Flexadin kat

Flexadin kat

Flexadin is een voedingssupplement om de gewrichten van katten te ondersteunen. De smakelijke kauwbrokjes van Flexadin zit in handige hersluitbare zakjes.
Lees meer ..
Flexadin kat

Flexadin kat, supplementen voor gezonde gewrichten

Springen, lopen, spelen, jagen; de gewrichten van een kat krijgen heel wat te verduren. Naarmate uw kat ouder wordt, neemt de activiteit vaak af en wordt de mobiliteit minder. Een verminderde activiteit kan, naast ouderdom, ook andere oorzaken hebben. Met de juiste ondersteuning kunt u als baasje bijdragen aan een zo lang mogelijk actief leven voor uw kat. Flexadin kat is een hoogwaardig supplement om de gewrichten van uw kat te ondersteunen. Dierenartsen bevelen Flexadin al jaren aan ter ondersteuning van het bewegingsapparaat van uw huisdier. Een kat komt altijd op zijn pootjes terecht. Extra belangrijk dus om de gewrichten te ondersteunen bij een leven lang actief zijn.

Voordelen Flexadin kat

  • Zachte kauwbrokjes die als een snoepje worden gegeten door uw kat

  • Ondersteuning van het metabolisme en de gewrichten

  • Bevat Glucosamine en Chondroïtine

  • Heeft een variant met collageen type II (Flexadin Advanced)

  • Bevat Duivelsklauw, omega 3-vetzuren en vitamine E

  • Natuurlijke hoogwaardige ingrediënten

De beste supplementen voor de gewrichten van uw kat koopt u voordelig bij Brekz. Flexadin kat is zelfs nog voordeliger wanneer u meer verpakkingen tegelijk koopt. Makkelijk online bestellen en een snelle levering!

Assortiment Flexadin kat

Flexadin Cat Joint Support: Zachte kauwbrokjes met o.a. chondroïtine en glucosamine om uw kat met beginnende gewrichtsklachten te ondersteunen.

Flexadin Advanced Cat: De Advanced variant van Flexadin is speciaal voor katten met gevorderde of blijvende klachten aan de gewrichten. Deze variant bevat als extra ingrediënt Collageen type II. Dit is een lichaamseigen eiwit dat een belangrijke rol speelt in de aanmaak van nieuwe (kraakbeen)cellen. Flexadin Advanced wordt door dierenartsen aanbevolen als supplement om een kat met gewrichtsklachten te ondersteunen. Wordt gegeven bijvoorbeeld ter ondersteuning bij osteoartrose.

Flexadin Plus kleine hond en kat: Deze variant bevat in tegenstelling tot de Advanced geen collageen type II. Hierdoor wordt deze variant geadviseerd ter voorkoming van gewrichtsklachten of bij beginnende klachten. Bij meer gevorderde klachten of al aangetoond blijvend letsel aan de gewrichten, wordt Flexadin Advanced aanbevolen. U kunt deze Plus variant voor katten en kleine honden gebruiken.

Andere producten voor gewrichten

Is Flexadin niet wat u zoekt? Of bent u op zoek naar aanvullende artikelen om uw kat extra te ondersteunen bij zijn mobiliteit? Neem dan een kijkje in de kattenapotheek van Brekz.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.