Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Cooling Dog Toy

Productinformatie
10 cm
€ 3,99
€ 3,99

Cooling Dog Toy is een heerlijk verfrissend rubberen speelgoed en is geschikt voor iedere hond.

  • Koelt uw hond op warme dagen
  • Stevig rubberen ontwerp
  • Binnen 3 uur gebruiksklaar

 

   

                            


Meer informatie

Cooling Dog Toy

Cooling Dog Toy is een heerlijk verfrissend rubberen speelgoed en is geschikt voor iedere hond. Om hem te gebruiken legt u het rubberen bot 1 minuut onder water en plaatst hem vervolgens 3 uur in de vriezer. Daarna is het bot klaar voor gebruik en verkoelt het uw hond terwijl hij ermee speelt of op kauwt. Ideaal voor het verkoelen van uw hond op warme zomerdagen.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cooling Dog Toy tegen de scherpste prijzen.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen. Voorkom dat uw hond deeltjes van het speelgoed afbijt en opeet. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

     
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier.
 


Reviews
4
4
4
4
4
1 / 5 (1)
09-08-2018
4
4
4
4
4
Geen keuze om de grote van het artikel in te geven waardoor we de kleinste maat gekregen hebben en dit voor Golden Retrievers. Mist zijn verkoelend effect dus.