Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies.
OK

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus OP is OP

Productinformatie
1 doos
€ 4,25
€ 4,25

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees in Saus is een multipack van vier verschillende soorten nat kattenvoer voor uw seniorenkat.

  • Vol mineralen en vitaminen
  • Voor een gezonde huid en vacht
  • Goede aanvulling van droogvoer

Meer informatie

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus

Ondanks dat uw kat al wat ouder is zit ze nog vol levenslust. Om uw oudere kat ondersteuning te bieden en te beschermen tegen ouderdomskwalen is het belangrijk om de juiste voeding aan te bieden. Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus is een volledige voeding voor katten vanaf 7 jaar. De voeding is zo samengesteld dat het de vitale organen kan verzorgen. Zo kan uw kat een lang en gezond leven leiden. 

Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus biedt ondersteuning aan de ogen, waardoor het zicht scherp blijft. Daarnaast zorgen Omega 3-vetzuren ervoor dat de vacht van uw kat er stralend uit zal zien. De voeding bevat dus alle stoffen die uw kat dagelijks nodig heeft. Bovendien heeft het een heerlijke vleessmaak en door de stukjes vlees in een heerlijke saus ook een aangename textuur. De verpakking bevat maaltijdzakjes in vier verschillende smaken, namelijk kip, lamsvlees, rundvlees en gevogelte. Uw kat zal hier zeker van kunnen genieten.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en gezonde maaltijd voor uw oudere kat? Koop dan nu Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus goedkoop online op Brekz!

De houdbaarheid van Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus

Kip: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% kip), granen, mineralen, suikers.

Rundvlees: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% rundvlees), granen, mineralen, suikers.

Lamsvlees: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% lamsvlees), granen, mineralen, suikers.

Gevogelte: vlees en dierlijke bijproducten (waarvan 4% gevogelte), granen, mineralen, suikers.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus
Gewicht (kg) Hoeveelheid voeding  Hoeveelheid voeding
Alleen maaltijdzakjes Maaltijdzakjes + droogvoeding
<3 2 1,5 + 15 gram
<4 2,5 2 + 15 gram
<5 3 2 + 25 gram


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Whiskas kattenvoer op onze website. We beschikken over verschillende algemene producten voor volwassen en oudere katten in diverse smaken, bijvoorbeeld Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees/Vis Selectie in Saus. U kunt met enige regelmaat afwisselen van smaak voor een gevarieerde maaltijd.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (4)
25-04-2018
4
4
4
4
4
De katten vinden het heerlijk!? Zeer goede service!!!!
02-01-2018
4
4
4
4
4
Ik kreeg een doos dat fel beschadigd was en was bij elkaar geplakt met tape, tot daar geen probleem, maar toen ik de zakjes thuis begon na te kijken zag ik dat er eentje ontbrak. Dit is is niet de service die ik verwacht van Brekz.
20-11-2017
4
4
4
4
4
Mijn katten eten enkel in saus (de ene krijgt diarree van gelei en de andere komt er gewoon niet aan).
09-08-2017
4
4
4
4
4
met whiskas 7+ is de vacht van mijn zeven jarige kat fel verbeterd ,voordien had hij huidproblemen als gevolg van een alergie