Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Zomerse dierenwinkel 

Vandaag regen of 30 graden? De Nederlandse zomers zijn wispelturig, maar één ding is zeker: Zowel mensen als dieren genieten als het mooi weer is. Echter hebben dieren net als mensen af en toe behoefte aan verkoeling. Op deze pagina vindt u een selectie handige zomerproducten.
Lees meer ..

Drinkfonteinen

Ballen

Drinkfonteinen

Cat Mate

Petsafe - Staywell

Frisbee

Koelingsbanden

Op de Fiets

Wandelen

Overige

Op de Fiets

Drijvend

Op de Fiets

Drinkfonteinen

Wandelen

In de Bench

Wandelen

Drinkfonteinen

Overige

Ballen

Overige

Drinkfonteinen

Chill Out Water Fontein voor honden

Productinformatie Chill Out Water Fontein voor honden

Chill Out Water Fontein voor honden is een makkelijk te bedienen waterfontein die uw hond zelf met zijn pootje kan activeren. In de zomer is het uiteraard erg belangrijk dat uw hond tijdens het spelen gehydrateerd blijft. Met dit product kan uw hond makkelijk zelf naar behoeven water drinken.

Chill Out Water Fontein voor honden is makkelijk te gebruiken en veilig voor uw hond. Het perfecte product voor de verkoeling in een warme zomer!

Bij Brekz kunt u Chill Out Water Fontein voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen.Makkelijk en snel besteld. 
    

Ander product? 

Voor uw hond is er ook dit hondenspeeltje, dat een snoepje uitschiet wanneer uw hond het indrukt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31740-home_default/chill-out-water-fontein-voor-honden.jpg
22.95 2019/01/01
34176
16134
Chill Out Water Fontein voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 22,95

Ballen

Bazooka Tennisbal voor de hond

Bazooka Tennisbal voor de hond

Bazooka Tennisbal voor de hond is een ballenkanon en is geschikt als speeltje voor iedere hond. Het ballenkanon werkt op tennisballen en kan deze wel tot 15 meter ver wegschieten. Het leuke speeltje brengt uw hond gegarandeerd in beweging en draagt zo een steentje bij aan zijn goede gezondheid. Behalve de tennisbal die wordt afgeschoten is er ook een compartiment voor 2 reserveballen. De schietafstand is eenvoudig verstelbaar, waarmee de bazooka ook in kleinere ruimtes kan worden gebruikt. Er worden 2 ballen meegeleverd.

 • Geschikt voor gebruik met tennisballen
 • Met een compartiment voor 2 extra ballen
 • De leukste manier voor uw hond om in beweging te komen
 • Schiet tot wel 15 meter ver
 • Afstand is verstelbaar
 • Inclusief draagriem

Bij Brekz kunt u de beste hondenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Bazooka Tennisbal voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 

Gebruiksaanwijzing Bazooka Tennisbal voor de hond

Stel de Bazooka Tennisbal voor de hond naar wens in op een van de 9 standen. Stop een van de tennisballen in de loop en schiet het eenvoudigweg af. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een mini frisbee voor de hond? Kijk eens bij Petstages Mini Orka Flyer Frisbee voor honden.

https://www.brekz.nl/27124-home_default/bazooka-tennisbal-voor-de-hond.jpg
17.49 2019/01/01
30902
15112
Bazooka Tennisbal voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,49

Drinkfonteinen

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

 • Waterautomaat circuleert continu water
 • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
 • Veel drinkplezier
 • Ingebouwd filter houdt het water schoon
 • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.nl/2483-home_default/petsafe-drinkwell-mini-voor-hond-en-kat.jpg
34.95 2019/01/01
Het drink bakje is een goed product .en snel geleverd
Klein maar fijn voor de Katten. Mee was hij aan of er werd al om gekibbeld wie het eerste mocht drinken. Echt aan te bevelen. Was trouwens nog eerder binnen dan gezegd dus super snel. Bedankt namens onze Poezenbeestjes.
De poezen bekijken het met argwaan,zij waren tevreden met het drinkbakje,maar wie weet komt het moment dat zij er toch gebruik van gaan maken.Ik heb het fonteintje prominent op de tafel staan.
Het was even wennen voor de katten, maar werkt perfect. Een goede en snelle afhandeling van de firma BREKZ> m.v.g, Jannie
De fontein werkt prima, de bezorging door DHL is minder; erg traag.
3394
1824
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 34,95
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is een drinkfontein voor katten en honden. Het frisse stromende water stimuleert uw huisdier meer water te drinken en verbetert de gezondheid van uw kat of hond, omdat er steeds nieuwe zuurstof aan het water wordt toegevoegd en bacteriën worden verwijderd. De fontein heeft een mooi uiterlijk, maakt nauwelijks spetters en is van zeer goede kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat het water continu wordt gereinigd door een voorfilter die haren, vuil en etensresten opvangt en een koolstoffilter die vieze smaakjes en geurtjes opvangt. Deze filters zijn gemakkelijk schoon te maken of te vervangen. De fontein heeft een geluidloze dompelpomp en een instelbare stromingsregeling. De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is 18 x 24 x 36 cm groot en heeft een reservoir met 1,5 liter water. Dit reservoir dient regelmatig bijgevuld te worden om te voorkomen dat de fontein droog komt te staan. Sommige onderdelen van de fontein kunt u in de vaatwasser schoonmaken.

 • Laat schoon en fris water stromen zodat uw dier altijd vers drinken heeft
 • Verbetert de gezondheid van uw dier 
 • Water wordt door twee filters gereinigd
 • Heeft instelbare stromingsregeling
 • Is gemakkelijk schoon te maken
 • Heeft geluidloze pomp
 • 18 x 24 x 36 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse drinkfonteinen voor uw dier kopen. Bestel bijvoorbeeld deze PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere drinkfontein dan de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Bestel uw favoriete fontein vandaag nog!

https://www.brekz.nl/4396-home_default/petsafe-drinkwell-original-voor-hond-en-kat.jpg
39.99 2019/01/01
Zoals altijd goede bestelling en levering . Proficiat
6121
3139
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 39,99
Dog Mate 221 Small Hondenluik

Productinformatie Dog Mate 221 Small Hondenluik

Het Dog Mate 221 Small Hondenluik is een prachtig hondenluikvan goede kwaliteit. Laat uw hond nu zelf kiezen wanneer hij of zij naar binnen of naar buiten wil, zonder dat u daarvoor zelf op hoeft te staan! De stevige deur beschikt over vier toegangsstanden en kan handmatig gesloten worden. Dit gebeurt met een afsluit schuif en voorkomt dat uw hond op ongewenste tijdstippen naar buiten of binnen gaat. U kunt dus op elk moment besluiten de deur gesloten te houden. Dogmate is een zeer betrouwbaar merk en heeft een goede reputatie op het gebied van het leveren van huisdierenluiken van superieure kwaliteit. Het Dog Mate 221 Small Hondenluik is geruisloos zodat uw hond zo vaak als hij of zij maar wil naar binnen en naar buiten kan gaan zonder dat het u last of irritatie bezorgd.

Bij Brekz kunt u de beste hondenluiken voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Mate 221 Small Hondenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Dog Mate 221 Small Hondenluik

 • het Dog Mate 221 Small Hondenluik is voorzien van stevig glas dat niet snel zal breken
 • kan op slot
 • voorzien van een borstelige tochtstrip wat de kans op tocht verminderd
 • eenmaal ingebouwd in uw deur geeft dit een nette uitstraling
 • geschikt voor schouderhoogte tot 36 cm
 • ideaal voor honden als Teckels of Chihuahua’s

 

Afmetingen Dog Mate 221 Small Hondenluik

Afmeting hondenluik: 252 x 235 mm
Uitzaagafmeting: 227 x 210 mm
Maximale dikte deur: 50 mm

Ander product?

U kunt bij Brekz nog veel meer hondenluiken kopen. Het Dog Mate 215 Medium hondenluik is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 46 centimeter. Dog Mate 216 Large hondenluik is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 63 centimeter. Klik hier voor een overzicht van alle hondenluiken.

https://www.brekz.nl/24894-home_default/dog-mate-221-small-hondenluik-.jpg
28.49 2019/01/01
Gemakkelijk te plaatsen en werkt naar behoren! Mijn katten zijn er blin mee!
27572
14403
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 28,49
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat is een mooi ontworpen drinkfontein voor uw hond of kat. Dieren houden van vers en zuurstofrijk stromend water en dat is precies waar deze fontein voor zorgt. Daarnaast kan een drinkfontein de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen. De pomp is hoogwaardig en nagenoeg geluidloos. De fontein heeft en reservoir van 5 liter en is verdeeld in zes kamers voor een goede filtering van het water. De fontein is 40 x 27 x 26 cm groot en verbruikt 2 watt per uur. Door de helling in de bak spat het water niet op. Bij de fontein krijgt u een actiefkolfilter en een geïntegreerd voorfilter.

 • Mooi ontworpen drinkfontein voor honden en katten
 • Houdt water stromend, vers en zuurstofrijk
 • Kan de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen
 • Hoogwaardige en geruisloze pomp
 • Heeft een reservoir van 5 liter en filters
 • 40 x 27 x 26 cm groot
 • Verbruikt 2 watt per uur
 • Water spat niet op

Bij Brekz kunt u diverse soorten fonteinen kopen voor uw hond en kat. Bestel bijvoorbeeld de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Gebruiksadvies PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

Maak de fontein elke week met heet water en zeep schoon. Ontkalk de pomp elke twee tot vier weken met water en azijn en spoel hem daarna grondig af. Maak het filter met water en zonder zeep schoon en vervang het filter elke twee tot vier weken of zodra vervuiling zichtbaar is. Let erop dat er voldoende water in de fontein blijft en laat de pomp nooit drooglopen. Bij droogstaan kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie.

Andere drinkfontein dan PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Voor ons gehele aanbod aan eet- en drinkbakjes bekijk u ons overzicht.

https://www.brekz.nl/28037-home_default/petsafe-drinkwell-platinum-voor-de-hond-en-kat.jpg
49.95 2019/01/01
6122
3140
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 49,95

Cat Mate

Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik

Cat Mate 254 Kattenluik is een eenvoudig kattenluik dat geschikt is voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm. Het simpele maar sterke materiaal zorgt ervoor dat het niet snel kapot gaat. Dit luik laat weinig tocht door omdat het een tocht- en weerbestendige borstelrand bevat en is daarnaast magnetisch afsluitbaar. Hij werkt met een elektromagnetische band om de nek van de kat, waardoor vreemde katten buiten worden gehouden. De vier verschilende standen die gebruikt kunnen worden zijn: open, dicht, alleen naar binnen en alleen naar buiten. Verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin. Inclusief twee magneten voor aan de halsbandjes. Exclusief 9 volt batterij. 

 • Geschikt voor deuren, panelen en wanden tot 60 mm
 • Stevig materiaal dat niet snel kapot gaat
 • Werkt met een elektromagnetische band, die vreemde katten buiten houdt
 • Met vier verschillende standen: open, dicht, alleen maar binnen en alleen maar buiten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Cat Mate 254 Kattenluik tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Afmetingen Cat Mate 254 Kattenluik

Buitenmaat breedte: 195 mm
Buitenmaat lengte: 242 mm
Afmeting montageplek breedte: 168 mm 
Afmeting montageplek hoogte: 219 mm 
 

Ander kattenluik? 

Bent u op zoek naar een goedkoper kattenluik? Bekijk dan ons Kattenluiken Cat Mate assortiment. Hier verkopen we onder andere het Cat Mat 204 Kattenluik.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/1444-home_default/cat-mate-254.jpg
42.99 2019/01/01
Kattenluik werd snel geleverd, goed te monteren (alleen de meegeleverde schroefjes zou ik niet gebruiken, die zijn echt flut) en de kat snapt het prima. Even goed lezen hoe je het magneet je precies omhangt bij je
Het functioneert goed maar in het begint mijn kat was bang van de lawaai. Na 2 weken word hij gewoon
Prima en snelle levering
Heerlijk andere katten niet naar binnen kunnen gaat hier wel regelmatig stuk
Een heel goed product! Het kattenluik is betrouwbaar, een goed magnetisch sluitingssysteem dat andere katten buitensluit...vlot geleverd door Brekz.be!
Super product. Raad het iedereen aan. Nooit meer last van andere katten in de tuin.
produkt van goede kwaliteit - voldoet aan het gevraagde.
Heb eerst een niet werkende gekregen maar ze hebben me meteen daarna een ander gestuurd en die is helemaal naar wens❤️
Duidelijke website met eerlijke prijzen.Vlotte bestelling.Dag nadien bestelling, product in bezit.Bestelling geleverd op afgesproken tijd...superhandig.Top!
Heel tevreden! Snelle levering.
1925
1093
Cat Mate 254 > Meer informatie
Cat Mate 254 Kattenluik 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 42,99
Bruin
€ 42,99
Dog Mate 215 Medium Hondenluik

Dog Mate 215 Medium Hondenluik

Dog Mate 215 Medium Hondenluik is een prachtig hondenluik van goede kwaliteit. Laat uw hond nu zelf kiezen wanneer hij of zij naar binnen of naar buiten wil, zonder dat u daarvoor zelf op hoeft te staan! U kunt de deur echter ook met een afsluitschuif op slot doen, waardoor uw hond niet naar buiten kan op tijden dat dit niet gewenst is. Dit hondenluik is geschikt voor medium honden zoals terriërs of poedels. Heeft u zo’n hond en bent u op zoek naar een hondenluik van een goed merk tegen een scherpe prijs? Dan is het Dog Mate 215 Medium Hondenluik voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenluiken voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Dog Mate 215 Medium Hondenluik tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Dog Mate 215 Medium Hondenluik

 • dit hondenluik is voorzien van stevig glas dat niet snel zal breken
 • beschikbaar in twee kleuren
 • kan op slot
 • voorzien van een borstelige tochtstrip wat de kans op tocht verminderd
 • eenmaal ingebouwd in uw deur geeft dit een nette uitstraling
 • geschikt voor honden tot ongeveer 18 kg
 • ideaal voor honden als Terriërs of Poedels

 

Afmetingen Dog Mate 215 Medium Hondenluik

Afmeting hondenluik: 350 x 290 mm
Uitzaagafmeting: 300 x 242 mm
Maximale dikte deur: 50 mm

Ander Product?

Bij Brekz kunt u nog veel meer hondenluiken kopen! Dog Mate 216 Large hondenluik is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 63 centimeter. Dog Mate 221 Small is geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 36 centimeter. Klik hier voor een overzicht van alle hondenluiken.

https://www.brekz.nl/24901-home_default/dog-mate-215-medium-hondenluik.jpg
41.99 2019/01/01
Alles goed ontvangen. bedankt
Prima product Alleen zijwanden moeilijk te plaatsen
Goed product, snelle en correcte levering, merciekes!
Deze voldoet aan onze verwachting. Ziet er er heel mooi uit, en onze hondjes gaan er al doorheen na wat geoefend te hebben.
Prijs kwaliteit zeker in orde. En via brekz nog een stuk goedkoper en heel snel geleverd
27581
14405
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Los Deurtje
€ 26,99
Wit
€ 41,99
Bruin
€ 41,99
Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik is een degelijk kattenluik voor in wanden en deuren en is speciaal gericht op grote katten. Het kattenluik is geschikt voor katten met een schofthoogte tot circa 36 cm en kan worden gemonteerd in deuren en wanden van maximaal 50 mm dik. Dit grote kattenluik geeft ook grote katten het plezier van op pad gaan wanneer zij dat willen. Het luik is stevig gebouwd, is magnetisch afsluitbaar en beschikt over een borstelrand die hem afsluit voor kou en wind van buiten. Het magnetische veiligheidsslot heeft 4 instellingen: 

 • Alleen naar binnen toe openen
 • Alleen naar buiten toe openen
 • Zowel naar binnen als naar buiten toe openen
 • Het luik blijft gesloten
   

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u het Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Productspecificaties Cat Mate 221 Large Cat Flap Kattenluik

Het luik is verkrijgbaar in de kleuren wit en bruin, beide met een transparant luik. Enkele afmetingen op een rij (breedte x hoogte):

 • De totale afmetingen zijn: 23,5 cm x 25,2 cm
 • Montage in deur of wand: 21 cm x 22,7 cm
 • De grootte van de luik-opening: 18 cm x 19,7 cm
 • Maximum schofthoogte van uw kat: ca. 36 c

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kleiner kattenluik? Kijk dan eens bij het Cat Mate 234 Kattenluik. Voor een overzicht van al onze kattenluiken kijkt u op de Productpagina.

Cat Mate
https://www.brekz.nl/22625-home_default/cat-mate-221-large-cat-flap.jpg
25.95 2019/01/01
makkelijke montage als men het sjabloon vastkleeft en netjes op het lijntje zaagt. Dikte deur opmeten,juiste vijzen erbij kiezen,gaatje boren schroeven en klaar. Nu nog de poes laten eraan wennen.
prima kwaliteit en snelle levering
uitstekend voor onze dikke poes, makkelijk te plaatsen
exelent zeer vlugge en nette verzending ,kan niet beter honderd percent tevreden!!!
De gaatjes die je moet boren voor de schroeven die er helemaal doorheen moeten belachelijk , te dicht bij de rand die je uit moet boren. Daarbij belachelijk dat je de schroeven in moet korten, als je al n smallere deur hebt, doe er gewoon wat schroeven bij.
Stevig Luik dat ik voor een Jack Russel gebruik en dat bestand is tegenzin vitaliteit
Snelle en correcte bestelling en levering, heel tevreden. Een echte aanrader !!!
1928
1094
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Wit
€ 25,95
Bruin
€ 25,95
Dog Mate 216 Large Hondenluik

Dog Mate 216 Large hondenluik

Laat uw hond nu zelf kiezen of en wanneer hij naar buiten wil met het Dog Mate 216 Large Hondenluik. Dit is de perfecte manier om uw hond in en uit het huis te laten, zonder dat u daarvoor zelf op hoeft te staan. Dit prachtige hondenluik kan makkelijk worden ingebouwd in elke buitendeur en is een praktische oplossing voor hondenbezitters met een tuin. Maak u geen zorgen over tocht: aan de onderzijde van het luik is een weerbestendige borstelrand bevestigd ter voorkoming hiervan.

De stevige deur kan handmatig gesloten worden. Dit gebeurt met een afsluit schuif en voorkomt dat uw hond op ongewenste tijdstippen naar buiten of binnen gaat. U kunt dus op elk moment besluiten de deur gesloten te houden. Dogmate is een zeer betrouwbaar merk dat een goede reputatie heeft op het gebied van het leveren van huisdierenluiken van superieure kwaliteit. Het luik is geruisloos zodat uw hond zo vaak als hij maar wil naar binnen en naar buiten kan gaan zonder dat het u last of irritatie brengt.

Kijk bovenaan deze pagina voor het goedkoop online bestellen van het Dog Mate 216 Large Hondenluik met een simpele klik van de muis!

Overzicht gegevens Dog Mate 216 Large Hondenluik

 • Geschikt voor een schouderhoogte tot 63 cm
 • Ideaal voor bijvoorbeeld een herdershond of een labrador
 • Geschikt voor honden tot ongeveer 35-40 kg
 • Materiaal: Kunststof (gemakkelijk schoon te houden)
 • Omdat de totale diepte van het luik 50 mm is, is de maximale dikte van een deur ook 50 mm
 • Afmetingen hondenluik: 441 x 366 mm
 • Uitzaagafmetingen: 391 x 318 mm
 

Andere hondenluik?

Er zijn ook andere hondenluiken die u kunt kopen bij Brekz. Dog Mate 215 Medium is een hondenluik geschikt voor honden met een schouderhoogte tot 46 centimeter. Klik hier voor een overzicht van alle hondenluiken.

https://www.brekz.nl/24909-home_default/dog-mate-216-large-hondenluik.jpg
56.99 2019/01/01
Goed ,snel, omschrijving kan duidelijker
Zeer vlug thuis ,de bestelling
Luik is prima bezorging werd alleen paar dagen uitgesteld dat was jammer
Produkt voldoet aan de beschrijving is ok De service van brekz is uitstekend mijn bestelling en vervanging correct behandeld waarvoor dank
viel niet mee voor te plaatsten .eenmaal geplaatst is wel mooi. hondjes gaat er redelijk vlug door.
Een perfect hondenluik. Het luik is wel aan de prijs.
27584
14406
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Los Deurtje
€ 29,95
Bruin
€ 56,99
Wit
€ 56,99

Petsafe - Staywell

Petsafe Microchip Kattenluik wit

Petsafe Microchip Kattenluik wit 

PetsafeMicrochip Kattenluik wit is een geavanceerd kattenluik dat werkt op de identificatiechip van uw kat en is geschikt voor in diverse deuren. Dit kattenluik behoort tot de nieuwste in zijn soort. De toegang wordt namelijk verleend aan de hand van de identificatiechip van uw kat. Daardoor is het niet langer nodig om met losse magnetische halsbandjes te werken en is dit het ideale kattenluik om andere katten eenvoudig buiten te houden.

Het luik beschikt over verschillende standen en heeft een magnetische sluiting, zodat hij niet open kan waaien. Wanneer uw kat binnen komt geeft het een pieptoon, die eventueel kan worden uitgeschakeld.  Het PetsafeMicrochip Kattenluik werkt op batterijen

 • Toegang middels de identificatiechip van uw kat, losse halsbandjes zijn niet langer nodig.
 • Meerdere chips ( max. 40) te programmeren
 • Houdt andere katten effectief buiten
 • Beschikt over 4 standen: alleen naar binnen, alleen naar buiten, naar binnen en naar buiten, volledig gesloten
 • Magnetische sluiting voorkomt open waaien
 • Werkt op batterijen
 • Controlelicht voor laag batterij niveau

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Petsafe Microchip Kattenluik wit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruiksaanwijzing Petsafe Microchip Kattenluik wit

Dit kattenluik heeft uitgebreide specificaties, die u hieronder kunt vinden.

Specificaties voor montage:

 • Buitenmaat (HxBxD): 220 x 240 x 49 mm
 • Uitzaagmaat (HxB): 168 x 175 mm
 • Uitzaag diameter voor glas: 212 mm
   

Het kattenluik is te monteren in houten, metalen en kunststof deuren en in glasdeuren tot maximaal 110 mm dik. 

Identificatiechip: geschikt voor type FDX-B volgens ISO 11785 (alle in Europa gebruikte identificatiechips met 15 cijfers).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kattenluik met elektromagnetische toegang? Kijk dan eens bij ons Cat Mate 256 Large Electromagnetic Catflap Kattenluik. Een overzicht van al onze Kattenluiken vindt u hier.

Staywell
https://www.brekz.nl/27088-home_default/petsafe-microchip-kattenluik-wit.jpg
79.99 2019/01/01
Wij zijn erg tevreden met het kattenluik dat wij bij Bretz besteld hebben. De levering was snel en het product was goed verpakt.
Goede service, kattenluik met chip werkt perfect. Andere katten kunnen niet meer binnen, onze 2 katten hadden wel een aanpassingsperiode nodig. Ze waren een kattenluikje zonder chip gewoon. Nu moeten ze een seconde wachten tot hun chip gelezen wordt. Maar na een paar dagen waren ze er mee weg. Zeer tevreden, ons huis is geen kattenhotel meer ☺.
Simpel te installeren, degelijk plastic. De katten moeten wel even wennen aan het klikgeluid bij ontgrendelen van het luikje.
Een prima kattenluik En erg snel bezorgd
Het product zag er helemaal goed uit, helaas gaat deze alleen op batterij en willen wij een kattenluik wat op stroom gaat en dat was met deze niet het geval.
21993
1095
Staywell Pet Porte Microchip Kattenluik wit > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 79,99
Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door

Staywell Original Small Pet Door is een simpel en voordelig luik voor honden en katten tot ongeveer 7 kilogram. Hij heeft ook de mogelijkheid om volledig gesloten te zijn. Dan kan uw huisdier niet naar binnen of buiten. Het luik is geschikt voor vrijwel alle deuren en muren en is gemakkelijk te installeren.

Bij Brekz kunt u de beste kattenluiken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Staywell Original Small Pet Door  tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
    

Afmetingen Staywell Original Small Pet Door

Grootte dier
Grootte frame
Deuropening
Montageplek breedte en hoogte
Schouderhoogte
Up to 7kg 236mm x 198mm 178mm x 152mm 185mm x 158mm
147mm

 

Ander kattenluik?

Bent u op zoek naar een kattenluik dat meer geavanceerd is? Bekijk dan onze Kattenluiken pagina. Hier verkopen we onder andere het Staywell 420 magnetisch kattenluik. Deze is in te stellen op vier verschillende standen.

Staywell
https://www.brekz.nl/20503-home_default/staywell-730-original-petdoor.jpg
7.99 2019/01/01
Prima, precies wat we zochten
weer een goede levering dikke vette ++++
precies wat ik verwacht had en makkelijk te monteren na een week hadden de katten ook door waarvoor het was
1943
1104
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
715 Wit
€ 9,99
737 Grijs
€ 12,99

Frisbee

Dog-o-Soar Frisbee voor honden

Productinformatie Dog-o-Soar Frisbee voor honden

Dog-o-Soar Frisbee voor honden is een stevige rubberen frisbee en is speciaal gemaakt voor honden. Frisbeeën is de leukste manier om de conditie van uw hond op peil te houden en de band met uw huisdier te verbeteren. Dankzij het innovatieve ontwerp is de frisbee makkelijk op te pakken en weg te gooien. Hij is gemaakt van stevig rubber, waardoor hij doorgaans lang mee gaat. 


Het product is verkrijgbaar in twee maten met doorsnede: S (18 cm) en L (22 cm).

Let op: De Dog-o-Soar Frisbee wordt door de fabrikant geleverd in verschillende kleuren. De kleur van het geleverde product kan afwijken van de getoonde kleuren op de productfoto’s.

Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 • Gemaakt van stevig en zacht rubber
 • Speciaal gemaakt voor de hond
 • Veilig speeltje
 • Gemakkelijk te gooien en op te pakken

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor de hond eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Dog-o-Soar Frisbee voor honden tegen de scherpste prijzen.

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nylon frisbee voor de hond? Kijk dan eens bij de Nylon Frisbee voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u op de Overzichtspagina.

https://www.brekz.nl/4416-home_default/dog-o-soar-frisbee-voor-honden.jpg
5.49 2019/01/01
Super! Ideaal om te werpen en makkelijk op te plooien om bv in een jaszak te steken
Voor honden met scherpe tanden wellicht een verkeerde keuze.
Soepel , verwond niet en kan tegen een stootje.
Fijn materiaal!
Gewoon uitstekend. Niets aan toe te voegen
Leuke frisbee, maar een beetje onhandig als hij op een bepaalde kant valt op een vlakke ondergrond: de hond kan hem maar moeilijk opnemen, de schijf "plakt" op de grond en de hond kan deze dan moeilijk vastgrijpen. Anders leuk speeltje
groot succes en niet kapot te krijgen
6166
3153
Dog-o-Soar Frisbee voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 5,49
L
€ 7,49

Koelingsbanden

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw is een verkoelende band die u uw hond aandoet rond de hals. Omdat honden niet kunnen zweten is het kwijtraken van warmte tijdens hete dagen lastig voor hen. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. De Doggy Cool Bandana Lichtblauw biedt echter een fantastische oplossing voor dit probleem!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandana Lichtblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Doggy Cool Bandana Lichtblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Hierdoor blijft uw hond lekker koel, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond zit en hem daarmee afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf beter kunnen reguleren wat uw viervoeter heerlijke verkoeling biedt. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Lichtblauw zeker geschikt voor u!

Formaat halsomtrek meten voor uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond waar normaal de halsband zou zitten en kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens de juiste maat.

XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

Gegevens Doggy Cool Bandana Licthblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Lichtblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Donkerblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.nl/25034-home_default/doggy-cool-bandana-lichtblauw.jpg
7.49 2019/01/01
Nog niet gebruikt
Erg tevreden over de doggy cool bandana. De hond wordt er rustiger van tijdens de enorme hitte.
Makkelijk in gebruik en ideaal voor de hondjes. Na eerste gebruik ztonden zij direct klaar toen ze de bandana zagen!
wellicht handig om de afmeting/ lengte erbij te vermelden, en dan de minimale en maximale maat
Voldoet aan onze verwachtingen
Gemakkelijk en eenvoudig , zeker als je met een Deense dog zit want de meeste coolmatten zijn te klein
Dit product houdt de hals van de hond nat, fris, ook al is de buitenste laag niet langer nat.
Het lijkt effectief verkoeling te brengen. Maar de honden kunnen het zelf niet zeggen hé!
Met hele warme dagen gebruiken we de koelbandage bij onze hond en na een wandeling is ze weer snel afgekoeld...
Mijn hond heeft hem 1x om gehad en volgens mij vind hij het wel fijn.
27714
14425
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99
Doggy Cool Bandana Donkerblauw

Doggy Cool Bandana Donkerblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband, zie afbeelding) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Deze nemen de hitte op die uw hond afgeeft waardoor uw hond heerlijk koel blijft, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf dus veel beter kunnen reguleren. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Donkerblauw zeker geschikt voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandan Donkerblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Formaat halsomtrek meten bij uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond op de plek waar normaal de halsband zou zitten, kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens voor de juiste maat.

Formaat halsomtrek
XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

 

Overzicht gegevens Doggy Cool Bandana Donkerblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

 

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Donkerblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Lichtblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.nl/25035-home_default/doggy-cool-bandana-donkerblauw.jpg
5.62 2019/01/01
27718
14426
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small OP = OP
€ 7,99
€ 6,39
M
€ 8,49
L
€ 8,99
Doggy Cool Koelmat voor honden

De mat koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik. Als u daarna de koelmat opnieuw wenst te gebruiken zal de gel zich automatische herstellen binnen een tijdspanne van 1 uur. 

https://www.brekz.nl/27776-home_default/doggy-cool-koelmat-voor-honden.jpg
13.87 2019/01/01
Altijd tevreden
Hij heeft het nog niet gevonden. Toch vreemd om daar op te liggen
Koelt goed. Ook voor mensen!
Is perfect mijn hond is er gek op en het werkt
Mijn hond was er dol blij mee.
Zoals omschreven op de site. Voldoet.
Goed product, snelle levering....
Bij zeer weer denken we ook aan onze viervoeters. Heerlijk verkoelend!
Zo komen mijn schatjes de bloedhete zomer goed door. Prima mat, ook voor mensen.
Werkt uitstekend!! Prima kwaliteit voor een zacht prijsje.
Goede mat voor een goede prijs. Makkelijk schoon te houden en een mooi formaat. Ben blij het gekocht te hebben mijn hond heeft er veel plezier van gehad in de hete dagen.
Mooie grote mat snel geleverd
Prima en snelle levering
Echt super, werken heel goed. Hondjes gaan er vanzelf lekker op liggen. Een echte aanrader.
Hond vindt het heerlijk,lekker verkoelend toppie,snelle levering
1 hond wil er op liggen, andere niet Heel snelle levering
Voordelig en snel geleverd
Na even oefenen vond onze hond de mat wel fijn. (En ik kreeg ook lekker koele voeten)
Perfecte mat, alleen jammer dat de hond er niet op wil liggen, nu gebruik ik ham zelf
2 koelmatten besteld en zeer tevreden met de snelle levering en kwaliteit van de matten. Ze koelen heerlijk voor m'n hond maar ook zelf heb ik er tijdens hitte veel verkoeling van! Top!
Zeer tevreden..
Goed product, stevig materiaal.
Onze hond heeft er heel veel baat bij. Hij ligt er graag op.
vind m niet zo goed werken heb de mijne met andere vergeleken en vond deze niet zo koud worden
Brengt verkoeling.
Prima geregeld. Bestelling was goed en op.tijd.
Fijne mat, onze hond ligt er graag op tijdens de warme dagen
Lekker fris voor de pootjes ligt wel een dekentje over is iets beter dan ineens de frisheid
Mehond ligt er graag op!
Supermat voor de hond en snelle levering voor een mooie prijs
Geeft verkoeling maar voor ongeveer 3 uurtjes
Koelt geleidelijk af
Goede prijs kwaliteit verhouding koelt goed makkelijk in gebruik
Fijne coolmat mijn hond gaat er graag op liggen
Snelle levering Onze honden zijn er zeer blij mee
Goede kwaliteit Snelle levering
Heel tevreden met het protuct en de levering
Mooi formaat koelmat
Prima mat, werkt goed!!
Uitstekend product, zowel voor mens als dier te gebruiken!!
Goed product, hond reaffert er prima op....zoekt er de koelte. Aanvoer dit keer ok. Kan soms heel rommelig zijn. Sorry..!
zeer degelijk en werkt echt ,super product
Goede afmeting en ziet er solide uit
Ik heb het zelf uitgeprobeerd met mijn handen en het voelt echt koel aan.
sorry moet de koelmat nog uit proberen
Geweldig .Mijn hond ging direct gebruik maken van de koelmat -Hij ligt er bijna altijd op.
onze twee beagle liggen lekker fris , geweldig vinden ze dat
Onze hond lijkt tevreden ...
Het lijkt me een uitstekende mat, maar mijn hond heeft er vooraalsnog geen interesse in.
hond lag er in eerste instantie graag op maar binnen drie dagen kapot gebeten en lekte vloeistof 26 euro weg gegooid
Hij koelt goed. Stevige kwaliteit
een heel goed ding voor onze honden echt goed
Mijn hond en katten gebruiken de mat graag , ze ervaren de verkoeling uit eigen wil . Je moet alleen oppassen dat je er zelf niet op gaat staan want dan slip je , door de gel tussen twee de lagen materiaal.
super prijs kwaliteit uitstekend
Heel goed en verfrissend voor mijn hond
onze boxer heeft zich erop gelegd en is daar blijven liggen gedurende 3 uur … goedgekeurd dus !
Ben zeer tevreden over het product hond geniet er van .
Zeker aanschaffen voor uw huisdier!
Werkt goed, alleen jammer dat mijn honden er niet op willen liggen.
De koelmat werkt wel maar mijn hond ligt er niet heel graag op. Gaat toch liever op de tegelvloer liggen.
Dit product voldoet aan mijn verwachtingen : honden koele ondergrond geven in benche tijdens warme wedstrijddagen. Enkel de vraag : wat als de honden vroeg of laat in contact komen met de chemische stof (slijtage, bijten, krabben, ... ) Wat dan ?
Brengt veel koelte zonder poespas. Geen water nodig of ijs. Gemakkelijk en doeltreffend. Prima product
goede kwaliteit en altijd correkte afhandeling super bedrijf
Mijn heeft er veel plezier van. Ligt er veel op. Een goed product.
Mijn hondje vind het heerlijk om op te liggen ook snachts een goede aankoop
Fijne mat...Sparky begreep het niet...heb hem op de mat laten liggen en blijf commando gegeven. Nu begrijpt hij dat het koel blijft en gaat er vanuit zichzelf op liggen!
twee besteld een er van binnen 5 dagen kapot
Bied goede verkoeling op warme dagen,de mat heeft wel een beetje tijd nodig na gebruik om weer verkoeling te geven.Mijn man gebruikt hem in bed tijdens warme nachten.Prijs kwaliteit een zeer goed product.
Beste aankoop ooit ! Heel snel geleverd en onze hond vindt de koelmat zeer fijn met deze hitte !
Prima product snel in huis en altijd goed verzorgd !
Duidelijke informatie op de website en goed verzonden en op tijd binnen.
Netjes verpakt zeer vlot geleverd de koelmat werkt goed, bedankt ook namens ( de hond) pippa
Hond, na enige aarzeling, toch wel erg content met deze mat, lekker koel in deze warme dagen baas!
De hond vind het een fijne mat gaat er zelf opliggen met het warme weer
werkt zoals beloofd dus kocht ik er nog een. die gebruik ik ook voor mezelf. ☺
Prima mat. Onze hond heeft op dit moment er baat bij en ligt er heerlijk op. Ook de prijs is niet al te hoog.
Koelt lekker af .alleen mijn honden houden ni van de kleur of textuur van de stof .Ze gaan er lekker naast liggen .De konijnen houden er wel van .
Het duurde even maar mijn hondje heeft het nu uitgevonden dat ze daar heerlijk koel op ligt..
Koelt goed...wel opletten dat ie niet in de zon mag liggen
meteen toen we de mat gingen neerleggen,was mijn hond er niet meer af te slaan.
Super verkoelend voor ons hondje
Prima kwaliteit en werkt echt wel.Eerst beetje afwachtend maar nu helemaal zijn ding.Echt aanrader met dit zwoele weer
27728
14427
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S - 40 x 50 cm
€ 13,87
L - 50 x 90 cm
€ 22,15
Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden

Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden

Het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden is een ijsje voor honden. Het ijsje is gemaakt van stevig rubber dat zonder problemen ingevroren kan worden. Vul het plastic ijsje met water, leg hem in de vriezer en uw hond kan op een hete zomerdag heerlijk genieten van een ijsje en een leuk kauwspeeltje! Het voordeel van het ijsje is dat de hond verkoeling krijgt op de plek waar hij het meest warmte verliest, namelijk zijn tong en bek. Dit speelgoed werkt daarom extra goed! Het ijsje is circa 14 cm groot.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aaan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

 • IJsje voor honden
 • Gemaakt van stevig invriesbaar rubber
 • Geschikt om te vullen met water en in te vriezen
 • Geeft kauwplezier en verkoeling aan uw hond
 • Geeft verkoeling op de warmste plek

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen voor verkoeling van uw hond. Bestel bijvoorbeeld het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Andere verkoelingsproducten dan Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje voor honden?

Wij verkopen ook diverse andere verkoelende producten, zoals de Cooling Dog Toy en Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden om in te vriezen. Bekijk hier ons gehele aanbod aan verkoeling met ook diverse verkoelende bandana's!

https://www.brekz.nl/25043-home_default/kowloon-freeze-n-play-koelijsje-voor-honden.jpg
7.49 2019/01/01
27744
14431
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,49
Per 2
€ 13,49
Gladiator Bottle Booster voor de hond

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.nl/31620-home_default/gladiator-bottle-booster-voor-de-hond.jpg
14.95 2019/01/01
Zeer goed product. Het is al jaren het enige speelgoed waarmee mijn Duitse herder Mackenzie wil spelen. In geen enkele dierenspeciaalzaak was het nog te verkrijgen, tot ik het op jullie site terugvond. Hartelijk dank daarvoor.
33709
15968
Gladiator Bottle Booster voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 14,95
Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden

Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden

Het Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden is een hondenspeeltje in de vorm van een ijsje. Vul hem met water en leg hem een paar uur in de vriezer. Op warme dagen kan uw hond lekker afkoelen door erop te kauwen. Het ijsje is 9 cm lang en verkrijgbaar in de kleuren blauw, roze en geel.

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventuele schade aan dit product of aan uw huisdier door verkeerd gebruik. 

 • Speeltje in vorm van ijsje
 • Bedoeld om in te vriezen
 • Geeft uw hond verkoeling
 • 9 cm lang
 • Blauw, geel of roze gekleurd

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om uw hond verkoeling te geven op warme dagen. Het Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden bestelt u gemakkelijk en goedkoop online. Met snelle levering!

Ander verkoelend product dan Kowloon Frosti Toy Softijsje voor honden?

U kunt ook kiezen voor het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje van 14 cm groot of de Cooling Dog Toy van 10, 14 of 18 cm groot. Bekijk ook ons gehele assortiment aan verkoelende producten, waaronder diverse halsbanden en bandana's. 

https://www.brekz.nl/25045-home_default/kowloon-frosti-toy-softijsje-voor-honden.jpg
6.99 2019/01/01
Mijn hond vind het een heel leuk speeltje.
Het is wat ik ervan verwacht had maar mijn hond heeft er geen interesse voor.
Helemaal geweldig. Mijn hondje is er dol op.
27751
14433
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,99
Per 2
€ 12,99
Doggy Cool Hondenzwembad

Doggy Cool hondenzwembad

Doggy Cool hondenzwembad is een prachtig hondenzwembad waar uw hond heerlijk in af kan koelen. Dit robuuste zwembad is gemaakt van een stevige kunststof met antislip laag. Het hondenzwembad is speciaal ontworpen voor honden en biedt uw huisdier zowel verkoeling als plezier. Tijdens warme of hete zomerdagen zoeken veel mensen verkoeling in het water. Voor honden is verkoeling tijdens de zomer echter minstens zo belangrijk.

Omdat honden niet kunnen zweten is voor hen het kwijtraken van de hitte in hun lichaam lastig. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. Doggy Cool heeft daarom een perfecte oplossing voor dit probleem bedacht: een hondenzwembad! Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Doggy Cool hondenzwembad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Doggy Cool hondenzwembad

 • hoeft niet opgeblazen te worden
 • inclusief afsluitkop waardoor u het zwembad leeg kan laten lopen
 • is eenvoudig te reinigen
 • gemaakt van sterk en duurzaam materiaal
 • met antislip coatinglaag
 

Het Doggy Cool hondenzwembad is verkrijgbaar in 2 maten:
Small: Diameter 80 cm x Hoogte 20 cm
Medium: Diameter 120 cm x Hoogte 30 cm

Gebruik Doggy Cool hondenzwembad

Het Doggy Cool hondenzwembad is erg makkelijk in gebruik. U hoeft het zwembad niet op te blazen, enkel uit de doos te halen, op te zetten en te vullen met water. Wanneer uw hond genoeg verkoeling heeft gehad of u het zwembad op wil ruimen kunt u de afsluitknop van het zwembad open zetten waardoor het water wegstroomt. Vervolgens kun u het hondenzwembad gemakkelijk weer inklappen.

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten die uw hond verkoeling bieden tijdens de zomermaanden? De Doggy Cool Bandana Donkerblauw is een verkoelende halsband die uw hond de hele zomer door kan dragen. Kijkt u graag verder naar andere producten waar uw hond plezier aan kan beleven? Kijk dan op de pagina van het hondenspeelgoed!

https://www.brekz.nl/32159-home_default/doggy-cool-hondenzwembad.jpg
42.95 2019/01/01
Wij zijn erg blij met dit hondenzwembad. Makkelijk op te zetten stevig materiaal. De maat is ook groot genoeg voor onze Old English Bulldog, van 42 kg, hij koelt er lekker in af! Super!
Prima product, gemakkelijk en snel op te zetten. Stevig en functioneel. Ziet eruit om zelf in te springen, dus 100% tevreden
De hond vindt het leuk, staat er in en drinkt het water. Koelt duidelijk af.
Stevig materiaal maar er mocht nog een maatje groter zijn
Mooi badje voor de honden.super kwaliteit en makkelijk weer op te bergen/in elkaar te vouwen.
De boord valt een beetje naar binnen en dat is spijtig,maar de hond heeft wel plezier en de prijs was uitstekend,voor de prijs 5 sterren
27753
14434
> Meer informatie
Doggy Cool Hondenzwembad 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 42,95
Medium
€ 54,99

Op de Fiets

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

De Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager is een robuuste fietstas voor katten of kleinere honden (tot ongeveer 8 kilo) die u gemakkelijk achterop uw fiets kunt bevestigen. Ideaal voor het vervoer van uw hond of kat! Het vastmaken van de tas aan de bagagedrager van uw fiets gebeurt met behulp van tie rips en klittenband. Voor de veiligheid zit er in de fietstas een veiligheidshaakje die u aan de halsband van uw kat of hond vast kunt maken.

Hierdoor zal uw huisdier niet zomaar uit de tas kunnen springen tijdens de fietstocht. Kortom: bent u op zoek naar een fietstas van uitstekende kwaliteit waarin u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Dan is de Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager voor u!

Bij Brekz kunt u de beste honden en katten accessoires voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Overzicht gegevens Fietstas Hond/Kat voor op de Bagagedrager

 • gemaakt van duurzaam polyester
 • voor het vervoer van het dier op de bagagedrager
 • door handvat ook als vervoerstas te gebruiken
 • aan zij- en voorkant te openen
 • gaas-afdekking biedt optimale bescherming, vooral bij energieke dieren, en zorgt voor een goede luchtcirculatie
 • geïntegreerde korthouder voorkomt dat het dier eruit springt
 • met reflecterende strepen
 • met zachte fleecebekleding
 • eenvoudig aan de fiets te bevestigen
 • compact op te bergen
 • kleur: zwart

 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere producten waarmee u uw hond of kat veilig kunt vervoeren? Bekijk dan de pagina op reis en onderweg voor honden of op de pagina de kat mee op reis voor katten! Of bent u misschien op zoek naar accessoires voor uw hond of kat? Kijk dan snel op de pagina van de honden accessoires of de pagina van katten accessoires.

https://www.brekz.nl/25061-home_default/fietstas-bagagedrager.jpg
25.99 2019/01/01
Op tijd binnen en na retour (te klein), na enkele dagen geld terug gestort!
het is wel een goed product maar de tas was te klein of mijn hond te groot dus ik heb de tas geretourneerd
Een handige en makkelijke montage en stevig.
Goed product goede levering .
Het is wel handig maar niet voor alle soorten honden. Mijn hond is 7 kilo's zwaar maar past daar niet in.
Snelle levering van de mand Is handig en goed van kwaliteit
Ik moet nog eens even kijken hoe het bevestigd moet worden. De tierips die erbij zitten zijn helaas niks. Maar heb wel stevigere. Volgens mij is mijn bagagedrager te smal. Verder mooie tas.
zeer tevreden en de hondjes ook
Uitstekende hondenmand voor op een electrische fiets wij zijn er blij mee
Heel snelle levering, heel tevreden
De fietstas voor de hond ziet er goed uit, maar heb hem nog niet geprobeerd. Materiaal ziet er netjes uit en de hond is er nu al gek mee.( wennen)
Mooie fietsmand voor klein hondje , goed opvouwbaar en goede prijs
veel fijner als een mand bij kleine hondjes licht gewicht je voet er niets van met fietsen een aanrader gr gerrie
Snelle afhandeling.mooi product..
Goed nog niet op fiets bevestigd
Hele snelle levering,moet hem nog gaan uitproberen .Maar hij ziet er stevig genoeg uit.
Het is een goede reistas voor achter op de fiets. Ik gebruik hem voor de kat, naar de dierenarts brengen of bij vakantie naar het pension. Het onderstel maak je met meegeleverde tieraps vast op de bagagedrager, de reistas gaat met klikgespen hier aan vast. Het zit heel stevig. De ritsen heb ik voor onderweg met een touwtje vastgemaakt, zodat poes het niet met haar snuitje open kan duwen. Er zit een zachte bodem in, maar ik heb er zelf nog een extra dekentje ingelegd, zodat ze het trillen op de fiets minder voelt. De tas werd ook snel geleverd door Brekz.
bevestiging op de fiets is weinig stevig honden tot 8 kg zijn helaas te zwaar voor deze hondendrager
Handzaam maar niet super stabiel