Allergieën kat

Allergieën kat

Allergieën bij de kat zijn geen pretje. Gelukkig heeft Brekz een groot aanbod aan producten die u helpen om allergische reacties te verminderen en herstel bevorderen.
Lees meer ..
Allergieën kat

Allergieën bij de kat

Een allergie kan iedereen overkomen en is natuurlijk erg vervelend. Allergieën bij de kat zijn daarop geen uitzondering. Een kat kan allergisch zijn voor uiteenlopende zaken, van ingrediënten in voeding tot vlooien en stoffen in de omgeving. Gelukkig kunt u uw kat verlichting bieden wanneer er sprake is van een allergie. Bij Brekz hebben we een uitgebreid assortiment met producten die helpen om allergische reacties te verminderen, of helemaal niet meer voor te laten komen.

Bij Brekz kunt u producten ter vermindering van allergieën bij de kat goedkoop bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de beste verzorgingsproducten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel online besteld!

Assortiment producten voor allergieën bij de kat

Van speciale voeding tot aan oogdruppels, de producten op deze pagina zijn speciaal bedoeld voor katten met een allergie. Hieronder vindt u een overzichtje van ons uitgebreide assortiment.

Kattenvoeding tegen allergieën bij de kat

Wanneer uw kat een voedselallergie of overgevoeligheid heeft, kan speciale kattenvoeding een ware uitkomst bieden. Zo helpt Hill's Prescription Diet Z/D Food Sensitivities door voedselallergie en -intolerantie veroorzaakte symptomen aan de huid en spijsvertering te beperken. Voor katten die dol zijn op vlees is dit voer ook verkrijgbaar in smakelijke blikvoeding.

Ook Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic en Royal Canin Hypoallergenic zijn speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met huid- en vachtproblemen en maag-darmproblemen door voedselovergevoeligheid.

Supplementen

Voedingssupplementen kunnen uw kat extra ondersteuning bieden wanneer deze kampt met allergieën. Puur Apis (allergie) is zo'n aanvullend diervoeder, en heeft een verzorgende en verzachtende werking op de huid. Wanneer uw kat allergisch is voor stuifmeel, gras- of boompollen, helpt Puur Pollen om allergische reacties te verminderen.

Verzorgingsproducten

In het assortiment vindt u verscheidene verzorgingsproducten om allergische reacties te verminderen. Zo is er Dermoscent Pyoclean Shampoo voor het behandelen van terugkerende huidinfecties bij uw kat. Wanneer uw kat wassen een echte strijd is, kunt u ook kiezen uit verschillende sprays en lotion ter vermindering van een problematische huid door allergische reacties. Speciaal voor katten met een lichtgevoeligheid is er Dermoscent SunFREE verkrijgbaar, een waterbestendige en geurvrije zonnebrandcrème.

Een allergie kan naast huidproblemen ook invloed hebben op de ogen van uw kat. Zo kunnen katten met een allergie meer traanvocht gaan produceren, waardoor er bruinige traanvlekken bij de ooghoeken ontstaan. Beaphar Traansmeerremover helpt deze traanvlekken rond de ogen van uw kat te verwijderen. Heeft uw kat juist last van droge, geïrriteerde ogen? Kijkt u dan eens naar Lubrithal Ooggel met een kalmerende en hydraterende werking.

Ander product?

Heeft uw kat geen allergie maar een andere gezondheidsklacht? In onze kattenapotheek vindt u een breed aanbod aan producten ter ondersteuning van de gezondheid van uw kat.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.