Advantage kat

Advantage kat

Advantage is een bekend merk voor de (preventieve) behandeling van vlooien bij de kat. Voorkomen is in dit geval zeker beter dan genezen. De pipetten zijn gemakkelijk aan te brengen bij de kat.
Lees meer ..
Advantage kat

Advantage kat

De meeste katten gaan regelmatig op avontuur. Zodra ze buiten zijn trekken ze erop uit om de buurt te verkennen. Tijdens hun avonturen komen ze van alles tegen, zoals andere katten, vogels en muizen. Helaas komen katten ook regelmatig in aanraking met vlooien. Vlooien zijn erg vervelend voor uw kat en kunnen schadelijk zijn voor zijn gezondheid. Gelukkig kunt u uw kat beschermen tegen vlooien door Advantage voor katten gebruiken.

Advantage voor katten helpt te voorkomen dat vlooien uw kat bijten. Daarnaast zorgt het ervoor dat alle vlooien die op uw kat aanwezig zijn binnen 24 tot 48 uur na toediening gedood worden. Met een enkele behandeling kunt u uw kat tot 4 weken tegen vlooien beschermen. Advantage voor katten kan daarom ook zeer goed preventief gebruikt worden, bijvoorbeeld als u met uw kat op reis gaat.

Bij Brekz kunt u de beste antivlooienmiddelen snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel Advantage voor de kat tegen de scherpste prijzen!

Gebruik Advantage voor katten

Iedere Advantage voor katten verpakking bevat 4 pipetten. Met deze pipetten kunt u de werkzame vloeistof eenvoudig tussen de haren van uw kat druppelen. Hierbij is het belangrijk dat u de vloeistof druppelt ter hoogte van de schedelbasis van uw kat. De actieve stof (imidacloprid) werkt zowel preventief als curatief. Hierdoor kunt u uw kat gauw verlossen van de vervelende vlooien!

Assortiment Advantage voor katten

Bij Brekz verkopen we twee soorten Advantage vlooienmiddel voor katten. Kies het juiste product afhankelijk van de gewichtsklasse van uw kat.

Voor kleinere katten met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram verkopen wij Advantage Nr. 40

Voor grotere katten met een lichaamsgewicht boven de 4 kilogram verkopen wij Advantage Nr. 80

Andere product?

Bent u in plaats van Advantage voor katten op zoek naar een ander middel om uw kat mee te beschermen tegen vlooien en teken? Bij Brekz verkopen we diverse antivlo- en tekenproducten voor de kat. Of heeft uw kat last van een andere klacht? Bekijk dan eens onze online kattenapotheek

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.