Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Whiskas Pouch Junior in Gelei

1 doosje
€ 4,09
€ 4,09

Whiskas Pouch Junior in Gelei is een zeer compleet natvoer in gelei voor kittens en bevat vier verschillende smaken.

  • Gericht op voedingsbehoefte van kittens
  • Verschillende smaken
  • Voor een stabiele botopbouw

Whiskas Pouch Junior in Gelei

Whiskas Pouch Junior in Gelei is een zeer compleet natvoer in gelei voor kittens en bevat diverse verschillende smaken. De voeding is met zorg bereid en bevat alle voedingsstoffen die uw kitten nodig heeft om gezond en onbezorgd op te groeien. Zo bevat Whiskas Pouch Junior in Gelei belangrijke vitaminen en mineralen die de weerstand van uw kat ondersteunen. Uw kat treft verder een maaltijd die rijk is aan calcium, wat helpt voor een stabiele botopbouw en sterke tanden. En dankzij geconcentreerde en licht verteerbare eiwitten krijgt uw kitten een gezonde groeicurve. De maaltijden komen in handige portiezakjes en in vier verschillende smaken, zodat u regelmatig kunt afwisselen. Een verpakking bevat kip, tonijn, zalm en rundvlees. Van elke smaak zijn er drie zakjes. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de bulkvoorraden of koop het tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Whiskas Pouch Junior in Gelei staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Ingrediënten Whiskas Pouch Junior in Gelei

Volw. Gewicht van de kat (kg) Aantal portiezakjes Combinatie zakjes + droogvoer
Dag Aantal zakjes per dag
< 3 2,5 1,5 / 1 + 25 gr
12 3 2 + 20 gr
14 3,5 2 + 30 gr

 

Ingrediënten Whiskas Pouch Junior in Gelei

Vlees en dierlijke bijproducten (o.a. gevogelte 4%), oliën en vetten, granen, mineralen, suiker.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (8%), ruw vet (6%), ruwe vezel (0,2%), ruwe as (1,6%), fosfor (0,22%), vocht (83,5%), kalium (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine B1 (29 mg/kg), vitamine D3 (250 IU/kg), vitamine E (20 mg/kg), calciumjodaat watervrij (0,5 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (10 mg/kg), ijzersulfaat-monohydraat (54 mg/kg), mangaan-2-sulfaat-monohydraat (10,1 mg/kg), zinksulfaat monohydraat (70,8 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw volwassen kat? Kijk dan eens bij Whiskas Pouch 1+ Vis & Vlees in Gelei. Voor een overzicht van al ons natvoer voor de kat kijkt u op de merkenpagina.


4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
23-04-2018
4
4
4
4
4
Producten zijn bekend, ik ben mn tevreden over de service, lage kosten en snelle levering