Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zwemvest XL voor de hond OP is OP

Productinformatie

Zwemvest XL voor de hond is een oranje zwemvest en is geschikt voor honden van wat grotere rassen. 

  • Goed zichtbaar
  • Laat uw hond eenvoudig drijven
  • Geschikt voor honden vanaf 41 kg

Meer informatie

Zwemvest XL voor de hond

Zwemvest XL voor de hond is een oranje zwemvest en is geschikt voor honden van wat grotere rassen. Het zwemvest is ideaal wanneer u uw hond meeneemt aan boord van uw boot. Uw hond blijft er eenvoudiger mee drijven wanneer hij, al dan niet uit eigen beweging, in het water is. Dankzij de heldere oranje kleur van het vest is hij ook beter zichtbaar en kunnen andere boten uw hond vanaf een afstand zien zwemmen. Het Zwemvest XL voor de hond is geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg.

Het zwemvest XL voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 41cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 52,6cm.

  • Laat uw hond gemakkelijker drijven
  • Veilig wanneer uw hond ongewild te water raakt
  • Betere zichtbaarheid tijdens het zwemmen voor andere watersporters
  • Geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg
     

Bij Brekz kunt u de beste zwemvesten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner zwemvest? Kijk dan eens bij ons Zwemvest M voor de hond. Een overzicht van al onze Zwemvesten vindt u hier.


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
12-07-2019
4
4
4
4
4
de maten kloppen niet veel te klein voor een hond boven de 40 kilo.
01-07-2018
4
4
4
4
4
Mooi zwemvest maar de maat XL was niet helemaal geschikt voor onze Sint Bernard. Wellicht zou het een idee zijn de maximale ruglengte en gewicht van de hond te vermelden