Door gebruik te maken van deze website accepteert u het gebruik van cookies. Meer informatie. Melding sluiten X

Bayer Garden Wespenschuimspray Op is Op

Wespenschuimspray
€ 10,50
€ 7,95
€ 10,50
€ 7,95

Bayer Garden Wespenschuimspray bestrijdt wespennesten eenvoudig en snel.

  • Geschikt voor in huis of in spouwmuren
  • Heeft een schuimige structuur
  • Kan alleen 's avonds gebruikt worden

Bayer Garden Wespenschuimspray 

Bayer Garden Wespenschuimspray is een spray waarmee wespennesten kunnen worden bestreden. Het heeft een schuimige structuur, waarmee u gemakkelijk en snel de wespennesten kunt behandelen. Deze spray is geschikt voor wespennesten in huis of in spouwmuren.
 

Gebruiksaanwijzing Bayer Garden Wespenschuimspray 

Voor gebruik goed schudden. De wespenspray kan alleen 's avonds gebruikt worden, omdat dan alle wespen zich in het nest bevinden. Hierdoor is de kans kleiner dat er wespen rondvliegen die u kunnen steken. De ruimte na afloop goed ventileren. Om te voorkomen dat er wespen ontsnappen tijdens de behandeling, dient u eerst de uitgangen van de gangen te vullen met het schuim. Daarna kan de buis door het schuim heengestoken worden, om de binnenzijde te vullen. Vul het nest zo goed mogelijk, want dit maakt de behandeling beter. 

Let op: Uit de buurt houden van kinderen van 0 tot 4 jaar. Ook niet toepassen op plaatsen waar kinderen met deze leeftijd kunnen komen.
Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid.
Lees eerst het etiket en de productinformatie voor gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste wespenspray eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Bayer Garden Wespenschuimspray tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere ongediertebestrijding? 

Bent u niet op zoek naar spray tegen wespennesten, maar naar andere bestrijding tegen ongedierten? Bekijk dan onze Verjaging en ongediertebestrijding pagina. Hier verkopen we onder andere het Finion Frap Muizengif Lokdoosje.