Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Frontline Anti-vlo en teken

Frontline heeft verschillende producten ter bestrijding van vlooien en teken. Frontline is er voor de hond en de kat en is verdeeld in de gewone vorm of de Combo. De Frontline Combo is speciaal voor het voorkomen van besmetting van de omgeving van het behandelde dier door onvolwassen vlooien.

Maak hier uw keuze

Frontline Hond

Frontline Kat

Frontline Ongediertebestrijding

Frontline biedt langdurige en efficiënte bestrijding van teken en vlooien voor uw hond of kat. Het ongedierte is binnen 24 uur bestreden en daarna beschermd het uw huisdier voor ongeveer een maand tegen nieuwe ongewenste bezoekers. Behalve het aanpakken van vlooien en teken op uw huisdier bestrijdt Frontline ook vlooieneitjes, -larven en poppen op uw huisdier of in de omgeving daarvan. De producten van Frontline zijn gemakkelijk aan te brengen. Mede hierom is het merk al jarenlang een van de meest gekochte merken als het gaat om vlooien- en tekenbestrijding. Bij Brekz kunt u goedkoop en gemakkelijk online de beste Frontline producten bestellen.

Assortiment Frontline

Frontline biedt twee soorten middelen voor het bestrijden van vlooien en teken. De handpompspray tegen vlooien en teken kan gebruikt worden voor zowel de hond als de kat. Naast de handpompspray tegen vlooien en teken bieden ze verschillende soorten pipetten. De pipetten zijn zowel bedoeld voor of uw hond of uw kat.

Frontline honden

Bij Brekz heeft u ruime keuze uit verschillende bestrijdingsmiddelen tegen teken en vlooien op uw hond. Afhankelijk van de grootte van uw hond besteld u een specifiek product. Hierbij is Small geschikt voor honden tussen de 2- en de 10 kg, Medium is voor honden tussen de 10- en de 20 kg, Large beschermd uw hond van tussen de 20- en 40 kilo en Extra Large is voor zwaargewichten tussen de 40- en de 60 kilo. Voor een overzicht van al onze Frontline producten voor uw hond kunt u kijken bij onze Frontline voor honden. Hier vindt u ook de eerder genoemde handpompspray.

Frontline katten

Met Frontline kunt u ook de vlooien en teken op uw kat bestrijden. In dit geval is het assortiment niet opgedeeld in verschillende grootte katten. Dit komt omdat katten over het algemeen een vergelijkbare maat hebben. U heeft bij Frontline keuze uit twee soorten producten die specifiek bedoelt zijn voor uw kat. Voor deze producten kunt u een kijkje nemen bij onze Frontline voor katten. Op deze pagina vindt u tevens de eerder genoemde handpompspray.

Ander merk?

Bent u in plaats van Frontline op zoek naar een ander merk voor de bestrijding van vlooien en teken op uw hond dan kunt u kijken bij ons overzicht voor antivloen teken voor honden. Wanneer u op zoek bent naar een ander merk voor de bestrijding van vlooien en teken op uw kat dan kunt u kijken bij ons overzicht voor antivlo- en teken voor katten.