Betaling per bankoverschrijving

Wanneer u gebruik wilt maken van een Bankoverschrijving kiest u tijdens de tweede stap van het bestelproces, welke wordt aangeduid met betaalmethode, voor Bankoverschrijving. Wanneer u deze bevestigt door op de gele knop Naar betalen te drukken, komt u op de pagina van onze betalingspartner Docdata terecht. Op deze pagina ziet u de betaalgegevens.

Wij verzoeken u gebruik te maken van het correcte rekeningnummer. Dit rekeningnummer krijgt u per mail toegestuurd. De afzender van dit bericht is onze betalingspartner Stichting Foundation Docdata Payments. Het is mogelijk dat deze e-mail in uw spambox terecht komt.

Het is belangrijk dat u het betalingskenmerk correct invult. Als het betalingskenmerk niet correct is ingevuld of ontbreekt, zijn wij niet in staat om uw order in behandeling te nemen en kan het zijn dat de betaling aan u wordt geretourneerd. Standaard ontvangt u de betalingskenmerk-gegevens ook via de mail (zie het vakje Stuur mij deze instructies). Wanneer u dit proces heeft afgerond, klikt u op Ga door en komt u terug op onze website. Dan is uw bestelling geslaagd.

Let op! Wanneer u kiest voor de betaalmethode Bankoverschrijving wordt uw bestelling verstuurd wanneer wij uw overschrijving ontvangen hebben. Dit kan invloed hebben op de levertijd.

Wij vragen u om het exacte bedrag over te maken op de rekening van onze betalingspartner Docdata.

Het is belangrijk dat u de betaling correct invoert. Als de betalingsgegevens niet correct zijn ingevuld of ontbreken, zijn wij genoodzaakt om uw bestelling als niet uitgevoerd te beschouwen.

Let op: als u ervoor kiest om vooraf te betalen, wordt uw bestelling pas verzonden nadat wij het geld van uw overschrijving hebben ontvangen!

Vorige pagina


Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.