Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Zomerse dierenwinkel 

Vandaag regen of 30 graden? De Nederlandse zomers zijn wispelturig, maar één ding is zeker: Zowel mensen als dieren genieten als het mooi weer is. Echter hebben dieren net als mensen af en toe behoefte aan verkoeling. Op deze pagina vindt u een selectie handige zomerproducten.
Lees meer ..

Drinkfonteinen

Beaphar

Cat Mate

Petsafe - Staywell

Wandelen

Overige

In de Bench

Ballen

Frisbee

Overige

Drijvend

Koelingsbanden

Op de Fiets

Wandelen

Gewrichten en botten

Ballen

Op de Fiets

Overige

Drinkfonteinen

Drinkfonteinen

Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

De Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond is een witte drinkfontein die constant twee liter water rondpompt. De fontein is een uitstekende manier om in de waterbehoefte van uw kat te kunnen voorzien, vooral wanneer uw kat liever uit de kraan dan uit een waterbakje drinkt. Het water blijft vers, koel en zuurstofrijk, waardoor uw huisdier het graag zal willen drinken. De fontein is eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen de adapter aan te sluiten en de fontein te vullen met water. De fontein heeft verschillende hoogtes en is gemakkelijk schoon te maken. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor u er nagenoeg geen last van zult hebben. Het is dus een ideaal alternatief voor het normale waterbakje. 

Inclusief nagenoeg geruisloze 12 V pomp en koolstoffilter. 

 • Voor katten en kleine honden
 • Vers, koel en zuurstofrijk water
 • Maakt weinig geluid
 • Makkelijk schoon te maken door losse bakjes
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruik Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

1. Bovenste komvorm afhalen en stroomsnelheid naar wens aanpassen. Er wordt een middelmatige stroomsnelheid aanbevolen. Lagere stroomsnelheden veroorzaken minder waterverlies ten gevolge van verdamping. Hogere stroomsnelheden zullen het water verder afkoelen en zijn misschien prettiger voor uw huisdier.
2. Filterpatroon onder kraan afspoelen om eventueel houtskoolstof te verwijderen.
3. Filterpatroon insteken.
4. Bovenste komvorm met zorg terugzetten zodat hij perfect past.
5. Onderste kom tot het MAX merkje met water vullen.
6. Transformator aansluiten en in stopcontact steken. Na een korte periode moet het water beginnen te stromen. De grote kom kan tot het MAX merkje naar wens bijgevuld worden. Het waterniveau mag niet onder het MIN merkje komen.  

Lees voor informatie over het onderhoud en veelvoorkomende problemen de bijgeleverde handleiding. 
 

Andere drinkfontein?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere Navulling Filter Catmate voor de kat en de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/629-home_default/catmate-multi-level-water-fountain.jpg
33.99 2019/01/01
Degelijk product, de katjes drinken meer dan ervoor wat ook de bedoeling was van onze aankoop. Correcte levering.
Werkt goed en weinig geluid! Wel zelf goed opletten dat ie niet onder de minimum hoogte water komt.
Deze keer werd wel alles mooi opgevolgd en kwamen de mails ivm levering netjes binnen. Ben terug een tevreden klant.
Royal Canin Sensible 33 voor katten. Ze zijn er gek op. Daarom blijf ik het ook herbestellen.
851
493
Catmate Multi Level Water Fountain > Meer informatie
Verpakking Prijs
2 liter
€ 33,99

Beaphar

Beaphar Vlooienband (vanaf 6 maanden) kat

Beaphar Vlooienband kat

De Beaphar Vlooienband kat is een halsband die zowel direct als preventief helpt tegen vlooien bij kortharige katten. De halsband werkt op basis van de stof Diazinon. Hij werkt optimaal binnen 2 tot 4 dagen en is werkzaam voor een periode van 6 maanden. Het product is geschikt voor de bestrijding van vlooien bij kortharige katten en is waterbestendig. De halsband is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Ingrediënten Beaphar Vlooienband kat

Diazinon (15%).
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlooienband kat

Eén halsband per dier gebruiken. De werking is optimaal na 2 tot 4 dagen en is werkzaam voor 6 maanden. Losjes om de nek van het dier bevestigen. Wanneer te strak, kan de band huidirritatie veroorzaken. Overtollige deel afknippen, rekening houdend met eventuele groei. De band is waterbestendig.

Let op!
Niet te gebruiken bij zieke en herstellende dieren, dieren met een leverstoornis, dieren die overgevoelig zijn voor de werkzame stof en dieren jonger dan 6 maanden. Beneden 25°C bewaren.
Mensen met een bekende overgevoeligheid voor diazinon wordt afgeraden dit product te gebruiken. Gebruik tijdens dracht en lactatie wordt afgeraden.

Andere vlooienbestrijdingsmiddelen?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld in tabletvorm? Kijk dan eens bij Beaphar Vlo Kill. Een overzicht van al onze Antivlo en teken producten ziet u op de merkenpagina.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24043-home_default/vlooienband-kat.jpg
5.99 2019/01/01
Ik heb het 3 sterren gegeven Omdat ik niet weet of het ook echt goed werkt Wel weet ik dat mijn kat minder krapt als hij Normaal gesproken doet misschien moet De kwaliteit verbeterd worden zodat het echt Doel treffend zijn werkt doet
Voor alle 3 de katten er 1 besteld. Ideaal, rekt mee, na een aantal dagen geen vlooien meer gezien bij de katten
Na een week zijn de vlooien bijna weg
Heel tevreden met de bandjes, ze zitten nog steeds om, is nog niet eerder gebeurd! En geen vlooien meer...ook erg belangrijk. Ze stinken niet en werken dus prima!
Goed product met een eerlijke prijs
Ik kan nog geen beoordeling geven omdat de kat de vlooienband net om heeft. Er is een periode nodig van een aantal maanden om te kunnen beoordelen of de kat ook inderdaad minder last heeft van vlooien.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. De sluiting van de band is aan de grote, lompe kant voor een kat. Dat had wat subtieler gemogen.
1772
1012
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rood
€ 7,49
€ 5,99
Wit
€ 7,49
€ 5,99
Zwart
€ 7,49
€ 5,99
Beaphar vlooienband hond

Beaphar vlooienband hond

De Beaphar vlooienband hond is een middel tegen vlooien en is geschikt voor honden met kort- of middellang haar en een leeftijd vanaf 6 maanden. De band is na al na 2-4 dagen volledig werkzaam en bestrijd vlooien vervolgens gedurende 6 maanden. Hij is tevens goed bestand tegen water. U hoeft de band daarom niet af te doen wanneer het buiten regent. De werkzame stof in het middel heet Diazinon en verspreid zich over het hele lichaam van de hond. Zo worden de vlooien overal gedood en blijft uw hond er langdurig tegen beschermd. De band is beschikbaar in de kleuren zwart en wit.

Bij Brekz kunt u uw anti-vlooienmiddelen eenvoudig online bestellen. Wilt u de Beaphar vlooienband hond goedkoop aanschaffen? Maak gebruik van de een van onze vele acties en koop dit product voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van de Beaphar vlooienband hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar vlooienband hond

Eén halsband aanbrengen per dier. Het middel werkt optimaal na 2-4 dagen en behoudt zijn werking gedurende 6 maanden. Bevestig de band losjes om de nek van het dier om huidirritatie te voorkomen. Knip het overtollige deel van de band af, maar houd wel rekening met de eventuele groei van uw hond. De band is waterbestendig waardoor regen, zwemmen of wassen geen invloed heeft op de werking. De halsband bewaren beneden 25 graden Celsius. Niet in de koelkast of vriezer bewaren.

Ingrediënten

Diazinon (15%)

Bijwerkingen

Soms kan enige irritatie in de nek optreden ten gevolge van het dragen van de band. Aangeraden wordt om de band dan te verwijderen tot de symptomen zijn verdwenen. Behandeling is niet nodig. Andere reacties of ernstige bijwerkingen melden bij de dierenarts. 

Let op!
Niet gebruiken bij zieke en herstellende dieren, dieren met een leverstoornis, dieren, overgevoelig voor organofosforverbindingen en dieren jonger dan 6 maanden. Mensen met een bekende iovergevoeligheid voor diazinon wordt afgeraden dit product te gebruiken. Aanraking met de huid tot een minimum beperken en na aanbrengen handen wassen. Gebruik door honden tijdens de dracht en lactatie wordt afgeraden. Niet gelijktijdig gebruiken met andere organofosfor- of carbamaat insecticiden.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een alternatief anti-vlooien middel voor uw hond? Kijk dan eens bij de medicijnen van Beaphar. Hier vindt u onder andere Beaphar Vlo Kill. Kijk voor de Merkenpagina bij de pagina van Beaphar hond.

Beaphar
https://www.brekz.nl/24044-home_default/vlooienband-hond.jpg
5.99 2019/01/01
Goed en goedkoop
Nog niet hoeven te gebruiken.
1774
1013
> Meer informatie
Beaphar vlooienband hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Rood
€ 7,49
€ 5,99
Wit
€ 7,49
€ 5,99
Zwart
€ 7,49
€ 5,99

Cat Mate

Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik is een eenvoudig kattenluik dat geschikt is voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm. Het simpele maar sterke materiaal zorgt ervoor dat het niet snel kapot gaat. Dit luik laat weinig tocht door omdat het een tocht- en weerbestendige borstelrand bevat en is daarnaast magnetisch afsluitbaar. Hij werkt met een elektromagnetische band om de nek van de kat, waardoor vreemde katten buiten worden gehouden. De vier verschilende standen die gebruikt kunnen worden zijn: open, dicht, alleen naar binnen en alleen naar buiten. Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Inclusief twee magneten voor aan de halsbandjes. Exclusief 9 volt batterij. 

 • Geschikt voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm
 • Stevig materiaal dat niet snel kapot gaat
 • Werkt met een elektromagnetische band, die vreemde katten buiten houdt
 • Met vier verschillende standen: open, dicht, alleen maar binnen en alleen maar buiten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Cat Mate 254 Kattenluik tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Cat Mate 254 Kattenluik

Buitenmaat breedte: 195 mm
Buitenmaat lengte: 242 mm
Afmeting montageplek breedte: 168 mm 
Afmeting montageplek hoogte: 219 mm 
 

Ander kattenluik? 

Bent u op zoek naar een goedkoper kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken Cat Mate assortiment. Hier verkopen we onder andere het Cat Mat 204 Kattenluik.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/1444-home_default/cat-mate-254.jpg
42.99 2019/01/01
Prima en snelle levering
Heerlijk andere katten niet naar binnen kunnen gaat hier wel regelmatig stuk
Een heel goed product! Het kattenluik is betrouwbaar, een goed magnetisch sluitingssysteem dat andere katten buitensluit...vlot geleverd door Brekz.be!
Super product. Raad het iedereen aan. Nooit meer last van andere katten in de tuin.
produkt van goede kwaliteit - voldoet aan het gevraagde.
Heb eerst een niet werkende gekregen maar ze hebben me meteen daarna een ander gestuurd en die is helemaal naar wens❤️
Duidelijke website met eerlijke prijzen.Vlotte bestelling.Dag nadien bestelling, product in bezit.Bestelling geleverd op afgesproken tijd...superhandig.Top!
Heel tevreden! Snelle levering.
1925
1093
Cat Mate 254 > Meer informatie
Cat Mate 254 Kattenluik 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Wit
€ 42,99
Bruin
€ 42,99
Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik is een degelijk kattenluik voor in wanden en deuren en is speciaal gericht op grote katten. Het kattenluik is geschikt voor katten met een schofthoogte tot circa 36 cm en kan worden gemonteerd in deuren en wanden van maximaal 50 mm dik. Dit grote kattenluik geeft ook grote katten het plezier van op pad gaan wanneer zij dat willen. Het luik is stevig gebouwd, is magnetisch afsluitbaar en beschikt over een borstelrand die hem afsluit voor kou en wind van buiten. Het magnetische veiligheidsslot heeft 4 instellingen: 

 • Alleen naar binnen toe openen
 • Alleen naar buiten toe openen
 • Zowel naar binnen als naar buiten toe openen
 • Het luik blijft gesloten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Productspecificaties Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin, beide met een transparant luik. Enkele afmetingen op een rij (breedte x hoogte):

 • De totale afmetingen zijn: 23,5 cm x 25,2 cm
 • Montage in deur of wand: 21 cm x 22,7 cm
 • De grootte van de luik-opening: 18 cm x 19,7 cm
 • Maximum schofthoogte van uw kat: ca. 36 c

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 234 Kattenluik. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u op de Productpagina.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/22625-home_default/cat-mate-221-large-cat-flap.jpg
25.95 2019/01/01
uitstekend voor onze dikke poes, makkelijk te plaatsen
exelent zeer vlugge en nette verzending ,kan niet beter honderd percent tevreden!!!
De gaatjes die je moet boren voor de schroeven die er helemaal doorheen moeten belachelijk , te dicht bij de rand die je uit moet boren. Daarbij belachelijk dat je de schroeven in moet korten, als je al n smallere deur hebt, doe er gewoon wat schroeven bij.
Stevig Luik dat ik voor een Jack Russel gebruik en dat bestand is tegenzin vitaliteit
Snelle en correcte bestelling en levering, heel tevreden. Een echte aanrader !!!
1928
1094
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 25,95
Bruin
€ 25,95

Petsafe - Staywell

Petsafe Microchip Kattenluik wit

Petsafe Microchip Kattenluik wit 

PetsafeMicrochip Kattenluik wit is een geavanceerd kattenluik dat werkt op de identificatiechip van uw kat en is geschikt voor in diverse deuren. Dit kattenluik behoort tot de nieuwste in zijn soort. De toegang wordt namelijk verleend aan de hand van de identificatiechip van uw kat. Daardoor is het niet langer nodig om met losse magnetische halsbandjes te werken en is dit het ideale kattenluik om andere katten eenvoudig buiten te houden.

Het luik beschikt over verschillende standen en heeft een magnetische sluiting, zodat hij niet open kan waaien. Wanneer uw kat binnen komt geeft het een pieptoon, die eventueel kan worden uitgeschakeld.  Het PetsafeMicrochip Kattenluik werkt op batterijen

 • Toegang middels de identificatiechip van uw kat, losse halsbandjes zijn niet langer nodig.
 • Meerdere chips ( max. 40) te programmeren
 • Houdt andere katten effectief buiten
 • Beschikt over 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, naar binnen en naar buiten, volledig gesloten
 • Magnetische sluiting voorkomt open waaien
 • Werkt op batterijen
 • Controlelicht voor laag batterij niveau

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Petsafe Microchip Kattenluik wit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksaanwijzing Petsafe Microchip Kattenluik wit

Dit kattenluik heeft uitgebreide specificaties, die u hieronder kunt vinden.

Specificaties voor montage:

 • Buitenmaat (HxBxD): 220 x 240 x 49 mm
 • Uitzaagmaat (HxB): 168 x 175 mm
 • Uitzaag diameter voor glas: 212 mm
   

Het kattenluik is te monteren in houten, metalen en kunststof deuren en in glasdeuren tot maximaal 110 mm dik. 

Identificatiechip: geschikt voor type FDX-B volgens ISO 11785 (alle in Europa gebruikte identificatiechips met 15 cijfers).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met elektromagnetische toegang? Kijk dan eens bij ons Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.nl/27088-home_default/petsafe-microchip-kattenluik-wit.jpg
79.99 2019/01/01
Wij zijn erg tevreden met het kattenluik dat wij bij Bretz besteld hebben. De levering was snel en het product was goed verpakt.
Goede service, kattenluik met chip werkt perfect. Andere katten kunnen niet meer binnen, onze 2 katten hadden wel een aanpassingsperiode nodig. Ze waren een kattenluikje zonder chip gewoon. Nu moeten ze een seconde wachten tot hun chip gelezen wordt. Maar na een paar dagen waren ze er mee weg. Zeer tevreden, ons huis is geen kattenhotel meer ☺.
Simpel te installeren, degelijk plastic. De katten moeten wel even wennen aan het klikgeluid bij ontgrendelen van het luikje.
Een prima kattenluik En erg snel bezorgd
Het product zag er helemaal goed uit, helaas gaat deze alleen op batterij en willen wij een kattenluik wat op stroom gaat en dat was met deze niet het geval.
21993
1095
Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik wit > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 79,99
Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door is een simpel en voordelig luik voor honden en katten tot ongeveer 7 kilogram. Hij heeft ook de mogelijkheid om volledig gesloten te zijn. Dan kan uw huisdier niet naar binnen of buiten. Het luik is geschikt voor vrijwel alle deuren en muren en is gemakkelijk te installeren.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell Original Small Pet Door  tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Afmetingen Staywell Original Small Pet Door

Grootte dier
Grootte frame
Deuropening
Montageplek breedte en hoogte
Schouderhoogte
Up to 7kg 236mm x 198mm 178mm x 152mm 185mm x 158mm
147mm

 

Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een kattenluik dat meer geavanceerd is? Bekijk dan onze Kattenluiken pagina. Hier verkopen we onder andere het Staywell 420 magnetisch kattenluik. Deze is in te stellen op vier verschillende standen.

Staywell
https://www.brekz.nl/20503-home_default/staywell-730-original-petdoor.jpg
9.99 2019/01/01
Prima, precies wat we zochten
weer een goede levering dikke vette ++++
precies wat ik verwacht had en makkelijk te monteren na een week hadden de katten ook door waarvoor het was
1943
1104
> Meer informatie
Verpakking Prijs
715 Wit
€ 9,99
730 Bruin
€ 9,99
737 Grijs
€ 12,99

Wandelen

Drinkfles voor onderweg voor de hond

Drinkfles voor onderweg voor de hond

Drinkfles voor onderweg voor de hond is een handige drinkfles met drinkbakje voor onderweg en is geschikt voor iedere hond. Met deze drinkfles kan uw hond ook onderweg drinken, bijvoorbeeld tijdens een stop of na een lange wandeling. De fles is gecombineerd met een handige drinkbak. Zo loopt het water uit de fles als vanzelf in de drinkbak, waar uw hond het kan opdrinken. De drinkfles is door middel van een haak te bevestigen aan uw broek en is geschikt voor iedere hond.

 • Drinkfles met drinkbak voor uw hond
 • Ideaal voor onderweg of na een lange wandeling
 • Combinatie tussen fles en bak voor makkelijk schenken en drinken
 • Kan bevestigd worden aan de broek met een haak
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Drinkfles voor onderweg voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinknippel voor in de bench? Kijk dan eens bij onze Beeztees Drinknippel voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor Op reis en onderweg vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/32140-home_default/drinkfles-voor-onderweg.jpg
3.99 2019/01/01
Handig en niet duur, snel op tijd gebracht.
Handig en makkelijk voor onderweg
Handig flesje, sluit wel niet altijd even goed af, rubberen afsluitring moet soms teruggestoken worden.
heel makkelijk voor onderweg
een fantastisch ding, ik koop al een tweede voor onderweg op hele warme dagen zoals nu
2006
1138
Drinkfles voor onderweg > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99

Overige

Grondhaak hond en kat

Grondhaak hond en kat

De Grondhaak hond en kat is een haak voor in de grond, waaraan u uw hond of kat kunt vastmaken en is geschikt voor veel uiteenlopende grondsoorten. Om hem te gebruiken draait u de haak vast in de grond en legt de ketting of riem eraan vast. De haak kan worden gebruikt in alle grondsoorten en is daarom ideaal voor op de camping of in het bos. Afhankelijk van de dichtheid van de ondergrond, kan de grondhaak ook op het strand worden gebruikt. Houdt u uw hond wel altijd in de gaten. Voor deugdelijk gebruik dient het product tot het driehoekige gedeelte in de grond te worden gedraaid. Zo voorkomt u ombuigen.

 • Voor eenvoudig vastleggen van uw hond of kat
 • Geschikt voor gebruik in alle grondsoorten
 • Ideaal voor in de tuin, in het bos of op de camping
 • Snel en effectief

 

Bij Brekz kunt u de beste producten voor op reis en onderweg goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Grondhaak hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een fietsbeugel voor uw hond? Kijk dan eens bij de Dogrunner fietsbeugel voor de hond. Een overzicht van al onze producten voor Op reis en onderweg vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/31636-home_default/grondhaak.jpg
3.99 2019/01/01
Voor mij is dit een goede site met interessante aanbiedingen . Spijtig dat ik vandaag niet verwittigd ben vd. levering. Gelukkig was ik aanwezig. Minpuntje
Vrij groot, stevig en prijs/kwaliteit meer dan waard!
Hij was voor mijn doel, te groot. Het toen willen ruilen was voor mij een probleem. Het was verpakt in een grote doos, bij mijn vogelvoer. Hoe dus te retourneren? En de verzendkosten kwam voor eigen rekening en.. ..werd niet thuis opgehaald.,! Ik ga dan ook niet iets kopen bij Breks als ik niet zeker weet of ik het wil houden.
2007
1139
Grondhaak > Meer informatie
Grondhaak hond en kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Zwemvest XL voor de hond OP is OP

Zwemvest XL voor de hond

Zwemvest XL voor de hond is een oranje zwemvest en is geschikt voor honden van wat grotere rassen. Het zwemvest is ideaal wanneer u uw hond meeneemt aan boord van uw boot. Uw hond blijft er eenvoudiger mee drijven wanneer hij, al dan niet uit eigen beweging, in het water is. Dankzij de heldere oranje kleur van het vest is hij ook beter zichtbaar en kunnen andere boten uw hond vanaf een afstand zien zwemmen. Het Zwemvest XL voor de hond is geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg.

Het zwemvest XL voor de hond is in de rug (van staart naar hoofd) 41cm lang. Verder heeft het zwemvest een tailleomvang van 52,6cm.

 • Laat uw hond gemakkelijker drijven
 • Veilig wanneer uw hond ongewild te water raakt
 • Betere zichtbaarheid tijdens het zwemmen voor andere watersporters
 • Geschikt voor honden van wat grotere rassen en met een gewicht vanaf 41 kg
   

Bij Brekz kunt u de beste zwemvesten goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Zwemvest XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner zwemvest? Kijk dan eens bij ons Zwemvest M voor de hond. Een overzicht van al onze Zwemvesten vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.nl/2387-home_default/zwemvest-xl-voor-de-hond.jpg
14.39 2019/01/01
3143
1744
Zwemvest XL voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 17,99
€ 14,39

In de Bench

Drinknippel voor de hond

Drinknippel voor de hond

De Drinknippel voor de hond is een hulpmiddel voor het eenvoudig bevestigen van een fles aan de muur of in de bench. Met deze drinknippel kunt u plastic flessen geschikt maken als drinkfles voor uw huisdier. Het product is eenvoudig aan te brengen op de meeste soorten flessen en is lekvrij. De Drinknippel voor de hond kan worden bevestigd aan de muur of in de bench.

 • Drinknippel voor op de meeste soorten flessen
 • Voor bevestiging aan de muur of in de bench
 • Lekvrij
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Drinknippel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfles voor onderweg? Kijk dan eens bij onze Drinkfles voor onderweg voor de hond. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 
 

Brekz
https://www.brekz.nl/24182-home_default/drinknippel-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
heel gemakkelijk is altijd proper
De lekkende drinknippel is zeer snel vervangen. Prima opvolging en snelle herlevering. Bedankt.
3183
1762
> Meer informatie
Drinknippel voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99

Ballen

Massief rubberen bal voor de hond

Massief rubberen bal voor de hond

Massief rubberen bal voor de hond is een rubberen bal voor urenlang speelplezier en is geschikt voor iedere hond. De massieve bal is erg stevig, maar kan wel gewoon stuiteren zoals iedere bal. Hij is verkrijgbaar in vier maten. Zo is er altijd een passende massieve bal voor uw hond bij. De bal is verkrijgbaar in de volgende maten en doorsnede:

 • Small: 5 cm
 • Medium: 6,5 cm
 • Large: 7,5 cm
 • Extra Large 9 cm

 

Nog een keer de voordelen van de Massief rubberen bal voor de hond op een rij:

 • Massieve bal dus zeer stevig
 • Stuitert zoals iedere bal
 • Verkrijgbaar in vier verschillende maten
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Massief rubberen bal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speelbal met bel? Kijk dan eens bij de Rubberen Speelbal met bel voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed vindt u hier.

https://www.brekz.nl/3818-home_default/massief-rubberen-bal-voor-de-hond.jpg
2.25 2019/01/01
Voldoet aan de verwachtingen
Prima bal voor mijn active hond doordat hij stuitert
leuke maar zware bal
Handige, harde bal die de hond niet direct kapot kan bijten.
Mijn Duitse herder is zeer tevreden over zijn bal!
Stevige rubber bal. Omdat hij massief is, is hij erg zwaar. Uitkijken met gooien.
Onze Berner Sennenhond is er gek mee, bovendien kan hij het gekochte niet snel stukbijten gezien de constructie van de bal.
me hond is er blij mee en ik ook want ze krijgt hem niet stuk . en de prijs is goed
Wel wat hard, maar stuitert geweldig en kan niet stuk!
5389
2814
Massief rubberen bal voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 1,49
Medium
€ 1,99
Large
€ 2,99
Extra Large
€ 3,99

Frisbee

Dog-o-Soar Frisbee voor honden

Dog-o-Soar Frisbee voor honden

Dog-o-Soar Frisbee voor honden is een stevige rubberen frisbee en is speciaal gemaakt voor honden. Frisbeen is de leukste manier om de conditie van uw hond op peil te houden en de band met uw huisdier te verbeteren. Dankzij het innovatieve ontwerp is de frisbee makkelijk op te pakken en weg te gooien. Hij is gemaakt van stevig rubber, waardoor hij doorgaans lang mee gaat. 
Het product is verkrijgbaar in twee maten met doorsnede: S (18 cm) en L (22 cm).

 • Gemaakt van stevig en zacht rubber
 • Speciaal gemaakt voor de hond
 • Veilig speeltje
 • Gemakkelijk te gooien en op te pakken

 

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor de hond eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dog-o-Soar Frisbee voor honden tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon frisbee voor de hond? Kijk dan eens bij de Nylon Frisbee voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u op de Overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/4416-home_default/dog-o-soar-frisbee-voor-honden.jpg
5.49 2019/01/01
Fijn materiaal!
Gewoon uitstekend. Niets aan toe te voegen
Leuke frisbee, maar een beetje onhandig als hij op een bepaalde kant valt op een vlakke ondergrond: de hond kan hem maar moeilijk opnemen, de schijf "plakt" op de grond en de hond kan deze dan moeilijk vastgrijpen. Anders leuk speeltje
groot succes en niet kapot te krijgen
6166
3153
Dog-o-Soar Frisbee voor honden > Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 5,49
L
€ 7,49

Overige

Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond

Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond

Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond is een stevige kabel met ijzeren kern en is bedoeld voor het vastleggen van uw hond. De vastlegspiraalkabel is een ideaal hulpmiddel voor situaties onderweg, waarbij u uw hond (tijdelijk) wilt vastleggen. De kabel is voorzien van een ijzeren kern en is daardoor zeer sterk. Hij wordt aan beide zijden bevestigd met stevige karabijnhaken.

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trixie Vastlegspiraalkabel 5 meter voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een grondhaak om de hondenriem aan te koppelen? Kijk dan eens bij de Grondhaak hond en kat. Een overzicht van al onze producten voor op reis en onderweg vindt u hier.

https://www.brekz.nl/25130-home_default/boon-vastlegspiraalkabel-4-meter-voor-de-hond.jpg
11.49 2019/01/01
Enorm tevreden, stevig + veert terug na bully tegen te houden. Super handig op camping wanneer je alles moet opbouwen & afbreken en je viervoeter (junior/pup van 20kg) wil er vandoor gaan. Tezamen met spiraalpin gekocht.
Heel praktisch ding. Heb 'm zelf nog niet gebruikt, mijn dochter wel en die was er tevreden over. Punt is, en daarom heb ik hem gekocht, dat de draad niet verward raakt.
Het is een goede kabel. Ik gebruik het voor 1 van mijn hondjes. Als ik rustig in het bos wil zitten leg ik haar aan de kabel. De kabel is perfect en stevig genoeg voor mijn hondjes van 6.5 kilo.
6828
3442
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 11,49
Per 2
€ 20,99
Cooling Dog Toy

Cooling Dog Toy

Cooling Dog Toy is een heerlijk verfrissend rubberen speelgoed en is geschikt voor iedere hond. Om hem te gebruiken legt u het rubberen bot 1 minuut onder water en plaatst hem vervolgens 3 uur in de vriezer. Daarna is het bot klaar voor gebruik en verkoelt het uw hond terwijl hij ermee speelt of op kauwt. Ideaal voor het verkoelen van uw hond op warme zomerdagen.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cooling Dog Toy tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier.
 

https://www.brekz.nl/22098-home_default/cooling-dog-toy.jpg
10.49 2019/01/01
23019
13442
> Meer informatie
Cooling Dog Toy 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
10 cm
€ 3,99

Drijvend

Drijvende Bal Met Stekels Blauw

Drijvende Bal Met Stekels Blauw 

Drijvende Bal Met Stekels Blauw is een leuke blauwe bal met stekels en drijfvermogen en is geschikt voor iedere hond. Deze blauwe bal met stekels is stevig zodat u hem zorgeloos kunt laten apporteren. De opvallende kleur zorgt ervoor dat hij gemakkelijk terug te vinden. De bal heeft voldoende drijfvermogen om te blijven drijven wanneer hij te water gaat. 
De Drijvende Bal Met Stekels Blauw is verkrijgbaar in 3 maten:

 • 6 cm
 • 10 cm
 • 12,5 cm

 

Nog eenmaal de voordelen van het product op een rij:

 • Ideaal apporteerspeelgoed
 • Felle blauwe kleur maakt hem goed zichtbaar
 • Blijft drijven
 • In 3 maten verkrijgbaar
 • Geschikt voor iedere hond

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Drijvende Bal Met Stekels Blauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bal voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Massief rubberen bal voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.


 

https://www.brekz.nl/22110-home_default/drijvende-bal-met-stekels-blauw.jpg
7.49 2019/01/01
Bal is groter dan dat ik dacht
goede ballen voor shelties, snelle levering
Mooie stevige kauwbare ballen . Hond is er gek mee.
super gemakkelijk - geleverd aan huis
23044
13447
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per stuk 020-6200 6 cm.
€ 3,99
per stuk 020-6201 10 cm.
€ 5,75
per stuk 020-6202 12,5 cm.
€ 7,49
Dog Mate 221 Small Hondenluik

Dog Mate 221 Small Hondenluik

Het Dog Mate 221 Small Hondenluik is een prachtig hondenluikvan goede kwaliteit. Laat uw hond nu zelf kiezen wanneer hij of zij naar binnen of naar buiten wil, zonder dat u daarvoor zelf op hoeft te staan! De stevige deur beschikt over vier toegangsstanden en kan handmatig gesloten worden. Dit gebeurt met een afsluit schuif en voorkomt dat uw hond op ongewenste tijdstippen naar buiten of binnen gaat. U kunt dus op elk moment besluiten de deur gesloten te houden. Dogmate is een zeer betrouwbaar merk en heeft een goede reputatie op het gebied van het leveren van huisdierenluiken van superieure kwaliteit. Het Dog Mate 221 Small Hondenluik is geruisloos zodat uw hond zo vaak als hij of zij maar wil naar binnen en naar buiten kan gaan zonder dat het u last of irritatie bezorgd.

Bij Brekz kunt u de beste hondenluiken voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Mate 221 Small Hondenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Dog Mate 221 Small Hondenluik

 • het Dog Mate 221 Small Hondenluik is voorzien van stevig glas dat niet snel zal breken
 • kan op slot
 • voorzien van een borstelige tochtstrip wat de kans op tocht verminderd
 • eenmaal ingebouwd in uw deur geeft dit een nette uitstraling
 • geschikt voor schouderhoogte tot 36 cm
 • ideaal voor honden als Teckels of Chihuahua’s

 

Afmetingen Dog Mate 221 Small Hondenluik

Afmeting hondenluik: 252 x 235 mm
Uitzaagafmeting: 227 x 210 mm
Maximale dikte deur: 50 mm

Ander product?

U kunt bij Brekz nog veel meer hondenluiken kopen. Het Dog Mate 215 Medium hondenluik is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 46 centimeter. Dog Mate 216 Large hondenluik is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 63 centimeter. Klik hier voor een overzicht van alle hondenluiken.

https://www.brekz.nl/24894-home_default/dog-mate-221-small-hondenluik-.jpg
28.49 2019/01/01
27572
14403
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Wit
€ 28,49
Dog Mate 215 Medium Hondenluik

Dog Mate 215 Medium Hondenluik

Dog Mate 215 Medium Hondenluik is een prachtig hondenluik van goede kwaliteit. Laat uw hond nu zelf kiezen wanneer hij of zij naar binnen of naar buiten wil, zonder dat u daarvoor zelf op hoeft te staan! U kunt de deur echter ook met een afsluitschuif op slot doen, waardoor uw hond niet naar buiten kan op tijden dat dit niet gewenst is. Dit hondenluik is geschikt voor medium honden zoals terriërs of poedels. Heeft u zo’n hond en bent u op zoek naar een hondenluik van een goed merk tegen een scherpe prijs? Dan is het Dog Mate 215 Medium Hondenluik voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenluiken voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Dog Mate 215 Medium Hondenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Dog Mate 215 Medium Hondenluik

 • dit hondenluik is voorzien van stevig glas dat niet snel zal breken
 • beschikbaar in twee kleuren
 • kan op slot
 • voorzien van een borstelige tochtstrip wat de kans op tocht verminderd
 • eenmaal ingebouwd in uw deur geeft dit een nette uitstraling
 • geschikt voor honden tot ongeveer 18 kg
 • ideaal voor honden als Terriërs of Poedels

 

Afmetingen Dog Mate 215 Medium Hondenluik

Afmeting hondenluik: 350 x 290 mm
Uitzaagafmeting: 300 x 242 mm
Maximale dikte deur: 50 mm

Ander Product?

Bij Brekz kunt u nog veel meer hondenluiken kopen! Dog Mate 216 Large hondenluik is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 63 centimeter. Dog Mate 221 Small is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 36 centimeter. Klik hier voor een overzicht van alle hondenluiken.

https://www.brekz.nl/24901-home_default/dog-mate-215-medium-hondenluik.jpg
41.99 2019/01/01
Prima product Alleen zijwanden moeilijk te plaatsen
Goed product, snelle en correcte levering, merciekes!
Deze voldoet aan onze verwachting. Ziet er er heel mooi uit, en onze hondjes gaan er al doorheen na wat geoefend te hebben.
Prijs kwaliteit zeker in orde. En via brekz nog een stuk goedkoper en heel snel geleverd
27581
14405
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Los Deurtje
€ 26,99
Bruin
€ 41,99
Wit
€ 41,99
Dog Mate 216 Large Hondenluik

Dog Mate 216 Large hondenluik

Laat uw hond nu zelf kiezen of en wanneer hij naar buiten wil met het Dog Mate 216 Large Hondenluik. Dit is de perfecte manier om uw hond in en uit het huis te laten, zonder dat u daarvoor zelf op hoeft te staan. Dit prachtige hondenluik kan makkelijk worden ingebouwd in elke buitendeur en is een praktische oplossing voor hondenbezitters met een tuin. Maak u geen zorgen over tocht: aan de onderzijde van het luik is een weerbestendige borstelrand bevestigd ter voorkoming hiervan.

De stevige deur kan handmatig gesloten worden. Dit gebeurt met een afsluit schuif en voorkomt dat uw hond op ongewenste tijdstippen naar buiten of binnen gaat. U kunt dus op elk moment besluiten de deur gesloten te houden. Dogmate is een zeer betrouwbaar merk dat een goede reputatie heeft op het gebied van het leveren van huisdierenluiken van superieure kwaliteit. Het luik is geruisloos zodat uw hond zo vaak als hij maar wil naar binnen en naar buiten kan gaan zonder dat het u last of irritatie brengt.

Kijk bovenaan deze pagina voor het goedkoop online bestellen van het Dog Mate 216 Large Hondenluik met een simpele klik van de muis!

Overzicht gegevens Dog Mate 216 Large Hondenluik

 • Geschikt voor een schouderhoogte tot 63 cm
 • Ideaal voor bijvoorbeeld een herdershond of een labrador
 • Geschikt voor honden tot ongeveer 35-40 kg
 • Materiaal: Kunststof (gemakkelijk schoon te houden)
 • Omdat de totale diepte van het luik 50 mm is, is de maximale dikte van een deur ook 50 mm
 • Afmetingen hondenluik: 441 x 366 mm
 • Uitzaagafmetingen: 391 x 318 mm
 

Andere hondenluik?

Er zijn ook andere hondenluiken die u kunt kopen bij Brekz. Dog Mate 215 Medium is een hondenluik geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 46 centimeter. Klik hier voor een overzicht van alle hondenluiken.

https://www.brekz.nl/24909-home_default/dog-mate-216-large-hondenluik.jpg
56.99 2019/01/01
Goed ,snel, omschrijving kan duidelijker
Zeer vlug thuis ,de bestelling
Luik is prima bezorging werd alleen paar dagen uitgesteld dat was jammer
Produkt voldoet aan de beschrijving is ok De service van brekz is uitstekend mijn bestelling en vervanging correct behandeld waarvoor dank
viel niet mee voor te plaatsten .eenmaal geplaatst is wel mooi. hondjes gaat er redelijk vlug door.
Een perfect hondenluik. Het luik is wel aan de prijs.
27584
14406
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Deur
€ 29,95
Bruin
€ 56,99
Wit
€ 56,99

Koelingsbanden

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw is een verkoelende band die u uw hond aandoet rond de hals. Omdat honden niet kunnen zweten is het kwijtraken van warmte tijdens hete dagen lastig voor hen. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. De Doggy Cool Bandana Lichtblauw biedt echter een fantastische oplossing voor dit probleem!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandana Lichtblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Doggy Cool Bandana Lichtblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Hierdoor blijft uw hond lekker koel, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond zit en hem daarmee afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf beter kunnen reguleren wat uw viervoeter heerlijke verkoeling biedt. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Lichtblauw zeker geschikt voor u!

Formaat halsomtrek meten voor uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond waar normaal de halsband zou zitten en kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens de juiste maat.

XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

Gegevens Doggy Cool Bandana Licthblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Lichtblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Donkerblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.nl/25034-home_default/doggy-cool-bandana-lichtblauw.jpg
5.62 2019/01/01
Nog niet gebruikt
Erg tevreden over de doggy cool bandana. De hond wordt er rustiger van tijdens de enorme hitte.
Makkelijk in gebruik en ideaal voor de hondjes. Na eerste gebruik ztonden zij direct klaar toen ze de bandana zagen!
wellicht handig om de afmeting/ lengte erbij te vermelden, en dan de minimale en maximale maat
Voldoet aan onze verwachtingen
Gemakkelijk en eenvoudig , zeker als je met een Deense dog zit want de meeste coolmatten zijn te klein
Dit product houdt de hals van de hond nat, fris, ook al is de buitenste laag niet langer nat.
Het lijkt effectief verkoeling te brengen. Maar de honden kunnen het zelf niet zeggen hé!
Met hele warme dagen gebruiken we de koelbandage bij onze hond en na een wandeling is ze weer snel afgekoeld...
Mijn hond heeft hem 1x om gehad en volgens mij vind hij het wel fijn.
27714
14425
> Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99
Doggy Cool Bandana Donkerblauw

Doggy Cool Bandana Donkerblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband, zie afbeelding) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Deze nemen de hitte op die uw hond afgeeft waardoor uw hond heerlijk koel blijft, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf dus veel beter kunnen reguleren. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Donkerblauw zeker geschikt voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandan Donkerblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Formaat halsomtrek meten bij uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond op de plek waar normaal de halsband zou zitten, kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens voor de juiste maat.

Formaat halsomtrek
XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

 

Overzicht gegevens Doggy Cool Bandana Donkerblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

 

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Donkerblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Lichtblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.nl/25035-home_default/doggy-cool-bandana-donkerblauw.jpg
5.62 2019/01/01
27718
14426
> Meer informatie
Verpakking Prijs
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99
Doggy Cool Koelmat voor honden

De mat koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik. Als u daarna de koelmat opnieuw wenst te gebruiken zal de gel zich automatische herstellen binnen een tijdspanne van 1 uur. 

https://www.brekz.nl/27776-home_default/doggy-cool-koelmat-voor-honden.jpg
11.09 2019/01/01
Zeer tevreden..
Goed product, stevig materiaal.
Onze hond heeft er heel veel baat bij. Hij ligt er graag op.
vind m niet zo goed werken heb de mijne met andere vergeleken en vond deze niet zo koud worden
Brengt verkoeling.
Prima geregeld. Bestelling was goed en op.tijd.
Fijne mat, onze hond ligt er graag op tijdens de warme dagen
Lekker fris voor de pootjes ligt wel een dekentje over is iets beter dan ineens de frisheid
Mehond ligt er graag op!
Supermat voor de hond en snelle levering voor een mooie prijs
Geeft verkoeling maar voor ongeveer 3 uurtjes
Koelt geleidelijk af
Goede prijs kwaliteit verhouding koelt goed makkelijk in gebruik
Fijne coolmat mijn hond gaat er graag op liggen
Snelle levering Onze honden zijn er zeer blij mee
Goede kwaliteit Snelle levering
Heel tevreden met het protuct en de levering
Mooi formaat koelmat
Prima mat, werkt goed!!
Uitstekend product, zowel voor mens als dier te gebruiken!!
Goed product, hond reaffert er prima op....zoekt er de koelte. Aanvoer dit keer ok. Kan soms heel rommelig zijn. Sorry..!
zeer degelijk en werkt echt ,super product
Goede afmeting en ziet er solide uit
Ik heb het zelf uitgeprobeerd met mijn handen en het voelt echt koel aan.
sorry moet de koelmat nog uit proberen
Geweldig .Mijn hond ging direct gebruik maken van de koelmat -Hij ligt er bijna altijd op.
onze twee beagle liggen lekker fris , geweldig vinden ze dat
Onze hond lijkt tevreden ...
Het lijkt me een uitstekende mat, maar mijn hond heeft er vooraalsnog geen interesse in.
hond lag er in eerste instantie graag op maar binnen drie dagen kapot gebeten en lekte vloeistof 26 euro weg gegooid
Hij koelt goed. Stevige kwaliteit
een heel goed ding voor onze honden echt goed
Mijn hond en katten gebruiken de mat graag , ze ervaren de verkoeling uit eigen wil . Je moet alleen oppassen dat je er zelf niet op gaat staan want dan slip je , door de gel tussen twee de lagen materiaal.
super prijs kwaliteit uitstekend
Heel goed en verfrissend voor mijn hond
onze boxer heeft zich erop gelegd en is daar blijven liggen gedurende 3 uur … goedgekeurd dus !
Ben zeer tevreden over het product hond geniet er van .
Zeker aanschaffen voor uw huisdier!
Werkt goed, alleen jammer dat mijn honden er niet op willen liggen.
De koelmat werkt wel maar mijn hond ligt er niet heel graag op. Gaat toch liever op de tegelvloer liggen.
Dit product voldoet aan mijn verwachtingen : honden koele ondergrond geven in benche tijdens warme wedstrijddagen. Enkel de vraag : wat als de honden vroeg of laat in contact komen met de chemische stof (slijtage, bijten, krabben, ... ) Wat dan ?
Brengt veel koelte zonder poespas. Geen water nodig of ijs. Gemakkelijk en doeltreffend. Prima product
goede kwaliteit en altijd correkte afhandeling super bedrijf
Mijn heeft er veel plezier van. Ligt er veel op. Een goed product.
Mijn hondje vind het heerlijk om op te liggen ook snachts een goede aankoop
Fijne mat...Sparky begreep het niet...heb hem op de mat laten liggen en blijf commando gegeven. Nu begrijpt hij dat het koel blijft en gaat er vanuit zichzelf op liggen!
twee besteld een er van binnen 5 dagen kapot
Bied goede verkoeling op warme dagen,de mat heeft wel een beetje tijd nodig na gebruik om weer verkoeling te geven.Mijn man gebruikt hem in bed tijdens warme nachten.Prijs kwaliteit een zeer goed product.
Beste aankoop ooit ! Heel snel geleverd en onze hond vindt de koelmat zeer fijn met deze hitte !
Prima product snel in huis en altijd goed verzorgd !
Duidelijke informatie op de website en goed verzonden en op tijd binnen.
Netjes verpakt zeer vlot geleverd de koelmat werkt goed, bedankt ook namens ( de hond) pippa
Hond, na enige aarzeling, toch wel erg content met deze mat, lekker koel in deze warme dagen baas!
De hond vind het een fijne mat gaat er zelf opliggen met het warme weer
werkt zoals beloofd dus kocht ik er nog een. die gebruik ik ook voor mezelf. ☺
Prima mat. Onze hond heeft op dit moment er baat bij en ligt er heerlijk op. Ook de prijs is niet al te hoog.
Koelt lekker af .alleen mijn honden houden ni van de kleur of textuur van de stof .Ze gaan er lekker naast liggen .De konijnen houden er wel van .
Het duurde even maar mijn hondje heeft het nu uitgevonden dat ze daar heerlijk koel op ligt..
Koelt goed...wel opletten dat ie niet in de zon mag liggen
meteen toen we de mat gingen neerleggen,was mijn hond er niet meer af te slaan.
Super verkoelend voor ons hondje
Prima kwaliteit en werkt echt wel.Eerst beetje afwachtend maar nu helemaal zijn ding.Echt aanrader met dit zwoele weer
27728
14427
> Meer informatie
Verpakking Prijs
S - 40 x 50 cm
€ 13,87
€ 11,09
L - 50 x 90 cm
€ 22,15
€ 15,50
Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden

Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden

Het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden is een ijsje voor honden. Het ijsje is gemaakt van stevig rubber dat zonder problemen ingevroren kan worden. Vul het plastic ijsje met water, leg hem in de vriezer en uw hond kan op een hete zomerdag heerlijk genieten van een ijsje en een leuk kauwspeeltje! Het voordeel van het ijsje is dat de hond verkoeling krijgt op de plek waar hij het meest warmte verliest, namelijk zijn tong en bek. Dit speelgoed werkt daarom extra goed! Het ijsje is circa 14 cm groot.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aaan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

 • IJsje voor honden
 • Gemaakt van stevig invriesbaar rubber
 • Geschikt om te vullen met water en in te vriezen
 • Geeft kauwplezier en verkoeling aan uw hond
 • Geeft verkoeling op de warmste plek

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor verkoeling van uw hond. Bestel bijvoorbeeld het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere verkoelingsproducten dan Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden?

Wij verkopen ook diverse andere verkoelende producten, zoals de Cooling Dog Toy en Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden om in te vriezen. Bekijk hier ons gehele aanbod aan verkoeling met ook diverse verkoelende bandana's!

https://www.brekz.nl/25043-home_default/kowloon-freeze-n-play-koelijsje-voor-honden.jpg
7.49 2019/01/01
27744
14431
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
Per 2
€ 13,49
Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden

Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden

Het Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden is een hondenspeeltje in de vorm van een ijsje. Vul hem met water en leg hem een paar uur in de vriezer. Op warme dagen kan uw hond lekker afkoelen door erop te kauwen. Het ijsje is 9 cm lang en verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en geel.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

 • Speeltje in vorm van ijsje
 • Bedoeld om in te vriezen
 • Geeft uw hond verkoeling
 • 9 cm lang
 • Blauw, geel of roze gekleurd

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om uw hond verkoeling te geven op warme dagen. Het Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden bestelt u gemakkelijk en goedkoop online. Met snelle levering!

Ander verkoelend product dan Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden?

U kunt ook kiezen voor het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje van 14 cm groot of de Cooling Dog Toy van 10, 14 of 18 cm groot. Bekijk ook ons gehele assortiment aan verkoelende producten, waaronder diverse halsbanden en bandana's. 

https://www.brekz.nl/25045-home_default/kowloon-frosti-toy-softijsje-voor-honden.jpg
6.99 2019/01/01
Mijn hond vind het een heel leuk speeltje.
Het is wat ik ervan verwacht had maar mijn hond heeft er geen interesse voor.
Helemaal geweldig. Mijn hondje is er dol op.
27751
14433
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Per 2
€ 12,99
Doggy Cool Hondenzwembad

Doggy Cool hondenzwembad

Doggy Cool hondenzwembad is een prachtig hondenzwembad waar uw hond heerlijk in af kan koelen. Dit robuuste zwembad is gemaakt van een stevige kunststof met antislip laag. Het hondenzwembad is speciaal ontworpen voor honden en biedt uw huisdier zowel verkoeling als plezier. Tijdens warme of hete zomerdagen zoeken veel mensen verkoeling in het water. Voor honden is verkoeling tijdens de zomer echter minstens zo belangrijk.

Omdat honden niet kunnen zweten is voor hen het kwijtraken van de hitte in hun lichaam lastig. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. Doggy Cool heeft daarom een perfecte oplossing voor dit probleem bedacht: een hondenzwembad! Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Doggy Cool hondenzwembad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Doggy Cool hondenzwembad

 • hoeft niet opgeblazen te worden
 • inclusief afsluitkop waardoor u het zwembad leeg kan laten lopen
 • is eenvoudig te reinigen
 • gemaakt van sterk en duurzaam materiaal
 • met antislip coatinglaag
 

Het Doggy Cool hondenzwembad is verkrijgbaar in 2 maten:
Small: Diameter 80 cm x Hoogte 20 cm
Medium: Diameter 120 cm x Hoogte 30 cm

Gebruik Doggy Cool hondenzwembad

Het Doggy Cool hondenzwembad is erg makkelijk in gebruik. U hoeft het zwembad niet op te blazen, enkel uit de doos te halen, op te zetten en te vullen met water. Wanneer uw hond genoeg verkoeling heeft gehad of u het zwembad op wil ruimen kunt u de afsluitknop van het zwembad open zetten waardoor het water wegstroomt. Vervolgens kun u het hondenzwembad gemakkelijk weer inklappen.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten die uw hond verkoeling bieden tijdens de zomermaanden? De Doggy Cool Bandana Donkerblauw is een verkoelende halsband die uw hond de hele zomer door kan dragen. Kijkt u graag verder naar andere producten waar uw hond plezier aan kan beleven? Kijk dan op de pagina van het hondenspeelgoed!

https://www.brekz.nl/32159-home_default/doggy-cool-hondenzwembad.jpg
42.95 2019/01/01
Wij zijn erg blij met dit hondenzwembad. Makkelijk op te zetten stevig materiaal. De maat is ook groot genoeg voor onze Old English Bulldog, van 42 kg, hij koelt er lekker in af! Super!
Prima product, gemakkelijk en snel op te zetten. Stevig en functioneel. Ziet eruit om zelf in te springen, dus 100% tevreden
De hond vindt het leuk, staat er in en drinkt het water. Koelt duidelijk af.
Stevig materiaal maar er mocht nog een maatje groter zijn
Mooi badje voor de honden.super kwaliteit en makkelijk weer op te bergen/in elkaar te vouwen.
De boord valt een beetje naar binnen en dat is spijtig,maar de hond heeft wel plezier en de prijs was uitstekend,voor de prijs 5 sterren
27753
14434
> Meer informatie
Doggy Cool Hondenzwembad 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Small
€ 42,95
Medium
€ 54,99

Op de Fiets

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

De Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager is een robuuste fietstas voor katten of kleinere honden (tot ongeveer 8 kilo) die u gemakkelijk achterop uw fiets kunt bevestigen. Ideaal voor het vervoer van uw hond of kat! Het vastmaken van de tas aan de bagagedrager van uw fiets gebeurt met behulp van tie rips en klittenband. Voor de veiligheid zit er in de fietstas een veiligheidshaakje die u aan de halsband van uw kat of hond vast kunt maken.

Hierdoor zal uw huisdier niet zomaar uit de tas kunnen springen tijdens de fietstocht. Kortom: bent u op zoek naar een fietstas van uitstekende kwaliteit waarin u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Dan is de Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager voor u!

Bij Brekz kunt u de beste honden en katten accessoires voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

 • gemaakt van duurzaam polyester
 • voor het vervoer van het dier op de bagagedrager
 • door handvat ook als vervoerstas te gebruiken
 • aan zij- en voorkant te openen
 • gaas-afdekking biedt optimale bescherming, vooral bij energieke dieren, en zorgt voor een goede luchtcirculatie
 • geïntegreerde korthouder voorkomt dat het dier eruit springt
 • met reflecterende strepen
 • met zachte fleecebekleding
 • eenvoudig aan de fiets te bevestigen
 • compact op te bergen
 • kleur: zwart

 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten waarmee u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Bekijk dan de pagina op reis en onderweg voor honden of op de pagina de kat mee op reis voor katten! Of bent u misschien op zoek naar accessoires voor uw hond of kat? Kijk dan snel op de pagina van de honden accessoires of de pagina van katten accessoires.

https://www.brekz.nl/25061-home_default/fietstas-bagagedrager.jpg
25.99 2019/01/01
Op tijd binnen en na retour (te klein), na enkele dagen geld terug gestort!
het is wel een goed product maar de tas was te klein of mijn hond te groot dus ik heb de tas geretourneerd
Een handige en makkelijke montage en stevig.
Goed product goede levering .
Het is wel handig maar niet voor alle soorten honden. Mijn hond is 7 kilo's zwaar maar past daar niet in.
Snelle levering van de mand Is handig en goed van kwaliteit
Ik moet nog eens even kijken hoe het bevestigd moet worden. De tierips die erbij zitten zijn helaas niks. Maar heb wel stevigere. Volgens mij is mijn bagagedrager te smal. Verder mooie tas.
zeer tevreden en de hondjes ook
Uitstekende hondenmand voor op een electrische fiets wij zijn er blij mee
Heel snelle levering, heel tevreden
De fietstas voor de hond ziet er goed uit, maar heb hem nog niet geprobeerd. Materiaal ziet er netjes uit en de hond is er nu al gek mee.( wennen)
Mooie fietsmand voor klein hondje , goed opvouwbaar en goede prijs
veel fijner als een mand bij kleine hondjes licht gewicht je voet er niets van met fietsen een aanrader gr gerrie
Snelle afhandeling.mooi product..
Goed nog niet op fiets bevestigd
Hele snelle levering,moet hem nog gaan uitproberen .Maar hij ziet er stevig genoeg uit.
Het is een goede reistas voor achter op de fiets. Ik gebruik hem voor de kat, naar de dierenarts brengen of bij vakantie naar het pension. Het onderstel maak je met meegeleverde tieraps vast op de bagagedrager, de reistas gaat met klikgespen hier aan vast. Het zit heel stevig. De ritsen heb ik voor onderweg met een touwtje vastgemaakt, zodat poes het niet met haar snuitje open kan duwen. Er zit een zachte bodem in, maar ik heb er zelf nog een extra dekentje ingelegd, zodat ze het trillen op de fiets minder voelt. De tas werd ook snel geleverd door Brekz.
bevestiging op de fiets is weinig stevig honden tot 8 kg zijn helaas te zwaar voor deze hondendrager
Handzaam maar niet super stabiel
27786
14440
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 25,99