Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie in Gelei

1 doosje
€ 5,49
€ 5,49
2 doosjes
€ 10,79
€ 10,79
4 doosjes
€ 20,95
€ 20,95

Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie in Gelei is een Multi pack van vier verschillende soorten sappige en malse stukjes vlees in een smakelijke gelei.

  • Met gebalanceerde mix van mineralen voor gezonde urinewegen
  • Met zink voor een gezonde huid & vacht
  • Geschikt voor volwassen katten

Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie in Gelei

Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie in Gelei is een zorgvuldig samengestelde voeding voor de volwassen kat. De gelei bevat een gebalanceerde mix van mineralen om de urinewegen van uw kat gezond te houden. Daarnaast is in de samenstelling van de voeding ook rekening gehouden met voldoende zink om de huid en vacht gezond te houden. Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis bestaat uit vier verschillende soorten maaltijdzakjes met sappige en malse stukjes vis in een smakelijke gelei, zodat u uw kat gedurende de dag verschillende smaken kan aanbieden. De afgesloten maaltijdzakjes zorgen ervoor dat de voeding vers blijft. Ook hoeft u geen resten in de koelkast hoeft te bewaren en zijn daarmee schoon en makkelijk in gebruik. 

  • Geschikt voor volwassen katten
  • Met gebalanceerde mix van mineralen voor gezonde urinewegen
  • Met zink voor een gezonde huid & vacht
  • Vier verschillende soorten maaltijdzakjes voor de afwisseling
  • Schoon en makkelijk in gebruik

Bij Brekz koopt u goedkoop Whiskas producten voor uw kat. U kunt Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie en andere producten uit ons assortiment direct online bestellen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van de Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie in Gelei staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies

Geef uw kat (van ongeveer4 kg) 3 maaltijdzakjes per dag of 2 maaltijdzakjes en aanvullend 20 gram droogvoer. Wanneer uw kat veel binnen zit en/of gesteriliseerd is, gebruik dan 2 maaltijdzakjes  of 1 1/2 maaltijdzakjes en 15 gram droogvoer als aanvulling. De hoeveelheid voer is afhankelijk van de lichamelijke conditie van uw kat. Maak het zakje open en plaats de inhoud in de etensbak. Serveer de maaltijdzakjes altijd op kamertemperatuur. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.   
 

Ingrediënten Whiskas Pouch 1+ Casserole Vis Selectie in Gelei

Analytische bestandelen
vlees- en dierlijke bijproducten, weekdieren en visbijproducten (o.a. 4% zalm), plantaardige eiwit-extracten, plantaardige bijproducten, mineralen. 

Toevoegingsmiddelen
Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen:

Vitamine E (10 mg/kg), Vitamine B1 (15 mg/kg), Kalciumjodaat watervrij (0,3 mg/kg), Ijzersulfaat monohydraat (33 mg/kg), Mangaansulfaat monohydraat (6,3 mg/kg), Zinksulfaat monohydraat (44 mg/kg). 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere of aanvullende voeding voor uw kat, bijvoorbeeld Whiskas Combipack kattenbrokjes? Een volledig overzicht van ons aanbod kattenvoer, vindt u op onze site. Ook voor overige benodigdheden, zoals kattenaccessoires, kunt u een kijkje nemen op onze site.