Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK
VERTRAAGDE LEVERING: Het is momenteel flink drukker dan normaal. Vanwege het corona-virus ontvangen we veel meer bestellingen. Daarnaast zijn we bezig te verhuizen naar een groter magazijn. Als gevolg hiervan zal de levering van uw bestelling circa 4 tot 8 werkdagen vertraagd zijn. We vragen uw begrip voor deze situatie en werken er heel hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn

Cooling Dog Toy

Productinformatie
10 cm
€ 3,99
€ 3,99

Cooling Dog Toy is een heerlijk verfrissend rubberen speelgoed en is geschikt voor iedere hond.

  • Koelt uw hond op warme dagen
  • Stevig rubberen ontwerp
  • Binnen 3 uur gebruiksklaar

 

   

                            


Meer informatie

Cooling Dog Toy

Cooling Dog Toy is een heerlijk verfrissend rubberen speelgoed en is geschikt voor iedere hond. Om hem te gebruiken legt u het rubberen bot 1 minuut onder water en plaatst hem vervolgens 3 uur in de vriezer. Daarna is het bot klaar voor gebruik en verkoelt het uw hond terwijl hij ermee speelt of op kauwt. Ideaal voor het verkoelen van uw hond op warme zomerdagen.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cooling Dog Toy tegen de scherpste prijzen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

     
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier.
 


Reviews
4
4
4
4
4
2.5 / 5 (2)
21-08-2019
4
4
4
4
4
Prima speeltje goed voor een pup.
09-08-2018
4
4
4
4
4
Geen keuze om de grote van het artikel in te geven waardoor we de kleinste maat gekregen hebben en dit voor Golden Retrievers. Mist zijn verkoelend effect dus.