worden. Daarom is het verstandig om ze niet te veel te geven. Een kleine hoeveelheid in de middag is voldoende. Dan zijn ze wanneer ze op stok gaan nog bezig met verteren, wat gunstig is voor de rust in het hok. Aan te raden is om uw kip korrels, meel of mix te geven als volledig voer. Dit bevat de voedingsstoffen die ze nodig hebben. Dit gemengde graan is gemaakt van uitsluitend biologische producten. Het bevat (gebroken) maïs en tarwe. Ook is het vrij van genetische manipulatie en zijn er tijdens de productie geen groeibevorderaars of antibiotica aan toegevoegd. Het is dus een gezond en verantwoord tussendoortje voor uw kip. 

 • Bijvoer voor kippen, waarvan ze een bepaalde hoeveelheid mogen hebben
 • Aangeraden wordt om dit in de middag te geven
 • Uitsluitend gemaakt van biologische producten
 • Bevat (gebroken) maïs en tarwe
 • Vrij van genetische manipulatie, groeibevorderaars en antibiotica
 • Gezond en verantwoord tussendoortje


Gorp Biologische Voeders 

Gorp Biologische Voeders is een belangrijke leverancier van biologische producten voor dieren. Voer uit de Eko lijn bevat minimaal 95% biologische producten en veel ingrediënten worden gemaakt zonder gebruik te maken van kunstmest en bestrijdingsmiddelen. Er worden geen dierlijke producten aan toegevoegd. De fabriek die Gorp gebruikt is door Gorp zelf ingericht, waardoor ze veilig voer met een goede kwaliteit kunnen garanderen. 

Bij Brekz kunt u het beste kippenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eko Gemengd Graan voor kippen tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 
De houdbaarheid van Eko Gemengd Graan voor kippen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Eko Gemengd Graan voor kippen

Indien u te veel granen geeft, zal de conditie van het pluimvee verminderen en het aantal eieren sterk afnemen. Slechts 10% van de voeding mag graan zijn. De overige 90% moet volledig voer zijn. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kip. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Eko Gemengd Graan voor kippen

Biologische tarwe, biologisch mais.

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (9,3%), ruw vet (2,2%) ruwe celstof (2,5%) ruwe as (2%) fosfor (0,31%) methionine (0,18%)


Ander kippenvoer? 

Bent u op zoek naar een volledig voer voor uw kippen? Bekijk dan onze Legmeel pagina. Hier verkopen we onder andere Eko Legmeel voor kippen. Dit is van hetzelfde merk en sluit aan op dit gemengde graan. 
 

Eko Gemengd Graan voor kippen > Meer informatie
Verpakking Prijs
25 kg
€ 22,95 (€ 0,92 /kg)
Kasper Fauna Multimix Kip

Kasper Fauna Multimix Kip

Kasper Fauna Multimix Kipis een volledig voeder met een rijke sortering granen en is geschikt voor volwassen kippen. De voeding bestaat uit een rijke sortering granen, aangevuld met kippengrit. Verder is ook een speciale korrel toegevoegd voor de dagelijkse vitaminen en mineralen. De samenstelling van de Multimix Krielkip variant is iets fijner dan die van Multimix Kip. De voeding is een compleetvoer en is geschikt voor alle volwassen kippen.

 • Volledige voeding voor volwassen kippen
 • Op basis van een rijke sortering granen
 • Speciale korrel met de dagelijkse vitaminen en mineralen
 • Bevat kippengrit
 • Multimix Kip heeft een grovere structuur dan Multimix Krielkip
   

Bij Brekz kunt u de beste legkorrels goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Multimix Kip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Kasper Fauna Multimix Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Kasper Fauna Multimix Kip

Maisgrutten, tarwe, sorghum, gerst, zeelschelpengrit, sojaschroot, zonnepitten, gepelde haver, boekweit, gebroken erwten, krijt, raapzaadschroot, maisglutenvoer, zonnebloemzaadschroot, rietmelasse, sojaolie, monocalciumfosfaat, zout.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11,5%), ruw vet (3,8%), ruwe celstof (3,7%), ruwe as (8,4%), lysine (0,5%), methionine (0,3%), calcium (2,4%), fosfor (0,4%), natrium (0,1%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (7.500 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), vitamine E (40 IU/kg), [E4] Koper (9 mg), [E1] ijzer (360 mg), [E5] mangaan (48 mg), [E6] zink (42 mg), jodium (0,6 mg), [E8] selenium (0,1 mg). Canthaxantine (1,5 mg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een een voer voor volwassen kippen met een fijnere korrel? Kijk dan eens bij onze Kasper Fauna Multimix Krielkip. Een overzicht van al onze Legkorrels vindt u hier.

Kasper Fauna Multimix Kip > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
Kasper Fauna Multimix Krielkip

Kasper Fauna Multimix Krielkip

Kasper Fauna Multimix Krielkip is een volledige voeding met diverse granen en is geschikt voor volwassen krielkippen. Het voer bevat een rijke sortering aan granen en is onder meer aangevuld met grit. Ook is een speciale korrel toegevoegd voor de dagelijks benodigde vitaminen en mineralen. De samenstelling van Kasper Fauna Multimix Krielkip is iets fijner van structuur dan de Multimix Kip variant. De voeding is een compleetvoer en is geschikt voor volwassen krielkippen. 

 • Rijke sortering van granen
 • Bevat tevens kippengrit, essentieel voor de kip
 • Speciale korrel met diverse vitaminen en mineralen
 • Fijnere samenstelling dan Multimix Kip
 • Geschikt voor de volwassen krielkip
   

Bij Brekz kunt u de beste legkorrels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Multimix Krielkip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Kasper Fauna Multimix Krielkip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Kasper Fauna Multimix Krielkip

Maïsgrutten 2, tarwe II gesneden, sorghum, tarwe, maïs, sojaschroot*, grit, gebroken erwten, boekweit, gerst, krijt, tarwegries, dierlijk vet, melasse, monocalciumfosfaat, sojaolie, zout.
* Geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11,5%), ruw vet (2,9%), ruwe celstof (2,9%), ruwe as (8,7%), lysine (0,5%), methionine (0,3%), calcium (2,5%), fosfor (0,4%), natrium (0,1%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
[E672] vitamine A (7.500 IE/kg), [E671] vitamine D3 (1.500 IE/kg), #a700 vitamine E (40 IE/kg), [E1] ijzer (360 mg), [E4] koper (9 mg), [E8] selenium (0,1 mg), [E5] mangaan(II)oxide (48 mg), [E6] zinkoxide (42 mg), kalium-jodine, natriumseleniet, koper(II)sulfaat pentahydraat. Canthaxantine (0,9 mg).
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een legkorrel voor kippen? Kijk dan eens bij onze Garvo Legkorrel voor kippen. Een overzicht van al onze Legkorrels vindt u hier.

Kasper Fauna Multimix Krielkip > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,49 (€ 1,37 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,25 (€ 1,28 /kg)
Kasper Fauna Multigraan Kip ACTIE

Kasper Fauna Multigraan Kip

Kasper Fauna Multigraan Kip is een gevarieerde aanvullende voeding met granen en zonnebloempitten en is geschikt voor volwassen kippen. Dit aanvullende voeder is bedoeld om uw kip een gevarieerde voeding voor te schotelen en is prima te gebruiken naast het gebruikelijke legvoer. Het bevat een heerlijke mix van verschillende granen en zonnebloempitten. Zo kan uw kip lekker zijn maaltje bij elkaar scharrelen. Dit product is vrij van toegevoegde synthetische antioxidanten.

 • Ideale aanvullende voeding
 • Voor een gevarieerd dieet
 • Te gebruiken naast legvoeder
 • Vrij van toegevoegde synthetische antioxidanten
 • Geschikt voor volwassen kippen

Bij Brekz kunt u het beste Kasper Fauna kippenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Multigraan Kip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 
De houdbaarheid van Kasper Fauna Multigraan Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Kasper Fauna Multigraan Kip

Plaats aparte bakjes voor grit en maagkiezel in het kippenverblijf. Grit bevat kalk, onder meer essentieel voor een sterke eierschaal. Maagkiezel heeft uw kip nodig om het voer in de spiermaag te vermalen. U kunt groenvoer geven in kleine hoeveelheden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. 
 

Ingrediënten Kasper Fauna Multigraan Kip

Tarwe, maïsgrutten 3, sorghum, gebroken erwten, gestreepte zonnepitten, sojaolie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,3%), ruw vet (3,1%), ruwe celstof (2,8%), ruwe as (1,4%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een legkorrel voor uw kippen? Kijk dan eens bij onze Kasper Fauna Legkorrel. Een overzicht van al ons Kasper Fauna kippenvoer vindt u hier. 

Kasper Fauna Multigraan Kip > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 4,49 (€ 1,12 /kg)
2 x 4 kg
€ 8,25 (€ 1,03 /kg)
Kasper Fauna Goldline Vitamix Kip

Kasper Fauna Goldline Vitamix Kip

Kasper Fauna Goldline Vitamix Kip is een volledig voer met granen, zaden, groenten, vlokreeftjes en grit en is geschikt voor kippen. Met deze mix krijgt uw kip alle voedingsstoffen binnen voor een goede gezondheid. De Vitamix is zeer gevarieerd en is samengesteld op basis van zaden, granen, groenten, vlokreeftjes en grit. 

Bij Brekz kunt u de beste legkorrels goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Goldline Vitamix Kip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Kasper Fauna Goldline Vitamix Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gemengd graan voor uw kippen? Kijk dan eens bij Brekz Gemengd Graan voor kippen. Een overzicht van al onze Legkorrels vindt u hier. 

 

Kasper Fauna Vitamix Kip > Meer informatie
Verpakking Prijs
3 kg
€ 6,49 (€ 2,16 /kg)
2 x 3 kg
€ 12,75 (€ 2,13 /kg)
3 x 3 kg
€ 18,49 (€ 2,05 /kg)
Kasper Fauna Kippen Smulmix

Kasper Fauna Kippen Smulmix

Kasper Fauna Kippen Smulmix is een smakelijke snoepmix voor kippen en is geschikt voor iedere kip. Gun uw kip een lekker tussendoortje met deze snoepmix van Kasper. De smulmix bestaat uit gedroogde vlokreeftjes, granen en zaden en vormt een voedzame lekkernij voor iedere kip. U kunt de mix voeren in een aparte schaal of wat strooien in het buitenverblijf of de ren. Het product is ook ideaal voor het handtam maken van uw kippen; gebruik het voor dit doel enkele malen per week.

 • Smakelijk tussendoortje voor iedere kip
 • Ideaal voor het handtam maken van uw kippen
 • Met vlokreeftjes, granen en zaden
 • Voedzame lekkernij, rijk aan gezonde voedingsstoffen
 • Geschikt voor iedere kip
   

Bij Brekz kunt u het beste Kippenvoer met graan goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kasper Fauna Kippen Smulmix tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Kasper Fauna Kippen Smulmix staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Kasper Fauna Kippen Smulmix

Maïsgrutten, milocorn (sorghum), witte dari, milletzaad, kardipitten, gepelde haver, vlokkreeftjes, boekweit, gebroken erweten, zwarte zonnebloempitten, gestreepte zonnebloempitten, raapzaad.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een gemengd graan voor kippen? Kijk dan eens bij Eko Gemengd Graan voor kippen. Een overzicht van al ons kippenvoer met graan vindt u hier.

Kasper Fauna Kippen Smulmix > Meer informatie
Verpakking Prijs
600 gram
€ 4,49
2 x 600 gram
€ 8,25
Versele Laga Country's Best Gold 4 mix Scharrelmix
> Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 17,25 (€ 0,86 /kg)
Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan

Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan

Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan is een veelzijdige aanvullende voeding voor uw kippen, vleeskuikens, eenden, ganzen en ander pluimvee. De voeding is van hoge kwaliteit en bevat mais, zonnebloempitten, erwten, granen en verschillende soorten zaden. Voor de gezondheid van uw vogels kunt u de voeding het beste aanvullen met andere producten van Country's Best.

 • Aanvullende voeding
 • Bevat diverse zaden, mais, granen en erwten
 • Geschikt voor kippen, eenden, ganzen, vleeskuikens en ander pluimvee

Bij Brekz kunt diverse soorten voeding voor uw vogels goedkoop online kopen. Bestel bijvoorbeeld Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan in zakken van 20 kg.

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan

Zorg ervoor dat Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan maximaal 10% van de totale hoeveelheid voeding is. Aanvullende voeding is nodig om uw vogels alle gezonde voedingsstoffen te laten binnenkrijgen.

Ingrediënten Versele Laga Country's Best GRA-Mix gemengd graan

Ingrediënten
Tarwe, mais, sorghum, dari, erwten, zonnebloempitten

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), ruw vet (3,5%), ruwe as 1,5%, ruwe celstof (2,5%), methionine (0,18%), lysine (0,32%), natrium (0,02%), calcium (0,1%) en fosfor (0,3%).

Andere vogelvoeding?

Ook voor andere vogelvoeding kunt u bij Brekz terecht. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor Versele Laga Country's Best Gold 4 mix Scharrelmix of Garvo Alfamix Kippen. Beiden zijn een volledige voeding voor uw kippen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 14,95 (€ 0,75 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten