Black Friday bij Brekz

Ook dit jaar kunt u bij Brekz weer profiteren van de beste Black Friday acties voor uw huisdier. Dit betekent hoge kortingen op gezond hondenvoer, kattenvoer en de beste accessoires! Op de hoogte gehouden worden van de beste acties? Schrijf u in op de nieuwsbrief of download onze gratis app!

Black Friday pagina header NL

Houd me op de hoogte
Door te klikken op bovenstaande knop schrijf je je in voor de voordeelmail
en blijf je op de hoogte van de Black Friday- en andere aanbiedingen

Profiteer van Black Friday 2023

Black Friday is ooit begonnen als een Amerikaanse traditie waarbij winkels een dag lang korting geven op talloze producten. Black Friday 2023 valt op vrijdag 24 november. Bij Brekz starten we al eerder en vliegen de aanbiedingen u al vanaf 6 november om de oren! Zo bieden we ieder de kans om een mooie deal te vinden. Wees er wel snel bij, want de acties gelden zolang de voorraad strekt.       

Profiteer van Black Friday 2023

Black Friday is een uitgelezen kans om uw favoriete dierenartikelen voordelig te kopen. Met deze tips haalt u het maximale uit de koopjesdag: 

  • Wilt u uw huisdier lekker verwennen? Stel het even uit tot Black Friday en bestel uw traktatie of verrassing dan samen met uw favoriete andere dierenproducten.

  • Combineer uw aankopen met een bestelling voor vrienden of familie, zodat u maximaal profiteert van onze Black Friday kortingen.  

  • Houd onze social media kanalen in de gaten. Hierop verschijnen al vóór Black Friday onze beste acties.

Alvast inkopen voor Sinterklaas en kerst

Sla alvast uw slag voor Sinterklaas en de kerstdagen! Doordat Black Friday ruim voor de feestdagen valt, is het een ideale kans om bijtijds uw Sinterklaas- en kerstinkopen te doen tegen scherpe prijzen.    

Ontstaan van Black Friday

Black Friday is ook in Nederland niet meer weg te denken. De dag komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten en houdt verband met Thanksgiving, de bekende feestdag die in het teken staat van familie. Die traditie komt weer voort uit een dankdag voor de oogst en andere goede dingen. Die dag heet in Nederland trouwens de 'dankdag voor het gewas'.

Dat Amerikanen deze vrijdag tot 'zwarte vrijdag' hebben benoemd, komt onder andere voort uit de enorme verkeerschaos die Black Friday als winkeldag teweegbrengt. Ook heeft het te maken met de dag waarop retailers voor het eerst in het lopende boekjaar zwarte cijfers gaan schrijven. Hoe het ook zij, Black Friday 2023 is uw beste kans op leuke najaarskoopjes. En dus ook hét moment om voor de decemberdagen de beste huisdierproducten bij Brekz te bestellen tegen de allerscherpste prijzen.


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.