Allergieën kat

Allergieën kat

Katten kunnen soms een allergie hebben voor bepaalde ingrediënten van het voer. Bij Brekz hebben we een uitgebreid assortiment met producten die u helpen om allergische reacties te verminderen of te beëindigen.
Lees meer ..
Allergieën kat

Allergie voor de kat

Een allergie kan iedereen overkomen. Katten zijn daarbij geen uitzondering. Een kat kan allergisch zijn voor uiteenlopende ingrdiënten en voedingsstoffen. Het grootste probleem is om in eerste in instantie te ontdekken waar de kat allergisch voor is. Zodra dit bekend is kunt u het dieet van uw kat aanpassen om allergische reacties te voorkomen.

Bij Brekz hebben we een uitgebreid assortiment met producten die u helpen om allergische reacties te verminderen of helemaal niet meer voor te laten komen. De producten op deze pagina zijn speciaal bedoeld voor katten met een allergie. Dit kan uiteenlopen van een allergie voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen tot aan problemen met de gezondheid van het maag-darmkanaal en/of de huid. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons altijd geschikte voeding die past bij de allergie van uw kat.

U kunt deze Anti-Allergie producten voor de kat op onze website gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Dankzij onze snelle service worden de producten dezelfde dag nog verzonden.
 

Assortiment allergie voor de kat

Hieronder vindt u een opsomming van de verschillende allergie voor de kat producten die wij onderscheiden:

  • Hill’s Prescription Diet: Hill’s Prescription Diet biedt twee soorten voeding aan die helpt bij het bestrijden van allergische reacties bij uw kat. U kunt Hill’s Prescription Diet Z/D kattenvoer zowel in brokjes als in natvoer kopen. Op deze manier is er altijd een geschikte optie voor kat.
  • Prins VitalCare: Prins Vitalcare Dieet Skin & Intestinal Hypoallergic voor de kat is speciaal voor volwassen katten met een voedselovergevoeligheid (huid- en vachtproblemen) en/of ter ondersteuning van maag-darmproblemen. Dit dieet bevat één eiwitbron en koolhydraatbron en vermindert de kans op een overgevoelgheidsreactie.
  • Royal Canin Veterinary Diet: Royal Canin Veterinary Diet biedt twee verschillende soorten voeding aan om allergische reacties bij uw kat te verhelpen of te voorkomen. Zowel Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer als Royal Canin Veterinary Diet Sensitivity Control kattenvoer is speciale voeding die helpt om intoleranties voor bepaalde ingrediënten en/of voedingstoffen te verminderen bij uw kat en kan helpen de gezondheid van het maag-darmkanaal te bevorderen.
  • Clinic: Clinic FDS dieet snacks zijn speciale snacks voor katten die een dieet volgen voor bijvoorbeeld blaasgruisproblemen en nierproblemen. Deze snacks kunt u aan uw kat geven zonder dat het dieetpatroon direct wordt verstoord.
     

Ander probleem?

Bent u in plaats van allergie voor de kat op zoek naar een ander soort speciaalvoer voor uw kat? Neem dan eens een kijkje in onze kattenapotheek.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.