terug
Zomerse dierenwinkel

Zomerse dierenwinkel

Vandaag regen of 30 graden? De Nederlandse zomers zijn wispelturig, maar één ding is zeker: Zowel mensen als dieren genieten als het mooi weer is. Echter hebben dieren net als mensen af en toe behoefte aan verkoeling. Op deze pagina vindt u een selectie handige zomerproducten.
Lees meer ..
Zomerse dierenwinkel

Misschien regent het vandaag, misschien is het 30 graden. De Nederlandse zomers zijn wispelturig, maar één ding is zeker: Zowel mensen als dieren genieten als het mooi weer is. Echter hebben dieren net als mensen af en toe behoefte aan verkoeling. Op deze pagina vindt u een selectie handige zomerproducten.

Tijd voor een duik? Dan mag een drijvende bal of frisbee niet ontbreken op het strand. Te warm om te spelen? Dan maakt u uw hond vast blij met een koelmat, verkoelende bandana of verkoelend speeltje.

Tijdens het spelen met bijvoorbeeld de tennisbal-bazooka, is het belangrijk genoeg te drinken, ook voor uw hond. Ook hier zijn handige oplossingen voor, zoals de drinkfles met drinkbakje.

Ook katten willen met dit weer graag naar buiten, maar altijd op het moment dat u iets anders aan het doen bent zo lijkt het. Gelukkig zijn er vele kattenluiken, van eenvoudige luikjes tot varianten die alleen open gaan voor uw kat. Zo houd u de kat van de buren buiten de deur, maar heeft uw kat de vrijheid te komen en gaan wanneer hij of zij wil.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.