terug
Gevoelige maag en darmen kat

Gevoelige maag en darmen kat

Heeft uw kat diarree? Voeding die een belangrijke bijdrage kan leveren aan het herstel van uw maatje vindt u op Brekz.nl! Dat is snel én eenvoudig het beste voer online kopen voor uw kat met darmproblemen. Bestel nu tot wel 40% goedkoper en krijg bij een bestelling vanaf €28 uw producten gratis thuisbezorgd!
Lees meer ..
Gevoelige maag en darmen kat

Kattenvoer gevoelige maag

Brekz biedt u speciale voedingen die u nodig heeft voor uw kat met gevoelige maag en darmen. Van Royal Canin Veterinary Diet voedingen tot Hill’s Prescription kattenvoer tegen braken en diarree. Ons assortiment bestaat uit allerlei soorten veterinaire kattenvoedingen die de gezondheid van uw kat ondersteunen. Op deze manier vindt u goedkoop en eenvoudig alles wat u nodig heeft, zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Bij Brekz gaat kwaliteit en een goede, eerlijke prijs altijd samen. Bekijk nu ons complete assortiment en help uw kat door met het juiste kattenvoer darmproblemen te verminderen.

Maagproblemen kat, overgeven en diarree

Het kan voorkomen dat uw kat last heeft van een gevoelig verteringsstelsel. Dit kan een voedselallergie- of intolerantie zijn. Zeker bij jonge katten kunnen parasieten, voedselintolerantie of inname van een vreemd voorwerp reden zijn voor maagdarmproblemen. Bij een voedselallergie reageert het immuunsysteem op bepaalde stoffen in het voer. Bij een intolerantie reageert het lichaam ook op bepaalde stoffen, maar in dit geval zonder dat het immuunsysteem daarbij betrokken is. Katten die overgevoelig zijn voor deze bestanddelen kunnen huidklachten, zoals jeuk en ontstekingen krijgen. Door krabben, bijten en likken kunnen deze klachten verergeren. Bij oudere katten kan obstipatie worden veroorzaakt door bijvoorbeeld nierfalen of diarree door tumoren in de darmwand. Uiteraard kan iedere kat een virus of bacterie oplopen die zorgen voor een ontsteking van het maagdarmkanaal. Maag- en darmproblemen bij katten kunnen diverse symptomen hebben.

Symptomen darmproblemen kat

•    Darmontsteking kat: Overgeven en diarree, gewichtsverlies, sterk verminderde eetlust

•    Kat darmproblemen algemeen: Wisselende eetlust, afwijkende ontlasting, overgeven, diarree

Licht verteerbaar voedsel kat

Speciaal kattenvoer voor gevoelige darmen kan uitkomst bieden in een dergelijke situatie. Deze zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten die licht verteerbaar zijn of waarin de stoffen ontbreken die verantwoordelijkheid zijn voor de allergie. Licht verteerbaar kattenvoer kan dus een belangrijke bijdrage leveren wanneer uw kat last heeft van diarree en/of braken. Varianten van licht verteerbaar voedsel kat zorgen er namelijk voor dat bijna alle bestanddelen opgenomen worden en er weinig onverteerbaar materiaal achterblijft. Wanneer uw kat moet overgeven kunnen oorzaken als te gulzig eten hier verantwoordelijk voor zijn. Dit is niet direct alarmerend. Echter wanneer uw kat moet overgeven na het eten van slechts een kleine portie, kan er meer aan de hand zijn.

Speciaal kattenvoer

Wanneer uw kat regelmatig braakt of last heeft van diarree kan de variant van Royal Canin gevoelige maag kat, beter bekend als Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal, op advies van de dierenarts worden voorgeschreven. Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal kattenvoer bevat goed verteerbare ingrediënten en een hoog gehalte aan elektrolyten en essentiële voedingsstoffen. Een andere variant is Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie kattenvoer. Deze variant vermindert acute absorptiestoornissen in de darm en helpt tevens overgewicht bij de kat aan te pakken.

Hill’s heeft voor deze problemen ook een geschikte voeding onder de naam Hill's Prescription Diet I/D kattenvoer. Dit is hoogwaardig dieetvoer voor katten met een lichte verteerbaarheid. Het voer kan ook gebruikt worden als herstelvoer na ziekte. Naast droog kattenvoer tegen diarree en braken is er ook licht verteerbaar natvoer kat van Hill’s en Royal Canin

Speciaal kattenvoer goedkoop online bestellen?

Bij Brekz kunt u licht verteerbaar kattenvoer kopen voor een gegarandeerde lage prijs! Daarbij krijgt u uw bestelling gratis thuisbezorgd vanaf slechts €28! Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u vragen over een product of uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen u graag verder!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.