Cotton Comfort bodembedekking

O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking

O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking
O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking

Productinformatie

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking is een zachte en stofvrije bodembedekking voor konijnen en knaagdieren, met een hoog absorptievermogen voor vocht en geurtjes.

  • Gemaakt van productieresten van biologisch katoen

  • Hygiënisch

  • Zacht en fris


Meer informatie

Productinformatie O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking

O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking is een zachte en comfortabele bodembedekking speciaal ontworpen voor konijnen en knaagdieren. Deze bodembedekking is ideaal voor gebruik in hun leefomgeving en biedt tal van voordelen voor zowel uw huisdier als het milieu.

O'Nelli Cotton Comfort Bedding is perfect voor dagelijks gebruik in de kooi of het hok van uw knaagdier. Het is ideaal voor konijnen, cavia's, hamsters en andere kleine knaagdieren. Dankzij het stofvrije en absorberende karakter van katoen, helpt deze bedding om vocht en geurtjes effectief te absorberen, waardoor de leefomgeving van uw huisdier langer fris blijft.

Ten eerste biedt O'Nelli Cotton Comfort Bedding zacht comfort voor uw huisdier. Het pluizige materiaal zorgt voor een knusse en aangename slaapomgeving. Daarnaast is katoen van nature stofvrij en heeft het een groot absorptievermogen, waardoor het vocht en geurtjes snel en efficiënt opneemt. Bovendien is dit product biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk, omdat het gemaakt is van een restproduct van katoen. Zo is O'Nelli Comfort Bedding een duurzame keuze en beter voor de planeet.

Bij Brekz kunt u de beste bodembedekkers voor knaagdieren snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking tegen de scherpste prijzen!

Gebruik O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking

Trek voor gebruik het geperste katoen met uw handen wat uit elkaar. Leg in de kooi of het hok van uw knaagdier vervolgens een laag van 5 tot 7 cm Cotton Comfort Bedding. Voor konijnen legt u een wat dikkere laag op de plek waar ze hun behoefte doen. Na gebruik mag het product in de GFT-afvalbak.

Ander product?

Zoekt u een ander product dan O'Nelli Cotton Comfort Bedding bodembedekking? Er zijn diverse soorten bodembedekking voor de verzorging van uw huisdier. Bekijk bijvoorbeeld ook eens Comfort Bedding bodembedekking. Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.